- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Eline sağlık nevoş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ellerinize sağlık çok güzel görnüyor ikinizinkiler de
Bizimkilerde biraz değişikliğe açık olsa da farklı farklı yapsam ama ne zaman poğaça yapayımmı desem eşim aynı poğaçayı ister bazen misafire yaptığımdan kızıma yedirmeye çalışırım oda yemez
Eline sağlık nevoş..
Nevooş ikramaya da tarifini paylaşmışş çok güzel gözüküyorlar ama 2 tarif paylaşmış sorun olmaacak mı diğer arkadaşlar teke düşürdüler ya tariflerini o yüzden.. Onay verilmiş ama sanırım kabul edildi.
Canım kural tek tarif arkadaş bilmiyormuş düzenledimSağolsun çok anlayışlı davrandı
Tüh yaaa kötü oldu baştan bakmamış farketmemiş demek ki tariflerin teke düşürüldüğünü. İki tarifte güzel zaten.
elleriğne sağlık canım çok güzel görünüyolar
Günaydın
Bugün oylama başlıyor
Evet çok heyecanlı. Keşke daha çok katılım olsaydıı kaçırdıkları şeyler olabilirr
Bu lafı üzerime alayım mı
Yanii sende katılmadığına göre dimi alabilirsin yani içimden bir ses bu yarışmay katılmayanların pişman olacağını söylüyor bekleyip görücez
Ben yinede içinizde olduğum için şanslıyımKatılmayanlar düşünsün
Günaydın canımGünaydın
Valla bilemiciğimm.. Şu oylama açılsa da artık heyecan başlasa. Biliyor musun ben kazanacağımı düşünmüyorum şimdiden diğer arkadaşlara başarılar dilerim.. Ama o kadar emeğe bir pro üyeliğim olsa fena olmazdı hanii
Günaydın
Günaydın canım
Neden öyle söylüyorsunHiç belli olmaz
Günaydın efserim kategoridaşımm nasılsın
Ne bileyim öyle de sunumumu beğenmedim
Hayırlısı olsun canım