Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müşterek çocukları var babadan onay almadan çocuğu yurt dışına çıkartamaz.Hayata şans olarak bakarsak işin içinden çıkamayız. Her insanın kendine göre sıkıntısı var. Hayata yeniden başlanır, geriden gelinir ya da bir bakarsın her şey yoluna girmiş. Hayatı çok ciddiye almamak lazım. Bunu ne zaman öğrendim? 35 yaşımda. Kafama dank ettiğinde ben ne yapıyorum dedim? Annem hep "Dünyayı nasıl tutarsan öyle gider" der. Bu lafı çook geç anladım. Sağlık olduğu müddetçe her şey hallolur. Batmalar, çıkmalar olabilir. Burası geçici bir dünya. Yol kenarinda ölmüş bir hayvan gördüğümde bunu daha iyi anlıyorum.
İstek atmak ne demekBence hazır aranız biraz düzelmişken daha sakin biçimde bu konuyu tekrar aç. Belli ki maddi manevi artık yapamıyorsun burada. Vize problemi de yoktur patron adamın, zaten çocuğu orda olunca rahatça istek atarsınız. Yazları da daha uzun kalır Türkçesi pekisir dersin. Biraz tatlı dille ayak çek derim.
Schengen vizesi için Avrupa'da oturan birisi bu kisi bizi ziyarete geliyor, evimizde kalacak vs gibi bir belge. Ailelere arkadaşlara gelecekleri zaman alıyoruz, onlar da vize alırken bunu veriyorlar. Biraz daha garanti bir adım oluyor yani.İstek atmak ne demek
Amin inşallahRabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Ya ona bende inanmıyorum alıp çocuğu bakmaz zaten. Bakamaz yani. Yanındaki de uzun süre bakmaz zaten şimdi arada bir gidiyor herşey ok çok iyi,uzun süre kalmıyor filan sorun yok. Al desem almaz ona eminim benim vermeyeceğimden dolayı da çok rahat zaten.Ben eşinin 'çocuğu bırak git' söylemine inanmiyorum. Böyle söyleyen biri çocuğuyla ilgilenen, her hafta gören biri olmalı. Muhtemelen sen al çocuğu, ben yurt dışına çıkıyorum desen yan çizecek biri gibi.
Sizin adınıza çok sevindim. Hadi hayırlısı. Çok güzel kapılar açılacaktır size eminim. Dükkanin devri gerçekleştikten sonra rahatlarsiniz umarım. Herşey gönlünüzce olsunHollanda çok gelişmiş bir ülke orda yaşamayı gerçekten isterim. Var çevrem de gidip yaşayabilirim orda yeni bir hayat kurabilirim. Babası İçin de söyleyebileceğim şey inanılmaz bencil olması. Yani onun dışında bir sorun yok o düşünmez çocuğum üşüyo mu,yemek yiyo mu nesi eksik ben söylemezsem oralı bile değil. Söyleyince de kavga gürültü. Son zamanlarda biraz daha düşünceli hakkını yiyemem 2 aydır birçok şeyini karşıladı,böyle devam ederse sorun yok zAten.Neyse şuan acun medya benim dilimde tercüman arıyor oraya başvurdum. İnşallah olursa güzel olur dükkan İçin de müşteri çıktı. Biraz daha iyiyim
İnşallah olur da tutunmuş olurun tekrar hayata. Yine ben durmam birşeyler yapmak İçin uğraşırım tabiki,sıkıştıkça çözüm üreten bir insanım normalde. Ama bu stresi yaşamak bile çok yordu beni.Sizin adınıza çok sevindim. Hadi hayırlısı. Çok güzel kapılar açılacaktır size eminim. Dükkanin devri gerçekleştikten sonra rahatlarsiniz umarım. Herşey gönlünüzce olsun
Yeşil pasaporta ragmenSchengen vizesi için Avrupa'da oturan birisi bu kisi bizi ziyarete geliyor, evimizde kalacak vs gibi bir belge. Ailelere arkadaşlara gelecekleri zaman alıyoruz, onlar da vize alırken bunu veriyorlar. Biraz daha garanti bir adım oluyor yani.
Yok hayır yeşil pasaportla shengende istediğiniz yere gidebilirsiniz tabi ki. Bu dediğim sadece vize alacaklar için. Bazen dönüş bileti ya da kalacağınız yeri soruyorlar o da şans.Yeşil pasaporta ragmen
ıtalyaya gidecegim zaman orada bulunan bir yakınımı referans gostermem gerekıyor mu peki?
Bu kadar eminsen bence blöf yap, yurtdışında yaşamak istiyorsan ve koşullarının çok daha iyi olacağından eminsen bu blöfü yap, çocuğunu da al git bence.Ya ona bende inanmıyorum alıp çocuğu bakmaz zaten. Bakamaz yani. Yanındaki de uzun süre bakmaz zaten şimdi arada bir gidiyor herşey ok çok iyi,uzun süre kalmıyor filan sorun yok. Al desem almaz ona eminim benim vermeyeceğimden dolayı da çok rahat zaten.
