Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Neysem tavuk yaptım bir de fırında yemeğe kaçıyorum çok acıktım ziraa onu da ekleyeyim mi

Ellerine sağlık canım çokta yalışmış
Sağol canım
Canım sizin ekip çok güzel bayılıyorum
Eki Görüntüle 879531

Bunlarda benim poğaçalarım. Buyrunn afiyetler olsunnn

Ellerine sağlık canım

Sağol canım

Ellerine sağlık canım

Yarışma ekibi mi nevoşumm

Hadi kaçtım ben kocam hadi deyip duruyor acıktı adam gelicem yine görüşürüz

Son düzenleme:

Tamam kaseleri vereyim tencere senin olsun

Yok canım senin gibi bir hamaratın yanında

Ha şöyle

Ben aşure canavarıyım hepsini yiyebilirim ama size sütlaç yapıp dağıtıcam kazanla

Ya enlerle de hiç ilgilenmedim bu güne kadar bende... hatta geçen gün gördüm elmayraya yolladım ama süre bitmiş sanırım zira yoktu yazdığım isimlerden bazısı:26: 2 ay girmedim bu yıl foruma ama 2 dalda aday gösterilmişim çok güzel bir duyguymuş

Eki Görüntüle 879531

Aaa benim yaptığıma benziyo bu sodalı ve mayalımı yapıyorsun sende

Usha paketini bile vermiyor
Eki Görüntüle 879531

Elerine sağlık canım

Sağol canım

Ellerine sağlık canım
Çok sağol canım

Son düzenleme:

Yok isteme sütlacı ben yaparım ne var ki onda

Evet canım bende gebelik topiğinde takıldım baya ordakilerde bunlara katılmıyor zaten. Bir de bir geyik topiğim nevoş efser filanda vardı orada o kadar yani orada da yaz tatili filan girdi bir de zaten onu bunu yazayım derken liste bitiyor bazılarını yazmaya fırsatta kalmıyor yani bana kalmamış olabilir dediydim ama bazı arkadaşlar unutmamı demek ki sağolsunlar

Evet ekip güzel ya ben çok zevk aldım iyi ki yapmışım süperrr gidiyor.. Oylamada neler olacak bakalım ay bu akşam açılacak dimi çok heyecanlı bakın tekrar ediyorum son saatler katılacaklar katılsın yanii katılsıınnn ne yapıp edip ben söyliyim deee sonra pişman olmsınlarr
Usha paketini bile vermiyor

Elerine sağlık canım

Çok sağol canım

Valla efser ya 5 kasenin birini bile vermedi olmaz ki ama neyse sen yaptın da doyduk. çilekte çok güzek yakışmış amaa

Efser bu sodalı mayalı değil. Normal kabartma tozlu hamur tutuup yapıyorum mayayla bekletmiyorum zamanım yok çünkü. Güzel oluyoe ama veririm tarifini.

Yok canım bugün açılmaz yarın öğlen veya öğleden sonra açılır

Son düzenleme:
sonunda misafirlerimi uğurladım
vee resimleri düzenleyip tariflerimin konusunu sevgili moderatörlerimizin onayına gönderdimm..Hayırlı uğurlu olsunn bu gece açılır inşaallah veee umarım beğenirsinizz

Son düzenleme:
Yok isteme sütlacı ben yaparım ne var ki onda

Valla efser ya 5 kasenin birini bile vermedi olmaz ki ama neyse sen yaptın da doyduk. çilekte çok güzek yakışmış amaa

İyi o zaman ne istiyosun söyle onu yapayım ama aşure olmaz

Efser bu sodalı mayalı değil. Normal kabartma tozlu hamur tutuup yapıyorum mayayla bekletmiyorum zamanım yok çünkü. Güzel oluyoe ama veririm tarifini.

Ben dedim onu kız

Çok yavaş yönetim
vee resimleri düzenleyip tariflerimin konusunu sevgili moderatörlerimizin onayına gönderdimm..Hayırlı uğurlu olsunn bu gece açılır inşaallah veee umarım beğenirsinizz

Eline sağlık Hepimize hayırlı olsun

Ben dedim onu kız

Çok yavaş yönetim

Ama ilk sayfada yazıyor canım
Katılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi

6. Tarif geliyor

Eve anketin açılması öyle olur ama katılım 23.00 te bitecek öyle yazıyor

Bende olmadı galiba demiştim sonunda başarmışsın yüklemişsin hadi hayırlısı olsun hoşgeldiz aramıza başarılar dilerimm tarifini de merak ediyorum

Ben dedim onu kız

Çok yavaş yönetim

Yok istemem canım ben aşure istemiştim sadece napalım

Ben de sana yazdım zannettim onu zaten ana efser demişim işte neyse mayalı değil yanii

Öyle canım

Ama ilk sayfada yazıyor canım

02.12.2013 demek 3 saat 40 dakika sonrası demek değil mi
Yok istemem canım ben aşure istemiştim sadece napalım

Ben de sana yazdım zannettim onu zaten ana efser demişim işte neyse mayalı değil yanii

Yok aşure bitti ne yapayım

Müsait zamanda yazsana bana tarifi resimler aynı benim yaptıklarıma benziyor ama ben hem soda hem maya kullanıyorum 30 dak bekletiyorum yumuşak olacak yoksa babalı kızlı yemezler kıtırlı diye

Valla pamuk gibi değil öyle tarifimde var ama bu da öyle kıtırlı değil yanii.

Valla pamuk gibi değil öyle tarifimde var ama bu da öyle kıtırlı değil yanii.

Bunlarda benim poğaçalarım pazartesi Öğretmenler günü için yapmıştım

Eki Görüntüle 879793

Kızlar ellerinize sağlık çok güzel görnüyor ikinizinkiler de

Bizimkilerde biraz değişikliğe açık olsa da farklı farklı yapsam ama ne zaman poğaça yapayımmı desem eşim aynı poğaçayı ister bazen misafire yaptığımdan kızıma yedirmeye çalışırım oda yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…