Yozgat///66

Amin canım ne yapsak ki enerjimizi arttıracak ? benim aklıma gelmiyo bişey canım...

kızım, senin kocişin yeni geldi, o senin enerjini artırıryerimseniben
düşünüyümde ben düşünüyüm :çok üzgünüm:

dolmaya gelince. dolmaları temizle , iç içe girdirebiliyosan girdir poşete doldur at dolaba.
pişireceğin zaman, önce içini hazırla. kavur içi biraz. sonra dolmalarını çıkar. çözülmesini beklemeden sert sert iken hemen içi doldur tencereye diz. sonra üstüne zeytin yağı gezdir. suyunu muyunu koy , pişir. bence tazesinden daha güzel oluyo hemde çabuk pişiyo. haydi afiyet olsun.a.s.

bende bişey ekleyim
içte soğuk olacak üstüne eklediğin suda ben bir ara çok yapıyordum ama şimdi dolma biber koymuyorum dolaba
yazın yaz sebzeleri kışın kış sebzeleri yiyoruz allahtan bizimkilerin yemek seçme huyları yok :içelim:​

Agzina Saglik Canim Bende Yozgatliyim Yigidim,çapanogullarindanim...

dolmalık biberleri kızartıp koyarsan güzel olur. asiyah sen hasta değilmisin ne geziyon buralarda yat dinlen daha temizlik yapcan

merhaba kizlar bende yozgat,in sorgun ilcesindenim ama gurbetciyim almanyada yasiyorum kismetse 2 ay sonra ordayim:dance:

Hoşgeldin canım,a.s.bende akdağmadenliyim.İnşallah iki ay sonra Vatan hasreti biter.

Agzina Saglik Canim Bende Yozgatliyim Yigidim,çapanogullarindanim...

Tubiş hoşgeldin canım,a.s.hem Yozgat hem Ankara,bende Ankara'dayım.

Bacılarım canlarım nasılsınız?
Ben hastaneyle ev arasında mekik dokuyorum,kayınpederim dün anjio olmuştu,sonuşlar iyi çıkmadı acilen ameliyat olması gerekiyomuş,bugün olacaktı kan değerlerinde problem çıktı yarın kalp ameliyatı olacak.
Sevgiyle kalın:1hug:

dolmalık biberleri kızartıp koyarsan güzel olur. asiyah sen hasta değilmisin ne geziyon buralarda yat dinlen daha temizlik yapcan

sanane be:mymeka:
sen dün telefonda bir çocuğu oyalıyama gel burda bana kız laelaelaelaelae
bende burda dinleniyorum iştelaelaelaelaelae
kalkıp horon tepmiyozya oturduğum yerden bakıyom

geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatı :teselli:

günaydın kızlar. asena geçmiş olsun canım. inşallah iyi geçer ameliyatı. asiyah sanada geçmiş olsun. a.s.

asenacım çok geçmiş olsunn..a.s.
dün kulaklarım çınladı durdu.....ressam ve sennnnn..sen aldı oniii:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…