Yeniden başlamaktan yoruldum :(

Ben sizi anlıyorum, yabancı diliniz var, çevirmenlik gibi, yada özel okul speaking dersleri verme içün başvuru yapabilirsiniz. Hangi dili bildiğinizi bilmiyorum ama, buradaki kolejlerden biri İtalyanca bile veriyor. Hiç hiçbiri mümkün olmuyorsa meslek yoksa fabrika vs bile olabilir...

Çocuğunuz var onun için güçlü olun. Pes etmek yok...

Bu arada sevgiliniz vardı ayrıldınız mı?
bakıcam birşeyler illa ki bir iş bulurum. pes etmek istemiyorum ben pes eden bir insan değilim, zorlandıkça daha da hırslanan bir insanım ben ama şuan cidden çok yorgun ve bitik hissediyorum. umarım geçer.

erkek arkadaşımla ilişkim devam ediyor o da çok destekçim. o olmasa zaten çok kötü olurdum.

Ay bi uçağa bakar Allah Allah ne bu inat, çocuğun geleceğini yakıyo bu inatlarıyla. Türkiye’de aldığın maaşla sürünürsün bu lrizde Jameya, ben gitmekten başka çare görmüyorum senin için
öyle olmuyor malesef. adam benim çabamı görmezden geliyor. sen napıyosun ki ben kızıma zaten güzel bir gelecek veririm diyor. ama şuan nasıl geçindiğimizle ilgilenmiyor. hoş bilmiyorum şuan söylesem belki destek olur aramız kötü değil eskisinden daha iyi ama ben kalkıp ondan yardım istemek istemiyorum.

Bir tanıdığın mendebur babası da annesinin kızını Brüksel’e götürmesine yıllarca ama yıllarca karşı çıktı , kız reşit olmadan bir kaç sene önce gidebildi ancak . Böyle babalar neden var bilmiyorum, tatillerde göndereceğim deseniz hatta noterden taahhüt vereyim deseniz ikna olmaz mı ?
Neden mendebur olsun adam ? Velayet adam da olsa, adamın çocuğu dünyanın başka bir yerine götürmesini hanginiz kabul edersiniz ?

farklı bir ülkeye gitmek istiyorum ama çocuğumu almama babası izin vermiyır. konuştum bu konuyu hollandaya gidip yerleşmek istedim ama uzak kalamam kızımdan dedi. bende onsuz gitmem.
Böyle bı hakkı var mı hukuken.madem görmek istiyo geçiminizi sağlasın o zaman.zaten ayrı şehirlerde değil miydiniz sırf o görecek diye siz niye burda zorluk çekersiniz.

Böyle bı hakkı var mı hukuken.madem görmek istiyo geçiminizi sağlasın o zaman.zaten ayrı şehirlerde değil miydiniz sırf o görecek diye siz niye burda zorluk çekersiniz.
ne diyeyim geçimimi sağla gitmeyeyim mı diyeyim? hoş olmaz ki nasıl diyeyim bunu? nafaka veriyor şuan 7500 oldu ama neye yaricak ki :KK43:

Yabancı diliniz varsa (AB ulkerinden birinin diliyse) aslında ücreti guzel olan projelere başvurabilirsiniz. Bahsettiğim projelerin büyük bir kısmı 100% Home Office yani çocuğunuz acisindanda güzel olur. Full time'ı (haftalık 40 saat) maaşi yaklaşık 50 bin TL olan bir projede çalışıyorum ben sonra mecburiyetten part time'a geçtim ben ama siz tek çocukla tam zamanlı evden çalışabilirsiniz sanırım. Yabancı dili olana Türkiye'de imkanlar daha fazla aslında biraz araştırın derim. Özeldende mesaj atabilirsiniz yardımcı olabileceğim birşey varsa ederim 🌺

