- 11 Şubat 2022
- 3.223
- 7.589
- 88
suşi denedim yutamadımOnuda yemem ki suşide yemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suşi denedim yutamadımOnuda yemem ki suşide yemem
Benim durum daha vahim kuzu, deneyememsuşi denedim yutamadım
Denedim dediğim de hani tam olarak yerler ya , küçücük ucundan aldımBenim durum daha vahim kuzu, deneyemem
Balık temizleyebiliyor musun peki, yoksa bu videodaki sen misin?Onuda yemem ki suşide yemem
Pişmişini yapıyorlar yasuşi denedim yutamadım
İşte kendimden eminim yiyemem o belliTadını bilsen vazgeçemezsin
İnsanlık için küçük ama senin için büyük bir adım bebişimDenedim dediğim de hani tam olarak yerler ya , küçücük ucundan aldım
Emmağğğnn, yemeyin.İşte kendimden eminim yiyemem o belli
Balık temizleyebiliyor musun peki, yoksa bu videodaki sen misin?
Pişmişini alıp getirsin, yazık nazik midene.Evet tam olarak bu eşim temizletip alıyor sadece yikayabiliyorum yasom
Onu isteyemem yasom kızarPişmişini alıp getirsin, yazık nazik midene.
Balıkçılık yaptım bir süre hatırlarsan, balık ayıklatmak isteyen heriflere ki o ayıklamadan para kazandığım halde sövüyordum bilesin.Onu isteyemem yasom kızar
Biliyom yasom, bence bu yüzden bu kadar çok seviyorsun deniz ürünlerini ama yani insanlarda kazansın nolur kiBalıkçılık yaptım bir süre hatırlarsan, balık ayıklatmak isteyen heriflere ki o ayıklamadan para kazandığım halde sövüyordum bilesin.
Ama senin hayrına olan kısmı, bunu enişte bilmesin.
Sen yiyebiliyor musun?Emmağğğnn, yemeyin.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahİyi akşamlar herkese. Bugün Kekimi yaptım. Makarna salatası yaptım. Poğaça hamurum da hazırdı, şekil verme aşamasına geçmiştim kısır da yapıp soframı kuracaktım babam rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler, yeni geldim eve. Allaha şükür şuan daha iyi. Enfeksiyon dendi.
Bı daha denersem pişmiş isterimPişmişini yapıyorlar ya
Şahane başlangıçSıfır mı oy
Bence de ,çiğ çiğ yenmezBı daha denersem pişmiş isterim