• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kızlar ellerinize sağlık çok güzel görnüyor ikinizinkiler de :56::16:

Bizimkilerde biraz değişikliğe açık olsa da farklı farklı yapsam:31: ama ne zaman poğaça yapayımmı desem eşim aynı poğaçayı ister :31:bazen misafire yaptığımdan kızıma yedirmeye çalışırım oda yemez:43:

Sağol canım:34:

Nevooş ikramaya da tarifini paylaşmışş çok güzel gözüküyorlar ama 2 tarif paylaşmış sorun olmaacak mı diğer arkadaşlar teke düşürdüler ya tariflerini o yüzden.. Onay verilmiş ama sanırım kabul edildi.

Nevooş ikramaya da tarifini paylaşmışş çok güzel gözüküyorlar ama 2 tarif paylaşmış sorun olmaacak mı diğer arkadaşlar teke düşürdüler ya tariflerini o yüzden.. Onay verilmiş ama sanırım kabul edildi.

Canım kural tek tarif arkadaş bilmiyormuş düzenledim:34:Sağolsun çok anlayışlı davrandı:16:

Canım kural tek tarif arkadaş bilmiyormuş düzenledim:34:Sağolsun çok anlayışlı davrandı:16:

Tüh yaaa kötü oldu baştan bakmamış farketmemiş demek ki tariflerin teke düşürüldüğünü. İki tarifte güzel zaten. :34:

Ben yinede içinizde olduğum için şanslıyım:52:Katılmayanlar düşünsün:52:

Valla bilemiciğimm.. Şu oylama açılsa da artık heyecan başlasa. Biliyor musun ben kazanacağımı düşünmüyorum şimdiden diğer arkadaşlara başarılar dilerim.. Ama o kadar emeğe bir pro üyeliğim olsa fena olmazdı hanii :52:

Back