Amin canım ne yapsak ki enerjimizi arttıracak ? benim aklıma gelmiyo bişey canım...
merhaba kizlar bende yozgat,in sorgun ilcesindenim ama gurbetciyim almanyada yasiyorum kismetse 2 ay sonra ordayim:dance:
Agzina Saglik Canim Bende Yozgatliyim Yigidim,çapanogullarindanim...
dolmalık biberleri kızartıp koyarsan güzel olur. asiyah sen hasta değilmisin ne geziyon buralarda yat dinlen daha temizlik yapcan
Agzina Saglik Canim Bende Yozgatliyim Yigidim,çapanogullarindanim...
Hoşgeldin canım,a.s.bende akdağmadenliyim.İnşallah iki ay sonra Vatan hasreti biter.
Tubiş hoşgeldin canım,a.s.hem Yozgat hem Ankara,bende Ankara'dayım.
Bacılarım canlarım nasılsınız?
Ben hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum,kayınpederim dün anjio olmuştu,sonuşlar iyi çıkmadı acilen ameliyat olması gerekiyomuş,bugün olacaktı kan değerlerinde problem çıktı yarın kalp ameliyatı olacak.
Sevgiyle kalın:1hug:
Hoşgeldin canım,a.s.bende akdağmadenliyim.İnşallah iki ay sonra Vatan hasreti biter.
Ben hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum,kayınpederim dün anjio olmuştu,sonuşlar iyi çıkmadı acilen ameliyat olması gerekiyomuş,bugün olacaktı kan değerlerinde problem çıktı yarın kalp ameliyatı olacak.
value,hoşgeldin..umarım burada güzel vakitler geçirirsin...a.s.selam arkadaşlar bende yozgat lıyım
bende yozgatliydim da 7 ay önce nevsehirli oldum evlendimde
[b]arkadaşlar Asena 66 Arkadaşimizin Babasi Ameliyat Oldu, Dualarinzi Ve Geçmişolsun Dileklerinizi Iletmek Isterseniz Tiklayin Canlarima.s.:enbuyukkk: [/B]http://www.kadinlarkulubu.com/asena-66-gecmisolsun-t187418/index.html?p=2920731#post2920731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?