Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuÇay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri OYLAMA
Bebeğim iyiyim, buna şükür. Ben eski işime geri döndüm ya, inanılmaz kalabalık oluyor. Sanırsın ki bedava peynir ekmek dağıtıyoruz üstüne bir de müdürün, şeflerin mobingleri… kahve almaya gidiyorum mesela, kameradan mı izliyor ne yapıyor bilmiyorum, daha kahve makinesi ötmeden şef başımda bitiyor kaç dakika oldu gelmedin diye. Masadan kalkarken saate bakıp dakika tutuyorum biri bir şey derse 3 dakikadır buradayım filan demek için Böyle saçma salak bir işimiz var. Hep bir stres, hep bir kaos. Diğer kurum böyle değildi, bir tık daha sakindi… Gerçekten Gün içinde hiç aklıma gelmiyor sayfaya girmek. Eve gelince de zaten annneeeeee diye eteğime yapıştığı için minik kuşum, yatana kadar onunlayım. Arkadaş herkes dinleniyor bir ben dinlenemiyorum yaaa. Tek fırsatım resmen WC oldu. Bu mesajımı da tuvaletten yazıyorum asasdfdffdfsdffdffd