kizlar nasilsiniz anacim benim bilgisayar aniden bozuldu kaldim ortada giremiyorum bu gidisle bir muddet yokum arkadasin lap top.nu aldim yarin verecem o yuzden yenisi gelene kadar yokum kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum.:hooray:
selam arkadaşlar. eski bilgehan oldumu size şemşamer. :1rolleyes:
ahanda size bi arkadaşımla çekindiğim son fotoğrafım . resmen mutasyon geçirdim yavvvv. çitlemeye de beklerim :roflol:
yasemincim gözün aydın canım.
rahatsızlığım dolayısıyla bi müddet girememiştim. gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu .:dance:
çok matrak gördüm kendmi yaaa.
haydi tekrar hoşbulduk arkadaşlar.
kizlar nasilsiniz anacim benim bilgisayar aniden bozuldu kaldim ortada giremiyorum bu gidisle bir muddet yokum arkadasin lap top.nu aldim yarin verecem o yuzden yenisi gelene kadar yokum kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum.:hooray:
asiyah toprağım teşekkürler kahvaltı için..günaydınlaaaaaarŞenizkahvaltı hazır uykucular kalkın artık:içelim:
Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım
ya nasıl olur bizim efelik sarmasını bilmiyonmu toprağım. toplarız haşlarız sararkende batırıp ağzımıza atarız yeşil uzun. neyse ozaman ben yufka ekmeğin üstüne dökme pilav yapıyım. bu ara ekmek eden olursa içli söbelek ne isterseniz onu yaparım kızlar.
gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?