• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Git bakalım ben izmlemiyorum onları iyi seyirler :16:

5 ti ama ikramaya da ekleyecekti. 2 taneydi sonra ben ve 2 arkadaş daha coştular :9:

Yanii bünye alışık değil sonuçta kaldırmaz yanii :9:

maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sonradan açılmışsınız valla çok ta iyi olmuş :16::16::16:

Medcezir özel davet ettim:9:Sağolsun bize katılıyor :34:
Evet öyle yaptın galiba:34:Ama 6. tarif yakındır gelebilir:52:

içime doğmuş demek 6.tarif:1::1::1:

Herhalde röportajları da ekledin olsunn röportajlara oy verirsin sen de :9:

ben bunu ikinci kez yapıyorum diğer yarışmada da röportaj konusunu katarak hesap etmiştim en güzeli bu hesap işine bi daha girmemem:1::1::1:

maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sonradan açılmışsınız valla çok ta iyi olmuş :16::16::16:

Valla sorma hiç denemeye cesaret edemediğim bir yemeği denedim vesile oldu yarışma. İyi de oldu boş kalmadı kategori herkes çekindi galiba yöresel yemek denince ama her yemeğimiz makbul basit, zor çok çeşitlerimiz var ülkemiz bir cennet bu konuda ben daha fazla katılım bekliyordum.

içime doğmuş demek 6.tarif:1::1::1:

ben bunu ikinci kez yapıyorum diğer yarışmada da röportaj konusunu katarak hesap etmiştim en güzeli bu hesap işine bi daha girmemem:1::1::1:

ön sezilerin baya kuvvetliymiş son gün son bomba gelecek herhalde :52:

Karışıyor ama gerçekten öyle bakınca. Sen konuları içindekine bak sayıyı boşver.. :52: hepsi birbirinden güzel valla. :34:

Ben gittim uykum geldi az da okana bakayım yatayım. Acıktım bir de ya mantımdan kalmadı açımm ne çabuk öğüttüm ben yaaa şişmiştim akşam ama kaç saat oldu tabi saate bakarsak normalde gündüz o saatte yesem kahvaltıyı bu saatte de öğlen yemeği yemiş oluyorum normal acıkmam yanii. :9::56:

Kızlar kızım pc ye saldırdı resmen :52: uykusu geldi sandım uyutmaya çalıştım ama yok maslesef :31:

Tekrar oturdum pc başına ama herkesler gitmiş sanırım :43:

:52::52:Ellerine sağlık canım:56::29:Hani bize aşure:63::19::52:

Nevreste üçkağıtçı Usha'ya eline sağlık demeyin, hazır aşureyi karıştırırken ne kadar zahmet çekmiş olabilir ki:60::60:
Aşure yaptım dedi, bir hevesle girdim topiğe dumur olup çıkıyorum:60:

Nevreste üçkağıtçı Usha'ya eline sağlık demeyin, hazır aşureyi karıştırırken ne kadar zahmet çekmiş olabilir ki:60::60:

Aaa öyle deme müdürüm:19:oda emek :ssz:hemde göründüğü kadar kolay değil :50:belim koptu kaynaya kadar karıştırmaktan:31: :60::60::60::60:

Ablacım sorma yaa. Bir de 3 kase kalmış nevoşla istedik birer kase veriver diye ama yok vermedi abla ya aşure dedim mi akan sular dururmuş kimselere vermezmiş. Hazırında böyleyse bir de harbiden yapsa izine rastlayamayız kauıplara karışır. Napalım biz de efser bugün yine yapacaktı o verir bize ya da nevoş yapar. Ben yapamıyorum vaktim yok çalışan insanım ben daha yemek ütü işim var evde işler var daha :31:

Merhabayın hanımlar.. Geç yattım Okan izledim ancak kahvaltı ettk filan. Poğaça yapıcam bugün yarın işe götürür yeriz. Ütülerim var. Ayakkabılığı filan düzenlicem. Yemek yapıcam işte gün bitti bana :31:

selamlar herkese..
ee nasil gidiyor,varmi yeni katilimlar...
bu kategoride baya az olmus katilim:24:

son gün kizlar,hadi mutfaga girin bakalim,yapin birer yöresel yemek..
yokmu hic kayserili,yapsin bir manti

ee antepliler nerde,söyle ev yapimi bir baklava olsa fena olmaz

ah mersinin tantunisi koktu sanki:39:

izmirden boyoz istiyorum,adanadan kebap,urfadan cig köfte....