Yabancı diliniz varsa (AB ulkerinden birinin diliyse) aslında ücreti guzel olan projelere başvurabilirsiniz. Bahsettiğim projelerin büyük bir kısmı 100% Home Office yani çocuğunuz acisindanda güzel olur. Full time'ı (haftalık 40 saat) maaşi yaklaşık 50 bin TL olan bir projede çalışıyorum ben sonra mecburiyetten part time'a geçtim ben ama siz tek çocukla tam zamanlı evden çalışabilirsiniz sanırım. Yabancı dili olana Türkiye'de imkanlar daha fazla aslında biraz araştırın derim. Özeldende mesaj atabilirsiniz yardımcı olabileceğim birşey varsa ederim 🌺
merhaba, özelden yazdım size konu ile ilgili bilgilendirirseniz çok memnun olurum :KK28:

İyide niye kararlarda mi bı sıkıntı var yoksa fazlami fedakarsiniz belliki sıradan bir hayatınız yok Hayat aslında en sıradan görünenimizde bile böyle.Düşüp kalkmaca hep pedala basmaca Bence yeniden ayağa kalmak yaşamak zaten Hiçbir duyguda durumda kalamiyoruz .İyi oluyoruz hasta oluyoruz büyüyoruz evlenip bosaniyoruz çocuklar bizi terk ediyor yaşlanıyor ve ölüyoruz hayat hep bir değişim zaten halledersiniz ne oluyorsa geçer gider değişir

Neden mendebur olsun adam ? Velayet adam da olsa, adamın çocuğu dünyanın başka bir yerine götürmesini hanginiz kabul edersiniz ?
Ya Sermin hanım, bliliyorum taniyorum adami , kızını çok sevdiğinden değil amaç annesini cezalandırmak. Kızıma daha iyi bir gelecek verecekse ben gönderirim . Konu sahibinin eski kocası da aynı lacivert renk . Iyi gelecek verirmiş , kızının şimdisi adamın umrunda değil işte

Ya Sermin hanım, bliliyorum taniyorum adami , kızını çok sevdiğinden değil amaç annesini cezalandırmak. Kızıma daha iyi bir gelecek verecekse ben gönderirim . Konu sahibinin eski kocası da aynı lacivert renk . Iyi gelecek verirmiş , kızının şimdisi adamın umrunda değil işte
Ne ilgisi var; hanginiz çocuğunuzdan bu şekilde vazgeçebilirsiniz ?

Durumu çok iyiyse daha fazlasini versin.sizi geçtim bari cocuguna daha iyi şartlar sunsun.
Yani. Hiç kızını alıp bir giyim alisverisi, kırtasiye alışverişi yapiyormu bu adam? Kızı için geleceğe yönelik bir yatırım yapiyormu mesela bes gibi. Konu sahibini bot konunusunu hatırlıyorum ben. Adam olsaydı annesi kızımın ayakları üşümesin diye bu kadar paralamazdi kendini babası olarak o düşünürdü. Hollandaya gitmenize izin vermemesi büyük bencillik. Orada dar gelirli ailelerin çocuklarına her türlü imkan sunuluyor. Yılda bir kere giyim kuşam masrafı, doğum günü hediyesi için her yıl belirli bir miktar, kırtasiye alışverişi için hakeza, ücretsiz toplu taşıma, ücretsiz yüzme veya diğer spor kurslari, ücretsiz muze/ tiyatro kartı, bilgisayar yardımı vs. Hatta durumu çok kotu olan ailelere çocukların beslenmesi için bile belirli bir bütçe veriliyor. Çocuk parasını ve Hollanda'dan alacağı eğitimin kalitesini hiç saymıyorum. Kendisi çocuğumlnu Türkiye'ye mahkum ediyorda tüm bu saydiklarimi sağlayacak mi çocuğuna? Bencil adam.

Durumu çok iyiyse daha fazlasini versin.sizi geçtim bari cocuguna daha iyi şartlar sunsun.
Sunmuyor işte malesef defalarca konuştum. Sunsun diye nafaka arttırma davası açtım. Gerçi son 2 aydır biraz daha düşünmeye başladı eskisi kadar katı değil ama ben gururluyum kötü durumda olduğumu da bilsin istemiyorum.

