yoruldum artık

annem gezmesine biraz düşkün biri yani bu saatten sonra ben kimseye hesap vermem diyen biri . allah var annem oğlumun üzerine çok düşen bir kadın ama eşimide etrafında görmek istemeyen biri .

zaten eşimin ailesi baştan demişti biz bakamayız bize hiç gelmeyin diye

Olan en çok size oluyor..
Eşinizle konuşun.
Annenizin çocuğa bakmasının çok önemli olduğunu biraz göz yumabilmesini.
Çünkü en iyi bakıcıdan daha iyi şu durumda annenizin bakması.
Eşinizi yoksayarak haddini fazlasıyla aşıyor ama biraz daha sıkın dişinizi.
Sonra kereşe verirsiniz sorun çözülür..

aynı kardeşim gibisiniz ben etik bulmuyorum şahsen:KK17:
bazen kardeşimde annemi üzüyor ama ben hiç ses çıkartmıyorum ama ben üzdüğümde o bana tavırlı oluyor bunu hissediyorum

eşimin aileside öyle biriyle bir sorunum oldu koro halinde küstüler hiç iyi olmadı:KK43: bizde onları defterden sildik

(karakter meselesi sizin düşüncenize saygı duyarım o ayrı)

ben anne olursa işin içinde haksızlık varsa ve kırılmışsa tavrımı koyarım ama başka şeyler için kardeşime tavır yapmam tabiki, ama anne sonuçta ve kırılmış haksızlıkta olmuş biraz o yüzden tavır alırım. (bu arada bende sizin düşüncenize saygı duyuyorum tabikide )

Benim ogluma da annem bakti iki yasina kadar. Sonra krese verdim. Anneniz cocugunuza bakiyor diye esinizin kolesi olamazki. Onun da kendine gore ihtiyaclari var. Ben anneme hic karismadim. Esimin yakinmalarini da anneme hic yansitmadim. Ara ara annem de ogluma baktigi icin kapris de yapti ama bunlari eski esime de hic yansitmadim. Arada kaldigim oldu ama icim cok rahatti cunku oglum guvenilir ellerde idi. Annemden iyi bakan bulamazdim ogluma.
Esiniz de en buyuk hata bence. Resmen annenizin oglunuza bakiyor diye eve kapanmasini istemis oysa annenizin de insan olarak ihtiyaclari var hele ki belli bir yastan sonra cocuk bakmak zordur. Olan size olmus. Sizi arada birakmislar. Annenizle konussaniz ellerini opup tesekkur etseniz hic mi duzelmez?
Bir de sunu soyleyim koca gider belki ama anne hep annedir. Sizin basiniza birsey gelse ana yuregi ilk yaniniza gelen o olur. Oyle anlar oluyor ki kocadan fayda olmuyor ama annelerimiz hep yanimizda oluyor. Annelerimizin hakkini odeyemeyiz.

canım kadın kızına gitmeyekmi benim annem şehir dışına götürüyordu minnacık yavrumu bir ay hasretiyle yanıyordum
bence eşin ve sen para verdiğiniz için bakıcı gibi bakmasını istemişsiniz gibi geldi bana yanlış anlamada kesinlikle

yo bunu yanlış anlamam buraya yazmamım sebebi zaten başka insanların bakış açısını almam :)
bizim derdimiz bizden habersiz götürmesi bana söylediği taktirde ben zaten eşim istemese bile gönderiyordum ama habersiz götürmesi bide üstüne bu şekilde davranması bana göre sadece oğluma bakmak istemediğinin göstergesiydi . gerek yoktu yani bu şekilde davranıp kızıyla iplerini koparmasına ben artık bakamıyorum demesi yeterliydi. şonuçta ortada kalan benim oğlum oldu apartopar kreş bulduk okula gitmek istemedi pedagoga götürmek zorunda kaldık hırçınlaştı sürekli ağlama krizlerine girdi vs vs sanırım ben ve oğlum anneme biraz ayak bağı olduk oda kurtulmak için bu yola başvurdu.

Benim ogluma da annem bakti iki yasina kadar. Sonra krese verdim. Anneniz cocugunuza bakiyor diye esinizin kolesi olamazki. Onun da kendine gore ihtiyaclari var. Ben anneme hic karismadim. Esimin yakinmalarini da anneme hic yansitmadim. Ara ara annem de ogluma baktigi icin kapris de yapti ama bunlari eski esime de hic yansitmadim. Arada kaldigim oldu ama icim cok rahatti cunku oglum guvenilir ellerde idi. Annemden iyi bakan bulamazdim ogluma.
Esiniz de en buyuk hata bence. Resmen annenizin oglunuza bakiyor diye eve kapanmasini istemis oysa annenizin de insan olarak ihtiyaclari var hele ki belli bir yastan sonra cocuk bakmak zordur. Olan size olmus. Sizi arada birakmislar. Annenizle konussaniz ellerini opup tesekkur etseniz hic mi duzelmez?
Bir de sunu soyleyim koca gider belki ama anne hep annedir. Sizin basiniza birsey gelse ana yuregi ilk yaniniza gelen o olur. Oyle anlar oluyor ki kocadan fayda olmuyor ama annelerimiz hep yanimizda oluyor. Annelerimizin hakkini odeyemeyiz.

