Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Yoğundum canım.Misafirlerim vardı .
Oylama açılmış herkese bol şanslar.
Herkesin Mirac Kandili mübarek,dualarınız kabul olsun.
Seninde Kandilin mübarek olsun canımEvet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir
Misafirlerine neler yaptın

Senin de Kandilin mübarek olsun canımEvet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir
Isırganlı,peynirli,patatesli el açması börek
Mercimek çorbası
Kara lahana ,kurubiber dolma
Salata
Kadayıf (çayın yanına)

Senin de Kandilin mübarek olsun canımEvet oylama başladı bildirimler gidince bayağı hareketlenir
Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer

Selam vereyim dedim kendimce

Yazmasın canım çeker, sonra yemek isterim, sonra göbek yaparım ve Ausencia benle dalga geçer

Selam vereyim dedim kendimce
Çok geçHemde hepsi çok güzelAusencia hepimiz ile dalga geçiyorOnu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım
Ablam hoşgeldin Kandilin mübarek olsun

Pinkom hoşgeldinSen bakma yemeklere canın çekmesin

Isırganlı,peynirli,patatesli el açması börek
Mercimek çorbası
Kara lahana ,kurubiber dolma
Salata
Kadayıf (çayın yanına)
Aman Ya Rabbiiiiii

Kara lahanada dolma oldu değil mi

Ah nasılda yenirdi hepsi, ellerinize sağlık deynepnaz

Çok geçHemde hepsi çok güzelAusencia hepimiz ile dalga geçiyorOnu mapusa atalım ve önüne bir sürü yemek koyalım
Çok iyi fikir .Aldığı kiloların hepsini geri aldıralım.
Oğlu da tanıyamazdır annesini,bu kadın kim derdir,yabancı gibi gelirdir değil mi Ausencia

Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.

Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım

Sizlerinde kandili mübarek olsun inşaallah.

Ausencia'yla dalga geçtim bugün profilinde, o yağlar göbeğine yapışsın kadın dedi bana
Kilo alırsam zayıflayana kadar aslaaaa çaktırmayacağım
Onun bölümle benim bölümü değiştirsek mi diyorum ne dersinO bölüm ona yaramadı biraz yemek görsün içi açılsınBen hiç söylemem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…