Alıp gitmek bu kadar kolay değil işte imza atmazsa nasıl götüreyim? Yine de araştırıcam bir yolu varsa.Bu kadar eminsen bence blöf yap, yurtdışında yaşamak istiyorsan ve koşullarının çok daha iyi olacağından eminsen bu blöfü yap, çocuğunu da al git bence.
Yahu sen 'ben türkiye de sürünmekten bıktım, madem çocuğumla gitmeme izin vermiyorsun o zaman al bak' dediğinde zaten çocuk onda kalmasın diye götürmene izin verecektir, en azından şansını denersin.Alıp gitmek bu kadar kolay değil işte imza atmazsa nasıl götüreyim? Yine de araştırıcam bir yolu varsa.
Tsekkur ederımYok hayır yeşil pasaportla shengende istediğiniz yere gidebilirsiniz tabi ki. Bu dediğim sadece vize alacaklar için. Bazen dönüş bileti ya da kalacağınız yeri soruyorlar o da şans.
Valla eski eşin dışında konu açarak guzel bir başlangıç yapmişsın bence devamı gelir diye düşünüyorumHayatımda hep yeni başlangıçlar yapmak zorunda kaldım. hep yeniden başlamaktan yoruldum. şuan çok moralim bozuk, 13 yaşımdan beri hep hayata tekrardan başlıyorum ama bu sefer kaldırabileceğimi ve yeni bir başlangıç yapamayacağımı hissediyorum. gözlerim dolu dolu yazıyorum bu konuyu. sürekli bir yeni başlangıç yapmak zorunda kaldım. şimdi dükkanımı devir edip yeniden birşeyler yapmam gerekecek. bir iş bulup çalışmam lazım, bulabileceğim de mechul. hiçbirşeye enerjim iyi düşüncem kalmadı. hayatım her seferinde yerle bir oluyor ve ben tekrar ayağa kalkıp baştan başlıyorum. hep başardım ama bu sfer başarabilecek gücüm kalmadı. ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum. kaldı ki bilsem de buna gücüm kalmadı. hayatım burda bitse de kurtulsam diye düşünmeden kendimi alamıyorum. bitsin ya ben hep çabaladım hep zorlandım hep uğraştım. bazı şeyler istediğim gibi olsa bikere de çok mu zor? neden bu kadar şansızım? çok kötü bir süreçten geçiyorum ve bu süreçlerim hiçbir zaman bitmedi.ben savaşmaktan,güçlü olmaktan yoruldum.
Jameya seni konularını uzun zamandır takip ediyorum. Çok üzgünüm böyle bir adama denk geldiğin için ama ne kadar muzadeleci bir kadın olduğunu da tüm forum biliyor. İnşallah bu zamanlarını da daha da güçlenerek atlatacaksın.Hollanda çok gelişmiş bir ülke orda yaşamayı gerçekten isterim. Var çevrem de gidip yaşayabilirim orda yeni bir hayat kurabilirim. Babası İçin de söyleyebileceğim şey inanılmaz bencil olması. Yani onun dışında bir sorun yok o düşünmez çocuğum üşüyo mu,yemek yiyo mu nesi eksik ben söylemezsem oralı bile değil. Söyleyince de kavga gürültü. Son zamanlarda biraz daha düşünceli hakkını yiyemem 2 aydır birçok şeyini karşıladı,böyle devam ederse sorun yok zAten.Neyse şuan acun medya benim dilimde tercüman arıyor oraya başvurdum. İnşallah olursa güzel olur dükkan İçin de müşteri çıktı. Biraz daha iyiyim
O zaman çocuk belli yaşa gelecek ,kendi kararını verecek düzeyde olacak ki bazı durumlar değişsin.Müşterek çocukları var babadan onay almadan çocuğu yurt dışına çıkartamaz.
ay çıkar mı onu hiç düşünmedim ben silemiyorum da şuan düzenleme sürem geçmiş.Jameya seni konularını uzun zamandır takip ediyorum. Çok üzgünüm böyle bir adama denk geldiğin için ama ne kadar muzadeleci bir kadın olduğunu da tüm forum biliyor. İnşallah bu zamanlarını da daha da güçlenerek atlatacaksın.
Bu arada başvuru yaptığın yerin bilgilerini düzenleyerek mesajını sil bence. Anonim bir yerde kimliğin ortaya çıkmasın basın ağrır gereksiz yere.
rızası olmadan babasının yurt dışına çıkaramam kaçırmış olurum :) yasak. o imza vericek anca o şekilde.Velayet sizde değil mi? Muvafakatname istendiğine emin misin? Gerçi diğer türlü çocuğu kaçırdı olur, bir sürü sorun, dava. Zor iş haklısın. Rızası olmadan çıkarma çocuğu.