evet arada ben kaldım maalesef ama bizim anne kız ilişkimiz biraz farklı annem diğer çocuklarını benden biraz daha üstün tutar eşim yüzünden ameliyat oldum mesela küslüğümüzden önce mesela sadece bigün geldi yanıma geçmiş olsuna benim amacım oysa başkasına vereceğim parayı ona vermekti sadece

Kardeşlerinizi arayın veya yanlarına gidin bir şekilde buluşun ve konuşun öncelikle.Onlara sizin bir suçunuz olmadığını anlatın.Bence kocanız da haklı.Çocuğunun sürekli gezdirilmesinden hoşlanmıyor olabilir herkes hoşlanacak diye bir şey yok.Annenizinde saygı göstermesi gerekir.Kardeşlerinize bunuda anlatın sizi desteklerler ve annenizle ilk onlar konuşur sanıyorum.Sizin zaten bir suçunuz yok siz gezdirilmesinde bir mahsur görmeseniz bile ikinizin çocuğu ve babasınında söz söyleme hakkı var.Bu yüzden ses çıkarmamanız da gayet normal işte bunları anlatın.Belki eşinizle yıldızları yine barışmaz ama yinede sizin aile olarak aranızda bir kırgınlık kalmaz tabii kardeşlerinizi kendi tarafınıza çekseniz ve annenize anlatsalar dahi annenizin size olan kırgınlığı azalmazsa sizin gidip annenizle konuşmanız şartıyla.En olmadı gidip eşinizle konuşun bakarsınız onuda ikna eder beraber gelir annenizle konuşur barışırsınız.Anneniz zaten bu olaydan sonra çocuğunuzu çıkartıp fazlada gezdirmez gibi geliyor bana.Sizin yapmanız gereken sadece barışmak.Bunu ilk kardeşleriniz aracılığıyla sonrasında da tek veya mümkün olursa daha iyi olur eşiniz beraber gidip annenizle konuşarak yapmalısınız.

gittiği yer de yabancı yer değil senin kardeşinmiş sonuçta
kardeşinin de çocukları var mı? belki eşin aralarında ezilir diye mi istemedi acaba
şahsen ben bakıcı olacağına bu şartlar hakkında kv baksa razıydım
annen bence kötü düşünmemiştir
amaaaan zaten en iyisi en yakınınla bile böyle parasal konulara girmemek

Benim annemede eşim busekılde cocugumun gezdktmesine iyi bakmasa annemde alınır hoş olmamış .diger taraftan annende budurumdan sıkılmış bahane olmuş cocuga bakmaması.birdiğeride kardeşleriniz annenize haksızlık yapıldıgını ve sizinde buna gozyumdugunuzj dusunerek tepkı gösteriyorlar.
Burda haklıda haksızda var ama bence siz bi bakıcı tutun rn temizi bu

yo bunu yanlış anlamam buraya yazmamım sebebi zaten başka insanların bakış açısını almam :)
bizim derdimiz bizden habersiz götürmesi bana söylediği taktirde ben zaten eşim istemese bile gönderiyordum ama habersiz götürmesi bide üstüne bu şekilde davranması bana göre sadece oğluma bakmak istemediğinin göstergesiydi . gerek yoktu yani bu şekilde davranıp kızıyla iplerini koparmasına ben artık bakamıyorum demesi yeterliydi. şonuçta ortada kalan benim oğlum oldu apartopar kreş bulduk okula gitmek istemedi pedagoga götürmek zorunda kaldık hırçınlaştı sürekli ağlama krizlerine girdi vs vs sanırım ben ve oğlum anneme biraz ayak bağı olduk oda kurtulmak için bu yola başvurdu.

saçmalama cnm ne alakası var ayak bağı olmakla:63:
hiçbir evlat anneye ayak bağı olmaz. onlar bizi doğduğumuzdan beri koruyup kollamaya programlanmış sanki:KK36:

keşke süreci sen yönetseydin eşinin annenle yüzgöz olmasını engelleseydin örneğin ben izin vermiştim gibi g,ibi
bu arada üzülme kreşe gitsin çocuk kafan rahat olur emin ol

eşinde az değil ha:KK62: olan sana olmuşo_O

Annenizin size yaklaşımı sürekli eşinizden yana olup annenizi ikinci plana atmanız olabilir. Sürekli eşinizin yaptıkları gözünüze normal geliyor anneniz de bu duruma içerliyordur. Eşiniz hatalı, anne kız arasına girmeyecekti, kadın diğer kızına gidiyormuş sanki fizana gitmiş. Öyle bir de olayı çevirmiş ki kocanız, anneniz istemediği için bu yönteme başvurdu sanıyorsunuz. Ben anneniz olsam ben de size tavırlı olurdum, annenizin arkasında durmazken annenizden sürekli beklentide olamazsınız. Dolduruluşa gelmeyin.

