- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
belki çok çok ileride anlar ama inanın artık herşey için çok geç olucakNe anneler var ya sok oldum sizin icin cok zor bir durum bazi anneler evladin degerini hic bilmiyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki çok çok ileride anlar ama inanın artık herşey için çok geç olucakNe anneler var ya sok oldum sizin icin cok zor bir durum bazi anneler evladin degerini hic bilmiyor...
bende çok isterim normal bir anneye dönmesini , olgunlaşmasını ,yaşının gerektirdiği gibi çocuklarını karşısına alıp bak annecim yavrularım kardeşler arasında bi küslük olmaz ,nişanlım içinde sende benim oğlumsun akrabalarım sana saygı göstermek zorunda eğer göstermiyorlarsa kendileri bilirler,benim ailem sizsiniz çünkü demesini .bir kerecik olsun onun adım atmasını.İnan bazı anneleri anlamıyorum.
Umarım tez zamanda yaptığı yanlışı anlar annen. Sende bu günleri çok çok çok mutlu olursun :)
benim gibi biri daha çıktı diye mutlu olsam mı üzülsem mi bilemedim..inşAllah senin annen bari düzelir de artık daha mutlu bir hayat yaşarsın.benim nişanlım gibi seni herşeyden herkesten çok seven bir adam çıkar umarım karşınabenim annemde öyle. benim bebekliğimden beri başıma ne gelirse gelsin pek ilgilenmez üstüne beni haksız gösterir ama konu kardeşim olunca ayılır bayılır toz kondurmaz. hatta hep söyler küçüğü daha çok severim diye. ben pek alıngan bi tip olmadığım için umursamıyorum sende umursama evleneceğin adam seni sahiplenmiş işte evden gidince anlarsınız birbirinizin kıymetini :)
Alınma ama bazı insanlar anne olmayı haketmiyorbende çok isterim normal bir anneye dönmesini , olgunlaşmasını ,yaşının gerektirdiği gibi çocuklarını karşısına alıp bak annecim yavrularım kardeşler arasında bi küslük olmaz ,nişanlım içinde sende benim oğlumsun akrabalarım sana saygı göstermek zorunda eğer göstermiyorlarsa kendileri bilirler,benim ailem sizsiniz çünkü demesini .bir kerecik olsun onun adım atmasını.
teşekkür ederim canım inşAllah dediğin gibi mutlu olurum etrafıma da mutluluk dağıtırım
yok gerçekten alınmıyorum bende öyle düşünüyorum.daha az önce konuştuk nişanlımla bu bebek konularını..bizim yaşadıklarımızı yaşamaması için elimizden geleni yapacağız ve ben herşeyi çok bilinçli yapmak istiyorum .Allahım bize o güzel şeyi nasip ettiğinde en azından okula başlayıncaya kadar çalışmayıp onu ben büyütmek istiyorum..Alınma ama bazı insanlar anne olmayı haketmiyor
Ama inan sen çok iyi bir anne olacaksın. Annen sana nasıl bir anne olmaman gerektiğini göstermiş.
Yüzünden gülücükler eksik olmasın :)
Aynı şeyleri düşünüyoruz :) benimde babam yok sayılır ve hep onu nasıl yetiştirmemiz gerektiğini konuşuyoruz. Hatta evlilik kararını almamda babamın tam tersi yapıda bi insan olması etkili olmuştu :)yok gerçekten alınmıyorum bende öyle düşünüyorum.daha az önce konuştuk nişanlımla bu bebek konularını..bizim yaşadıklarımızı yaşamaması için elimizden geleni yapacağız ve ben herşeyi çok bilinçli yapmak istiyorum .Allahım bize o güzel şeyi nasip ettiğinde en azından okula başlayıncaya kadar çalışmayıp onu ben büyütmek istiyorum..
çok çok teşekkür ederim bana destek olduğun için , böyle yorumları gördükçe biraz olsun mutlu oluyorum :)
umarım sizde çok mutlu olursunuz :)Aynı şeyleri düşünüyoruz :) benimde babam yok sayılır ve hep onu nasıl yetiştirmemiz gerektiğini konuşuyoruz. Hatta evlilik kararını almamda babamın tam tersi yapıda bi insan olması etkili olmuştu :)
Tabi ki destek olacağım çünkü seni anlayabiliyorum :)
Üzülmeyin desem de bos sabredinbelki çok çok ileride anlar ama inanın artık herşey için çok geç olucak
şuan yapabileceğim şey sizinde dediğiniz gibi 1 yıl sabretmek .sÜzülmeyin desem de bos sabredin