asiyah bitanem valla bi bakıp çıkıyorum yazacak zaman kalmıyo inanın sizden haberleri takip ediyorum.dilberay pc.si bozuk giremiyo evvelsigün konuştum,iyi.O'da dağçiçeğim gibi pek bi meşgul kurslarnan neyinen bacım.Hpinizi öpüyorum bu hafta sonu sınavlarım var dua edin vereyim dersleri bu sene başarılı olamazsam bırakıyorum okulu istemeyerek,çünkü ders çalışamıyorum strese giriyorum.
asiyah bitanem valla bi bakıp çıkıyorum yazacak zaman kalmıyo inanın sizden haberleri takip ediyorum.dilberay pc.si bozuk giremiyo evvelsigün konuştum,iyi.O'da dağçiçeğim gibi pek bi meşgul kurslarnan neyinen bacım.Hpinizi öpüyorum bu hafta sonu sınavlarım var dua edin vereyim dersleri bu sene başarılı olamazsam bırakıyorum okulu istemeyerek,çünkü ders çalışamıyorum strese giriyorum.
Günaydın fıstıklarımmm....yerimseniben
dün bahar temizliğine başladımm
yorganları havalandır,halı yıka ,cam cil.. perdeler kapılar....oyyyyyyyyyyy..
her gün bir odayı yapabiliyorum ..gün içinde malum başka işlerde olii
yaseminim sınavım fena geçmedi , sonucu buradan paylaşırım canısı...
hemşolarım hepinizi.. öpüyorummmmmŞeniz..
asiyahcım özel mesajını aldım sürprizine bayıldımmmmm Maşallah iki dünya tatlısı prens ve bir prenses gibisiniz...yerimseniben
dağ çiçeğim kolay gelsin ben geçen hafta bitirdim temizliği ama ayrıntılar bitmiyor birde burası çok sıcak nefes alamıyoruz tabii iş yapmakta zor oluyor herkese selam
Günaydın fıstıklarımmm....yerimseniben
dün bahar temizliğine başladımm
yorganları havalandır,halı yıka ,cam cil.. perdeler kapılar....oyyyyyyyyyyy..
her gün bir odayı yapabiliyorum ..gün içinde malum başka işlerde olii
yaseminim sınavım fena geçmedi , sonucu buradan paylaşırım canısı...
hemşolarım hepinizi.. öpüyorummmmmŞeniz..
asiyahcım özel mesajını aldım sürprizine bayıldımmmmm Maşallah iki dünya tatlısı prens ve bir prenses gibisiniz...yerimseniben
canım benim çok kolay gelsin sana , sen becerikli kadınsın halledersin alimallah...kendine dikkat et olur mu öptüm...a.s.
lalecim sınav yerin Antalya ise görüşürüz inş...bu cumaertesi serik gezisi var inş mani olmaz seninle görüşmemize.. ben sana inanıyorum bu sınavınıda başarı ile vereceksin...a.s.
merhaba kizlar bende yozgat,in sorgun ilcesindenim ama gurbetciyim almanyada yasiyorum kismetse 2 ay sonra ordayim:dance:
slm kızlar. valla öyle yasemin. ben hergün enerjimin biraz daha tükendiğini hissediyorum. allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?