Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız şu emrahın resmine iki saattir diyaframdan gülüyorum
Töbe tanrıma tipe gel
Töbe tanrıma tipe gel
Dur karıştırma şimdi
Ben Usha'nın hazır aşurelerini sen yeme ben yerim diye öyle söylemiştimGel gitme ben sana aşure yaparım
Sadece hazır aşure nevoş zehirli değil
Töbe tanrıma tipe gel
dimi canım kötü bir niyetimiz yoktu yanii kendimizi feda ediyoruz
Nevoş hazır birşey almaz, nevoş herşeyi kendi yapar, hazır ürün düşmanıdır hazır ürünlerde nevoşa düşman zatenn
Valla yaa bende resimi görünce koştum o nasıl bakıştır üzülüyormu, şaşırıyor mu, korkuyor mu, sinirleniyor mu belli değil.
Hatunlar dizime dönüyorum
Bu hafta the vampire diaries yoktu dolayısıyla damonımla mecburi bir ayrılık yaşadık
Bari arrow la idare edeyim 1 hafta..
Lütfen yargılamayın, kınamayın
Dur karıştırma şimdi
Niye öyle diyorsun benim kardeşim küçükken ona benziyordu
tamam sustum
Evet hiç kötü niyetimiz yoktudimi canım kötü bir niyetimiz yoktu yanii kendimizi feda ediyoruz
Nevoş hazır birşey almaz, nevoş herşeyi kendi yapar, hazır ürün düşmanıdır hazır ürünlerde nevoşa düşman zatenn
Valla yaa bende resimi görünce koştum o nasıl bakıştır üzülüyormu, şaşırıyor mu, korkuyor mu, sinirleniyor mu belli değil.
İyi geceler iyi seyirlerHatunlar dizime dönüyorum
Bu hafta the vampire diaries yoktu dolayısıyla damonımla mecburi bir ayrılık yaşadık
Canım hoşgeldingünlerdir kk ya hasretim bi koşu yemek yarışmasına bakıp çıkayım dedim en son 3 tarif vardı şimdi 6 tanemi neeee
bi de coşmuşsunuz yaneee
Hımm evet hazır yemek nevoşta öldürücü dozda zehir etkisi gösterebilir haklısın
İyi geceler burda birileri hala uyumamış mı
Sedoş nevoş nasilsini kizlar
Hatunlar dizime dönüyorum
günlerdir kk ya hasretim bi koşu yemek yarışmasına bakıp çıkayım dedim en son 3 tarif vardı şimdi 6 tanemi neeee
bi de coşmuşsunuz yaneee
Hımm evet hazır yemek nevoşta öldürücü dozda zehir etkisi gösterebilir haklısın
Evet hiç kötü niyetimiz yoktu
İyi geceler iyi seyirler
Canım hoşgeldin
Şuan 5 tarifimiz var hepsi birbirinden güzelAma sizin gruptan ikramaya konu açmaya çalışıyordu
İyi geceler burda birileri hala uyumamış mı
Sedoş nevoş nasilsini kizlar
Hoş bulduk CNm sagol Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükürHoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
Evet hiç yoktu tamamen yanlış anlaşılma
Canım nasılsın evet biz gece kuşları bir de haftasonu olunca
Hoş bulduk CNm sagol Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükür
anladım CNm muhabbetiniz bol olsun bende iyiyim sagol bende bı bakım dedim dedim ne var ne yok diye sizi gördüm bı hal hatır sırım dedim yani geçerken uğradım misafir vardı gitti betüşü uyuttum bende yaticam
Evet hiç kötü niyetimiz yoktu
İyi geceler iyi seyirler
Canım hoşgeldin
Şuan 5 tarifimiz var hepsi birbirinden güzelAma sizin gruptan ikramaya konu açmaya çalışıyordu
hoşbuldum çok hoşbuldum hatta hatunlar muhabbetin dibine vurmuş medceziri görünce ayrı bi mutlu oluyorum
ben yinemi röportajları ekledim sayıya ama yaaaa geçen yarışmada da öyle yapmıştım bi türlü tariflerin toplamını tutturamıyorum
hoşbuldum çok hoşbuldum hatta hatunlar muhabbetin dibine vurmuş medceziri görünce ayrı bi mutlu oluyorum
ben yinemi röportajları ekledim sayıya ama yaaaa geçen yarışmada da öyle yapmıştım bi türlü tariflerin toplamını tutturamıyorum