Yani. Hiç kızını alıp bir giyim alisverisi, kırtasiye alışverişi yapiyormu bu adam? Kızı için geleceğe yönelik bir yatırım yapiyormu mesela bes gibi. Konu sahibini bot konunusunu hatırlıyorum ben. Adam olsaydı annesi kızımın ayakları üşümesin diye bu kadar paralamazdi kendini babası olarak o düşünürdü. Hollandaya gitmenize izin vermemesi büyük bencillik. Orada dar gelirli ailelerin çocuklarına her türlü imkan sunuluyor. Yılda bir kere giyim kuşam masrafı, doğum günü hediyesi için her yıl belirli bir miktar, kırtasiye alışverişi için hakeza, ücretsiz toplu taşıma, ücretsiz yüzme veya diğer spor kurslari, ücretsiz muze/ tiyatro kartı, bilgisayar yardımı vs. Hatta durumu çok kotu olan ailelere çocukların beslenmesi için bile belirli bir bütçe veriliyor. Çocuk parasını ve Hollanda'dan alacağı eğitimin kalitesini hiç saymıyorum. Kendisi çocuğumlnu Türkiye'ye mahkum ediyorda tüm bu saydiklarimi sağlayacak mi çocuğuna? Bencil adam.
Hollanda çok gelişmiş bir ülke orda yaşamayı gerçekten isterim. Var çevrem de gidip yaşayabilirim orda yeni bir hayat kurabilirim. Babası İçin de söyleyebileceğim şey inanılmaz bencil olması. Yani onun dışında bir sorun yok o düşünmez çocuğum üşüyo mu,yemek yiyo mu nesi eksik ben söylemezsem oralı bile değil. Söyleyince de kavga gürültü. Son zamanlarda biraz daha düşünceli hakkını yiyemem 2 aydır birçok şeyini karşıladı,böyle devam ederse sorun yok zAten.Neyse şuan acun medya benim dilimde tercüman arıyor oraya başvurdum. İnşallah olursa güzel olur dükkan İçin de müşteri çıktı. Biraz daha iyiyim🥰

İyide niye kararlarda mi bı sıkıntı var yoksa fazlami fedakarsiniz belliki sıradan bir hayatınız yok Hayat aslında en sıradan görünenimizde bile böyle.Düşüp kalkmaca hep pedala basmaca Bence yeniden ayağa kalmak yaşamak zaten Hiçbir duyguda durumda kalamiyoruz .İyi oluyoruz hasta oluyoruz büyüyoruz evlenip bosaniyoruz çocuklar bizi terk ediyor yaşlanıyor ve ölüyoruz hayat hep bir değişim zaten halledersiniz ne oluyorsa geçer gider değişir
Biraz fazla bozuktu moralim,şuan daha iyiyim. Birkaç işe başvurdum,dönüş olursa istediğim yerden çok mutlu olucam :) dükkan İçin de bir müşteri çıktı. En kötü yeni bir iş kurarım yeniden başlarım. Ben zaten öyle durup seyredebilecek bir insan değilim. Mutlaka bir yerden tekrar başlıyor olurum ama bugün biraz güçsüz ve yorgun ve ümitsizdim.

Hayatımda hep yeni başlangıçlar yapmak zorunda kaldım. hep yeniden başlamaktan yoruldum. şuan çok moralim bozuk, 13 yaşımdan beri hep hayata tekrardan başlıyorum ama bu sefer kaldırabileceğimi ve yeni bir başlangıç yapamayacağımı hissediyorum. gözlerim dolu dolu yazıyorum bu konuyu. sürekli bir yeni başlangıç yapmak zorunda kaldım. şimdi dükkanımı devir edip yeniden birşeyler yapmam gerekecek. bir iş bulup çalışmam lazım, bulabileceğim de mechul. hiçbirşeye enerjim iyi düşüncem kalmadı. hayatım her seferinde yerle bir oluyor ve ben tekrar ayağa kalkıp baştan başlıyorum. hep başardım ama bu sfer başarabilecek gücüm kalmadı. ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum. kaldı ki bilsem de buna gücüm kalmadı. hayatım burda bitse de kurtulsam diye düşünmeden kendimi alamıyorum. bitsin ya ben hep çabaladım hep zorlandım hep uğraştım. bazı şeyler istediğim gibi olsa bikere de çok mu zor? neden bu kadar şansızım? çok kötü bir süreçten geçiyorum ve bu süreçlerim hiçbir zaman bitmedi.ben savaşmaktan,güçlü olmaktan yoruldum.
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah 😕🤲

X