Evde cocuk bakmak kolay degil eve kapanmak vs. Bu konuda annen hakli. Ama isterse kim olursa olsun ayni binada olmadigi surece bakkal market haric biyerlere goturmek konusunda da esin ve sen haklisin. Allah korusun yolda birsey olsa nerden haberiniz olacak ? Benimde annem bakiyor ama bende uzak yerlere gitmesine ozellikle toplu tasima vs ile bide habersiz olmasina tepki gosterir izin vermezdim. Ayrica hangi bakici annenden iyi bakabilirki ? olayi tatliya baglamak size duser. Cunku ikiside birbirinden negatif elektrik almis ve inatlasiyor. Esini annenle ve anneni esinle muhattap etmeden isleri sen yonetmelisin.

Bir de su olabilir: anneniz belki de artik oglunuza bakmak istemiyordi ve bu bahanesi oldu. Uzulmeyin. Su yolunu bulur. Zamanla dizelir hersey.
Size tavsiyem eger oglunuz iki yasindan buyukse krese verebilirsiniz.

Kardeşlerinizin tavır almaya hiç hakları yok.
Anneniz tüm gün evden oturmaktan ,çocuktan sıkılmış olabilir , haklıdır.Eşiniz abartmış bence,annenize sinir olduğu için.
Ben sanmıyorum ki, kaynananız baksa oğlunuza ,kaynananız gezmeye gitse, siz deseniz niye götürüyor çocuğumu, eşiniz eminim ,siz anneme nasıl güvenmezsin deyip size kızardı.Burda çifte standart var.
Annenizde sizi ortada bırakmasa iyiymiş,ama başkasını bulun annenize bırakmayın,iki tarafta rahatlasın.

merhaba arkadaşlar,
benim derdim annem ve eşim arasında kalmak . annem eşinden ayrı ve sorunları var (yıllarca babam ve ailesinden çektiği için yılların verdiği eziyetler ve çocukları onu çok yordu) bebeğim dünyaya gelince çalıştığım için bebeğime bakacak kimse olmadığından dolayı annemin bakmasını istedim tabiki belirli bir ücret vermek kaydıyla çünkü annemin bir geliri yok ve paraya ihtiyacı var başkası bakacağına bebeğime anne sen bak parayıda sen al düşüncesiyle yaklaştım hemde bu dünyada en güvendiğim insan olduğu için. gerçi eşim buna önceleri pek taraftar değildi kendi ailesine baktırmak istiyordu, fakat ailesi bu işe yanaşmayınca mecburen anneme evet demek zorunda kaldı.
başta problemimiz yoktu annem bebeğime bakıyor bende çalışıyordum uzun bir zaman sonra eşim annemin oğlumu alıp gezmeye götürmelerinden hesap vermemelerinden sıkıldı (zaten yıldızları hiç barışmamıştı) gerçi allah var eşim hep annen güzel bakıyor annen baksın ama evde otursun götürmesin benim çocuğumu derdi . anneminde bu hep zoruna gidiyor bana belli etmiyor ama etrafımdaki herkese dertte yanıyordu sanki benim kulağıma gelmeyecekmiş gibi neyse kısadan gelelim çünkü arayı açsam ne burdaki sayfa yeter olayları yazmama nede siz okumak istersiniz en son kızımı ine bize sormadan bi yerlere götürdü eşimde artık istemiyorsa bakmasın zorla değil dedi annemde bütün karşı cinslerden nefret ettiğinden dolayı yaşına yakışmayan bir konuşma yaptı eşime karşı ve oğluma artık bakmayacağını söyledi zor durumda kaldık ailem bana tavır aldı benimle konuşmadı ve halada konuşmuyorlar şimdi ben napayım ??çünkü çok yoruldum ben eşim çok iyi demiyorum ama yani arkadaş bir gezme olayındanda bukadar olay büyütülmezdiki şuanda 5 aydır konuşmuyoruz görüşmüyoruz hayır anlamadım kardeşlerime ne oluyor onlar olaya dahil ettiler kendilerini. zaten annem herşeyden birilerini sorumlu tutmayı sever bu durumdanda sıkılmıştı ona bir günah birde keçi lazımdı buldu tam oldu
Yani eşiniz de kendince haklı.

Benim cocuğuma da annem bakacak ben baştan söyledim, kızımı alıp kapı kapı gezmesini orda lafa dalıp cocuğumun sefil olmasını istemiyorum. Ha altın günü vs olur o ayrı mesele ama eşime kalmadan ben onu kırmadan izah ettim. Kalabalıktır anne, hasta olur mikrop kapar o senin canın değil mi üzülürsün vs gibi.

Kelimeleri yanlış secmişsiniz ikiniz de ortalık karışmış.

X