yoruldum artık

LOLOPOP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
14
6
merhaba arkadaşlar,
benim derdim annem ve eşim arasında kalmak . annem eşinden ayrı ve sorunları var (yıllarca babam ve ailesinden çektiği için yılların verdiği eziyetler ve çocukları onu çok yordu) bebeğim dünyaya gelince çalıştığım için bebeğime bakacak kimse olmadığından dolayı annemin bakmasını istedim tabiki belirli bir ücret vermek kaydıyla çünkü annemin bir geliri yok ve paraya ihtiyacı var başkası bakacağına bebeğime anne sen bak parayıda sen al düşüncesiyle yaklaştım hemde bu dünyada en güvendiğim insan olduğu için. gerçi eşim buna önceleri pek taraftar değildi kendi ailesine baktırmak istiyordu, fakat ailesi bu işe yanaşmayınca mecburen anneme evet demek zorunda kaldı.
başta problemimiz yoktu annem bebeğime bakıyor bende çalışıyordum uzun bir zaman sonra eşim annemin oğlumu alıp gezmeye götürmelerinden hesap vermemelerinden sıkıldı (zaten yıldızları hiç barışmamıştı) gerçi allah var eşim hep annen güzel bakıyor annen baksın ama evde otursun götürmesin benim çocuğumu derdi . anneminde bu hep zoruna gidiyor bana belli etmiyor ama etrafımdaki herkese dertte yanıyordu sanki benim kulağıma gelmeyecekmiş gibi neyse kısadan gelelim çünkü arayı açsam ne burdaki sayfa yeter olayları yazmama nede siz okumak istersiniz en son kızımı ine bize sormadan bi yerlere götürdü eşimde artık istemiyorsa bakmasın zorla değil dedi annemde bütün karşı cinslerden nefret ettiğinden dolayı yaşına yakışmayan bir konuşma yaptı eşime karşı ve oğluma artık bakmayacağını söyledi zor durumda kaldık ailem bana tavır aldı benimle konuşmadı ve halada konuşmuyorlar şimdi ben napayım ??çünkü çok yoruldum ben eşim çok iyi demiyorum ama yani arkadaş bir gezme olayındanda bukadar olay büyütülmezdiki şuanda 5 aydır konuşmuyoruz görüşmüyoruz hayır anlamadım kardeşlerime ne oluyor onlar olaya dahil ettiler kendilerini. zaten annem herşeyden birilerini sorumlu tutmayı sever bu durumdanda sıkılmıştı ona bir günah birde keçi lazımdı buldu tam oldu

Son düzenleme:

ikisi de suçlu,

kardeşlerin sana ne diye tavır alıyor ki sen annene

iyilik olsun diye bu işe kalkışmışsın ama ters tepmiş

eşinin böyle bir kişiliği var demek ki

çocuk onunda çocuğu ve başka yerlere gitmesini istemiyormuş

sende buna saygı duymak zorundasın karşı çıkamazsın ya

ailenin seni bu konuda anlaması anlayışlı olması gerek

bu yüzden eşinle aranı bozamazsın ya senden beklentileri neymiş bu konuda sordun mu ??

yani neden küsmüşler senin suçun neymiş

Gezme olayları bahane olmuş biraz eşinize. Başka birine baktırın. Böyle ömür geçmez. En azından kafanız rahat olur.

bende olsam alınırdım sanki güvenmiyormuşsunuz gibi olmuş, kendinizi annenizin yerine koyun bence, bende olsam kardeşime kızardım kusura bakmayın, hatalısınız

sizin evinizde mi bakıyordu
gezmeye götürmesinde ne sakınca var anlamadım bu yaşından sonra eve hapis kalıyor kadın arada gezsinler anneanne torun nolcak

eşine kızmalıydın en başından. annenede bize haber verirmisin anneciğim deseydin. onları neden yüzgöz ettin cnm yaaa

Eşiniz bahane aramış.
Anneniz de yorgunluklarından olsa gerek öyle konuşmuş.
Anneniz izinsiz nereye götürüyor ki çocuğunuzu..
Aradığınızda ulaşamıyor musunuz ya da çocuğunuza zarar verecek (sigara içilen gibi) bir yere mi götürüyor?
Üstelik eşinizin ailesi çocuğunuza bakmayı bile reddetmiş..

Ben anlamadım ya kızınız mı var oğlunuz mu..?

bende olsam alınırdım sanki güvenmiyormuşsunuz gibi olmuş, kendinizi annenizin yerine koyun bence, bende olsam kardeşime kızardım kusura bakmayın, hatalısınız

kardeşinize içten içe kızabilirsiniz ama bu yüzden küsmezsiniz kardeşinizle değilmi ? Sonuçta onlar ana kız karışmamak geren bence
konu sahibi annesiyle barışınca ne olucak koro halinde kardeşleri de mi barışacak

şimdi şöyle düşündüm
çocuga annen degil kv bakıyor
sana haber vermeden çocugu götürüyor gezmelere
sanırım sen de bende kızarız bu duruma
olay sadece bundan ibaretse abartılmış

hyr anneme karşı bir haksızlık yapılıyorsa ve kırılmışsa kimse kusura bakmasın bende kardeş bile olsa tavrımı koyarım

bilemiyorumki kafalarına göre hareket ediyorlar. hayır sormadım açıkcası sormakta istemiyorum.

Ben mi takıldım bu noktaya?

keşke arada gezselerdi haftada 2 defa mutlaka ya kardeşime gidiyordu ben gitmesine karşı olan bir insan değilim ama bu taraftada eşim var götürmesin bir yere başlarına bişey gelse bana kim hesap verecek diyip sürekli pimpirikli davranan bir insan annemde hoş bu sorunu biliyordu bilerek yaptı birazda bide gittiği yerden git çocuğu al açıkcası bende sıkılmıştım artık

hyr anneme karşı bir haksızlık yapılıyorsa ve kırılmışsa kimse kusura bakmasın bende kardeş bile olsa tavrımı koyarım

aynı kardeşim gibisiniz ben etik bulmuyorum şahsen
bazen kardeşimde annemi üzüyor ama ben hiç ses çıkartmıyorum ama ben üzdüğümde o bana tavırlı oluyor bunu hissediyorum

eşimin aileside öyle biriyle bir sorunum oldu koro halinde küstüler hiç iyi olmadı bizde onları defterden sildik

(karakter meselesi sizin düşüncenize saygı duyarım o ayrı)

canım kadın kızına gitmeyekmi benim annem şehir dışına götürüyordu minnacık yavrumu bir ay hasretiyle yanıyordum
bence eşin ve sen para verdiğiniz için bakıcı gibi bakmasını istemişsiniz gibi geldi bana yanlış anlamada kesinlikle

annem gezmesine biraz düşkün biri yani bu saatten sonra ben kimseye hesap vermem diyen biri . allah var annem oğlumun üzerine çok düşen bir kadın ama eşimide etrafında görmek istemeyen biri .

zaten eşimin ailesi baştan demişti biz bakamayız bize hiç gelmeyin diye

bence burda olayı toplamak etrafı yatıştırmak yine size kalmış durumda.mesela şurda demişiniz ya " annem tüm karşı cinsten insanlara tepkili olduğu için eşime gereksiz şekilde konuştu" anlamında davranışının sebebini eşinize açıklayarak eşinizin o kadar tepki göstermemesini sağlayabilrsiniz.Bir de kardeşlerine de olayı güzelce anlatıp çocuğu alıp başına buyruk gezmesinin doğru olmadığını tehlikeli olduğunu anlatmalısın ki onlar da sana cephe almasınlar tavır yapmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…