ekle cnm,ne kadar cok tarif,o kadar heyecanBen de baklava var ekleyebilirim
korkutmus gercektende,yada kimse yöresinin yemegini bilmiyorPegasus canımm sen katıl o zamanöyle istemekle olmuyor bu işler neler istiyoruz ama katılan yok işte yöresel yemek olayı korkuttu galiba. Yanii ülkemizde ne çok çeşit var her bölgemizin ayrı yemeği var ama yok kimse işte. Siparişleri yazalım iletelim lokantadan filan istetelim sana
ekle cnm,ne kadar cok tarif,o kadar heyecan
korkutmus gercektende,yada kimse yöresinin yemegini bilmiyor
bu gün pazar cnm,marketler kapali..alisveris olmadan olmaz
aksama taze fasulye yapacam,onunda yöresi belli degil yoksa katilirdim
evet cnm burda pazarlari her taraf kapali...Pazar günü sizin orada marketler kapalı mı kötüymüş yaaa
Olsun taze fasulye de olur genel yöre diyiverirsinn
Abla yarışma için yemeği zorla yaptırdıkaşure dedi hazırda olsa hemen yaptığı için bizde takdir ettik ellerine sağlık dedik
Ben de baklava var ekleyebilirim
Ne kızım alla alla gece gece bir kase vermedin yaa Allahtan kendin yapmadın yoksa ara ki bul ushayı aşureleri yiyip bitirene kadar gelmezdin
Analı kızlıyı annem bile yapamıyor ki denemiş değil. Hiç girişmez bile işi olmaz yanii. Ben işten gelip analı kızlı yaptım deyince o ne ki kıızz dedi bana yaaaiçli köftenin sulu yemek hali daha değişiği filan dedim işten çıkıp yaptın öyle mi hiiç öyle şeyler görmedik senden evlenince neler yapıyorsun diyor bana yok dedim anne eşim için değil yarışma için dedim daha da yuhh çekti bana aklım yokmuş ona göree o kadar yorulmuşum. Ama ardından bende isterim geldiğimde demez mi başıma iş aldım sanırsam :18:
Dürüst olduğun için teşekkür ederim
Sen akşama birşey ekliycen kesin ya hadi hayırlısı
bitmeden gelmedim ki bitirdim zatenbirini eşim yedi biraz kıza verdim derken zaten 3,5 tabak anca yiyebildim
anneme söylesem beni tefe koyardıeşimde dün tatlılarında resmini çektiğimi görünce diyo ki ''hımmm bundan sonra her yediğimizin resmini çekecekmisin'' yok dedim bu son baktım üzüldü ne oldu dedim ''çekseydin iyiydi'' diyo ''resim çekmek için çeşit çeşit yemek yapardın'' diyo başkası duysa bu kadın evde hiç yemek yapmıyor diyecek
heh sonunda bitirdin yani neme lazım biri aşırır filan işini garantiye al dimii
Valla söyledim bana da aklın yok, işin mi yok o saatte kadar uğraşmışsın filan dedi ama bir de diyor ki bende isterim yandım ben valla.Sen benim eşimi görseydin iş çıkışı gelmişim o kadar uğraştırıcı olduğnu da düşünmemiş görünce napıyorsun yaa ben böyle bir yemek olduğunu bilmiyordum diyor bir kere bana yapmadın şöyle yemek yarışma için neler yapıyosun dedi bana yaa bundan sonra çamaşırı elimde yıkıcakmışım o kadar yoğurunc sende o potansiyel var diyoo bana
Ben kaçtımm poğaça yapıcam daha ütüm varr akşama yemek yapmak varrr var da varrr
Görüşüürüz
Efser eline sağlık.Bu mevsimde çileği nereden buldun.Dolaptan mı?Neyse bizde dolabın kısında köşesinde bir tabak daha aşure vardı galiba.Yani öyle umuyorum. Yalnız çok kalorili birşey bu aşure ya.
İşte öyle ev yapımı olunca anlaşılmıyor götürüyorsun kalorileri tabak tabakama hazır alınca paketin arkasında yazıyor kaç kalori olduğu
2-3 hafta önce yapmıştım ekleyeyim miHe yaaa valla. Yom havanın açık olduğu, yağmurun yağmadığı günü bekle, gaz ver derken bekle bekle ancak yanii bir yemeği yaptırdık aşurenin kendisi için yazı beklememiz lazımm
abooo baklava mı ne ara yaptın kendin mi yaptınn
Valla iş bitmiyor nevoş daha evde ne işler var da işte az az yapıyoruz. Daha kalıcam da poğaça yapıcam. Sandviç götürüyorum bıkıyorm ondan da. Kantinin poğaçası çok kötü oluyor en iyisi ev yapımı.
Beni istemiyorlarekle cnm,ne kadar cok tarif,o kadar heyecan
korkutmus gercektende,yada kimse yöresinin yemegini bilmiyor
bu gün pazar cnm,marketler kapali..alisveris olmadan olmaz
aksama taze fasulye yapacam,onunda yöresi belli degil yoksa katilirdim
Hayırlısı olsun canım seçilmekten ziyade aday olmak bile çok güzelNevoşş enlerde en duygusala yazılmışım ben dün akşam baktım yokum sandım görmemişim tam serznişte buluncaktım baktım en duygusaldayım sevindirik oldum ama rakiplerim kuvvetli
Dürüst olduğun için teşekkür ederim
Sen akşama birşey ekliycen kesin ya hadi hayırlısı
bitmeden gelmedim ki bitirdim zatenbirini eşim yedi biraz kıza verdim derken zaten 3,5 tabak anca yiyebildim
anneme söylesem beni tefe koyardıeşimde dün tatlılarında resmini çektiğimi görünce diyo ki ''hımmm bundan sonra her yediğimizin resmini çekecekmisin'' yok dedim bu son baktım üzüldü ne oldu dedim ''çekseydin iyiydi'' diyo ''resim çekmek için çeşit çeşit yemek yapardın'' diyo başkası duysa bu kadın evde hiç yemek yapmıyor diyecek
Canım kızım hastaydı çilekli pasta diye sayıkladı buzlukta sulanıyor diye koymadım çilek reçelimde bittinceEfser eline sağlık.Bu mevsimde çileği nereden buldun.Dolaptan mı?Neyse bizde dolabın kısında köşesinde bir tabak daha aşure vardı galiba.Yani öyle umuyorum. Yalnız çok kalorili birşey bu aşure ya.
Afiyet olsun tamam doydun o zaman diyecektimYok canım zaten 5 tabaktı hepsini yedim
Ahahah anlamamışım ben az önce
1 tabak alt tarafı ya
Yok canım2-3 hafta önce yapmıştım ekleyeyim mi
Beni istemiyorlar
Hayırlısı olsun canım seçilmekten ziyade aday olmak bile çok güzel
Yok eklemiyeceğim istemiyorsunuz
Ellerine sağlık hamarat hemşom
evet cnm burda pazarlari her taraf kapali...
fena fikir degil aslinda,her yerden oy toplayabilirim
Ahahah anlamamışım ben az önce
1 tabak alt tarafı ya
2-3 hafta önce yapmıştım ekleyeyim mi
Beni istemiyorlar
Hayırlısı olsun canım seçilmekten ziyade aday olmak bile çok güzel
Yok eklemiyeceğim istemiyorsunuz
Ellerine sağlık hamarat hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?