• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

kizlar nasilsiniz anacim benim bilgisayar aniden bozuldu kaldim ortada giremiyorum bu gidisle bir muddet yokum arkadasin lap top.nu aldim yarin verecem o yuzden yenisi gelene kadar yokum kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum.:hooray:

selam dilberayy. inş tez zamanda kavuşursun pc ne..kal sağlıcakla özletme gendini..a.s.

Günaydın kızlar.... sabah şerifleriniz hayır olsun.
yuvanızdan sağlık, huzur ve para eksik olmasın...​

bennur76ccumalq6lf0bu2fi0.jpg

selam bacular. hepiciğinize günaydınlar olsun. mutlu sağlıklı , huzurlu bir cuma dilerken tek tek gözlerinizden öpüyorum. :içelim: (pek cuma günün anlam ve önemini eyakışmadı ama neyse , içindekini çay farzedin bakıyım) a.s.

selam arkadaşlar. eski bilgehan oldumu size şemşamer. :1rolleyes:
ahanda size bi arkadaşımla çekindiğim son fotoğrafım . resmen mutasyon geçirdim yavvvv. çitlemeye de beklerim :roflol:
TB_biryag001.jpg

yasemincim gözün aydın canım.
rahatsızlığım dolayısıyla bi müddet girememiştim. gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem oldu .:dance:
çok matrak gördüm kendmi yaaa.
haydi tekrar hoşbulduk arkadaşlar.

ay canım ya bende diyorum ki kim bu şemşamer:))
ilahi sana yaa.....Çok sağol canım valla aydı gözüm allah tüm sevenleri kavuştursun...gelirsem çitlerim seni ona göre:)):teytey:a.s.:asigim:

kizlar nasilsiniz anacim benim bilgisayar aniden bozuldu kaldim ortada giremiyorum bu gidisle bir muddet yokum arkadasin lap top.nu aldim yarin verecem o yuzden yenisi gelene kadar yokum kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum.:hooray:

ablacığım yokluğunu hissettirme hemen yaptırın pc yii bekliyoz ona göre öptüm seni...a.s.

ne zaman istersen yasemin, her zaman çıtır tır ve tazeyimdryerimseniben

çağrıldığın yere erinme çağrılmadığın yere görünme demiş atalar geliriz canım sen hazırla sofrayı:içelim:

günaydınlaaaaaarŞeniz
kahvaltı hazır uykucular kalkın artık:içelim:
camnebe5rd8.jpg
asiyah toprağım teşekkürler kahvaltı için..
evet görümceler gitti ama benim misafir bitmiiii

dün akşamda vardı misafir Allah eksik etmesinde ,bu sabahda İngilizce kursum vardı birazdanda çarşıya çıkacağız eşimle..işte böle..
sen nasılsın gözün aydın kardeşini de üye yapmışın..
yerimseniben
Merhaba hemşeriler ben aranıza izmirden yeni katıldım

everest aramısa hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin burada...a.s.

potasyum efelik sarması nasıl oliki ben hiç yemedim..:uhm:ellerine sağlık yinede

ya nasıl olur bizim efelik sarmasını bilmiyonmu toprağım. toplarız haşlarız sararkende batırıp ağzımıza atarız yeşil uzun. neyse ozaman ben yufka ekmeğin üstüne dökme pilav yapıyım. bu ara ekmek eden olursa içli söbelek ne isterseniz onu yaparım kızlar.

ya nasıl olur bizim efelik sarmasını bilmiyonmu toprağım. toplarız haşlarız sararkende batırıp ağzımıza atarız yeşil uzun. neyse ozaman ben yufka ekmeğin üstüne dökme pilav yapıyım. bu ara ekmek eden olursa içli söbelek ne isterseniz onu yaparım kızlar.

toprağım efeleği bildimde sarmasını bilemedim nasıl Yozgatlıysam ben..

bak işte yufkanın üstüne bilava bayılırımmm bide acılı pezzik turşusu yanına bide bol köpüklü ayrann.amanııın tutmayın beniii....

gızlar bizim apartmanda düğün var bugün hepinizin yerine halay çekicem hoş bilezik, jandarma halayı ve trakya oynuycam.başka istediğiniz bişey varmı gı?

Back