hadi bekliyorum:56:

Ablacım sorma yaa. Bir de 3 kase kalmış nevoşla istedik birer kase veriver diye ama yok vermedi abla ya aşure dedim mi akan sular dururmuş kimselere vermezmiş. Hazırında böyleyse bir de harbiden yapsa izine rastlayamayız kauıplara karışır. Napalım biz de efser bugün yine yapacaktı o verir bize ya da nevoş yapar. Ben yapamıyorum vaktim yok çalışan insanım ben daha yemek ütü işim var evde işler var daha :31:

tamam ya amma ağladın dünden beri :19:görende seni analı kızlıyı annesine yaptırmış sanar :60::60::60::60:

Merhabayın hanımlar.. Geç yattım Okan izledim ancak kahvaltı ettk filan. Poğaça yapıcam bugün yarın işe götürür yeriz. Ütülerim var. Ayakkabılığı filan düzenlicem. Yemek yapıcam işte gün bitti bana :31:

Hep çalış hep çalış ne olacak biz kadınların hali böyle ya:31:

Abla yarışma için yemeği zorla yaptırdık :19:aşure dedi hazırda olsa hemen yaptığı için bizde takdir ettik ellerine sağlık dedik:60:

selamlar herkese..

Ben de baklava var ekleyebilirim:52::52:

Kolay gelsin canım bizde eşimle iş yapıyoruz bugün daha çok tadilat var:52:

selamlar herkese..

Pegasus canımm sen katıl o zaman :9:öyle istemekle olmuyor bu işler neler istiyoruz ama katılan yok işte yöresel yemek olayı korkuttu galiba. Yanii ülkemizde ne çok çeşit var her bölgemizin ayrı yemeği var ama yok kimse işte. Siparişleri yazalım iletelim lokantadan filan istetelim sana :52:

tamam ya amma ağladın dünden beri :19:görende seni analı kızlıyı annesine yaptırmış sanar :60::60::60::60:

Hep çalış hep çalış ne olacak biz kadınların hali böyle ya:31:

Ne kızım alla alla gece gece bir kase vermedin yaa Allahtan kendin yapmadın yoksa ara ki bul ushayı aşureleri yiyip bitirene kadar gelmezdin :9:

Analı kızlıyı annem bile yapamıyor ki denemiş değil. Hiç girişmez bile işi olmaz yanii. Ben işten gelip analı kızlı yaptım deyince o ne ki kıızz dedi bana yaaa :9: içli köftenin sulu yemek hali daha değişiği filan dedim işten çıkıp yaptın öyle mi hiiç öyle şeyler görmedik senden evlenince neler yapıyorsun diyor bana yok dedim anne eşim için değil yarışma için dedim daha da yuhh çekti bana aklım yokmuş ona göree o kadar yorulmuşum. Ama ardından bende isterim geldiğimde demez mi başıma iş aldım sanırsam :27::52::18:

Abla yarışma için yemeği zorla yaptırdık :19:aşure dedi hazırda olsa hemen yaptığı için bizde takdir ettik ellerine sağlık dedik:60:

He yaaa valla. Yom havanın açık olduğu, yağmurun yağmadığı günü bekle, gaz ver derken bekle bekle ancak yanii bir yemeği yaptırdık aşurenin kendisi için yazı beklememiz lazımm :9:

Ben de baklava var ekleyebilirim:52::52:

abooo baklava mı ne ara yaptın kendin mi yaptınn :53:

Kolay gelsin canım bizde eşimle iş yapıyoruz bugün daha çok tadilat var:52:

Valla iş bitmiyor nevoş daha evde ne işler var da işte az az yapıyoruz. Daha kalıcam da poğaça yapıcam. Sandviç götürüyorum bıkıyorm ondan da. Kantinin poğaçası çok kötü oluyor en iyisi ev yapımı. :34:

Back