çok haklısın bizde 2 ay önce nikah günü alalım dedik ama nişanlımın askerliği var. seni o halde bırakmaya kıyamam dedi.mecburen 1 yıl beklemek zorundayız.Bir an once o evden kurtul derim baska cozum yok gibi
bilmiyorum inan bu ayrımcılığını çözemedim .kardeşlerimin ikiside erkek.küçükte değiller artık 17 yaşında ikiside..onlara karşı hep annecim paşam derdi ama bana hep ismimle seslenirdi..eskiden bu kadar büyük kavgalar etmezdik.nereye giderse yanında beni götürürdü. bir yere gelmiycem diyemiyordum kıyamıyordum .kız istememden sonra ben gelmiycem dediğimde"aa çok ayıp ,seni sorduklarında ben ne söylerim" demeye başladı.nişanlısıyla dersin diyordum. illa beni zorla götürmeye çalışıyordu .sırf bu yüzden kayınvalideme bizi çocuk gibi şikayet ettiNeden diğer kardeşlerine karşı iyiyken sana böyle ? nişanlından öncede sana diğer kardeşlerinden farklı davranıyor muydu ?
bildiğim kadarıyla hayır adet düzeni benden daha iyiAnnen menapoz döneminde mi acaba?
Valla bu halde de birakmaya kiymasin durum zorçok haklısın bizde 2 ay önce nikah günü alalım dedik ama nişanlımın askerliği var. seni o halde bırakmaya kıyamam dedi.mecburen 1 yıl beklemek zorundayız.
kayınvalidemlere çok sık misafir geliyor..hepside annemi tanıyan insanlar o yüzden istemiyorum her gelen konuyu açıcak..üvey değilim ama üvey evlata bile yapılmaz bunlarbence askerden önce evlenin kv de kalın kendi annenizde 1 yıl daha kalırsanız kendinizi tanıyamazsınız..yazık sana..üvey değilsin herhalde..üveyde olsan bir insana böyle davranılmaz ki..
onlarla da ilişkim bozuldu ..ama daha önce onlarla aram çok iyiydi ..yinede herkes kendini görüyorKardeşlerin bu durumu farketmıyor mu? Bariz bi ayrımcılık ve dışlanma var cunku kucuk degıllers tepkı verebılırler ılıskılerınız nasıl kardeslerınızle bılmıyorum ama..
21 yaşındayım ağustosta mezun oldum ama malesef iş bulamıyorum .çalışıyor olsaydım şu 1 yıl daha iyi geçerdi oyalanırdım en azından.Kaç yaşındasın? Çalışıp kendi paranı kazanıyorsan evden ayrıl bence
ayrımcılık konusuna gelirsek kız çocuğu erkek çocuğu ayrımı yapılıyor gibi geldi bana, annen için üzüldüm
işe girip kafamın dağılmasını istiyordu ama malesef bulamadım.artık tek duamız askerliğinin yakın bi yere çıkması..haftasonları yanına gidebilmem içinValla bu halde de birakmaya kiymasin durum zor
araştırıyorum bu ara iş konusunu ama hiç umutlu değilimMezun olduğun alanda olmasa bile bir işe gir bence bu evde psikoloji falan kalmaz mahvolursun. Nişanlının askerliği yakın bir yere çıkarsa iyi olur tabi ama herşeyini de buna bağlama. Kendin için birşeyler yap.
kayınvalidemlere çok sık misafir geliyor..hepside annemi tanıyan insanlar o yüzden istemiyorum her gelen konuyu açıcak..üvey değilim ama üvey evlata bile yapılmaz bunlar