O yer ya, bizi de yerİşte böyle az malzemeli bir tarif arıyordumKaybolmasın diye favorilere ekledim,yapınca eklerim .
Ne güzel iştahla kavramış tabağı.Yoksa benim kız gibi yemekten çok yapmasını ,görüntüsünü mü seviyor?
Pink bak ne buldumBu dombik var ya çok mütevazi :))
Neler neler yapıyor daha ben beceremiyorum diyo. Becermemiş hali buysa becerdiğini düşünemiyorumBen daha hiç yapmadım mercimek köftesini
Her türlüsüne var benim kızımİşte böyle az malzemeli bir tarif arıyordumKaybolmasın diye favorilere ekledim,yapınca eklerim .
Ne güzel iştahla kavramış tabağı.Yoksa benim kız gibi yemekten çok yapmasını ,görüntüsünü mü seviyor?
O konuşmanın üstünden 2 sene geçti ben hala yapmadım mercimek köftesiniPink bak ne bulduminanamıyorum övmüşsün beni yoksa yanlışlıkla klavyenmi sürçmüş
Tamam canım inşaallahİşte böyle az malzemeli bir tarif arıyordumKaybolmasın diye favorilere ekledim,yapınca eklerim .
Ahanda bunu da kaydettimO konuşmanın üstünden 2 sene geçti ben hala yapmadım mercimek köftesiniHacı ben seni çoğu zaman övüyorum ki
Nevoş kışkırtıyor beni, yoksa sen beceriklisin
Aaayyy nasıl kızmış O öyle ,az yesin sonra kilolu olurHer türlüsüne var benim kızım
SoğanAaayyy nasıl kızmış O öyle ,az yesin sonra kilolu olur
Kınayayım da başıma geçsinHer yöntemi denedim yemiyor(dr,şurup,vitamin,keçiboynuzu)Belki bu yöntem işe yarar.
Aynen yaa Allah vermemiş o ruh inceliğini enaniyetim çoşmasın diye demiAman ya ben gebeyim (böyle anlar için hamile kaldım )
Sen zaten sunum da yapsan, kimseye 1.lik bırakmazsın
Yok mu şurada bizim zamanımızda hem tarlada çalışırdık hamile halimizle ,hem yemek yapar evimizin işine bakardık diyen biriAman ya ben gebeyim (böyle anlar için hamile kaldım )
Sen zaten sunum da yapsan, kimseye 1.lik bırakmazsın
Ben onu yazacaktım vazgeçtim
Soğan mı yesin?
Aç iken soğan yemek fakirliğe yol açan sebeplerden biri,nasibiniz azalırBen onu yazacaktım vazgeçtimSabah kahvaltıda soğan yiyebileni bir benim adam sanıyordum senin kızda yiyor
Ah ah... Nerde o eski hatunlarYok mu şurada bizim zamanımızda hem tarlada çalışırdık hamile halimizle ,hem yemek yapar evimizin işine bakardık diyen biri
O nasıl oluyor, yemeği açken yiyoruz. Yemeğin yanında yenilmiyor mu soğan?Aç iken soğan yemek fakirliğe yol açan sebeplerden biri,nasibiniz azalırMızraklı ilmihalde okumuştum.