• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Ben Usha'nın hazır aşurelerini sen yeme ben yerim diye öyle söylemiştim:43::27:Gel gitme ben sana aşure yaparım:38::5:

dimi canım kötü bir niyetimiz yoktu yanii kendimizi feda ediyoruz :9:

Sadece hazır aşure nevoş zehirli değil :60::60::60::60:

Nevoş hazır birşey almaz, nevoş herşeyi kendi yapar, hazır ürün düşmanıdır hazır ürünlerde nevoşa düşman zatenn :9:

Yalnız şu emrahın resmine iki saattir diyaframdan gülüyorum :60::60::60:
Töbe tanrıma tipe gel :60:

Valla yaa bende resimi görünce koştum o nasıl bakıştır üzülüyormu, şaşırıyor mu, korkuyor mu, sinirleniyor mu belli değil. :9::9:

Hatunlar dizime dönüyorum :54:

Bu hafta the vampire diaries yoktu dolayısıyla damonımla mecburi bir ayrılık yaşadık :43:

Bari arrow la idare edeyim 1 hafta..:ssz:

Lütfen yargılamayın, kınamayın :63:

günlerdir kk ya hasretim bi koşu yemek yarışmasına bakıp çıkayım dedim en son 3 tarif vardı şimdi 6 tanemi neeee:52::52::52:
bi de coşmuşsunuz yaneee:32::32::32:

Nevoş hazır birşey almaz, nevoş herşeyi kendi yapar, hazır ürün düşmanıdır hazır ürünlerde nevoşa düşman zatenn :9:

Valla yaa bende resimi görünce koştum o nasıl bakıştır üzülüyormu, şaşırıyor mu, korkuyor mu, sinirleniyor mu belli değil. :9::9:

Hımm evet hazır yemek nevoşta öldürücü dozda zehir etkisi gösterebilir haklısın :60::60::60::60:

Bu hafta the vampire diaries yoktu dolayısıyla damonımla mecburi bir ayrılık yaşadık :43:

Bu ne ya herkes izliyo vampire diaries ı bende mi izlesem :27:

Arrow kötüye gidiyo med hiç yorma kendini:ssz::ssz:

İyi geceler burda birileri hala uyumamış mı :17:
Sedoş nevoş nasilsini kizlar

Evet hiç kötü niyetimiz yoktu:9:

İyi geceler iyi seyirler:16:
günlerdir kk ya hasretim bi koşu yemek yarışmasına bakıp çıkayım dedim en son 3 tarif vardı şimdi 6 tanemi neeee:52::52::52:
Canım hoşgeldin:16:
Şuan 5 tarifimiz var hepsi birbirinden güzel:56:Ama sizin gruptan ikramaya konu açmaya çalışıyordu:52:
Hımm evet hazır yemek nevoşta öldürücü dozda zehir etkisi gösterebilir haklısın :60::60::60::60:

:60::60::60:

Git bakalım ben izmlemiyorum onları iyi seyirler :16:

5 ti ama ikramaya da ekleyecekti. 2 taneydi sonra ben ve 2 arkadaş daha coştular :9:

Yanii bünye alışık değil sonuçta kaldırmaz yanii :9:

Şuan 5 tarifimiz var hepsi birbirinden güzel:56:Ama sizin gruptan ikramaya konu açmaya çalışıyordu:52:

Evet hiç yoktu tamamen yanlış anlaşılma :9:

İyi geceler burda birileri hala uyumamış mı :17:
Sedoş nevoş nasilsini kizlar

Canım nasılsın evet biz gece kuşları bir de haftasonu olunca :34:

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın:16:
Hoş bulduk CNm sagol Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükür
Evet hiç yoktu tamamen yanlış anlaşılma :9:

Canım nasılsın evet biz gece kuşları bir de haftasonu olunca :34:

anladım CNm muhabbetiniz bol olsun bende iyiyim sagol bende bı bakım dedim dedim ne var ne yok diye sizi gördüm bı hal hatır sırım dedim yani geçerken uğradım misafir vardı gitti betüşü uyuttum bende yaticam

Hoş bulduk CNm sagol Allah iyilikler versin bende iyiyim cok şükür

anladım CNm muhabbetiniz bol olsun bende iyiyim sagol bende bı bakım dedim dedim ne var ne yok diye sizi gördüm bı hal hatır sırım dedim yani geçerken uğradım misafir vardı gitti betüşü uyuttum bende yaticam

Oy yerim ben onu nasılmış betüşümüz iyidir inşallahh. :34:

hoşbuldum çok hoşbuldum hatta hatunlar muhabbetin dibine vurmuş medceziri görünce ayrı bi mutlu oluyorum:16::16::16:
ben yinemi röportajları ekledim sayıya ama yaaaa geçen yarışmada da öyle yapmıştım bi türlü tariflerin toplamını tutturamıyorum:1::1::1:

hoşbuldum çok hoşbuldum hatta hatunlar muhabbetin dibine vurmuş medceziri görünce ayrı bi mutlu oluyorum:16::16::16:
ben yinemi röportajları ekledim sayıya ama yaaaa geçen yarışmada da öyle yapmıştım bi türlü tariflerin toplamını tutturamıyorum:1::1::1:

Medcezir özel davet ettim:9:Sağolsun bize katılıyor :34:
Evet öyle yaptın galiba:34:Ama 6. tarif yakındır gelebilir:52:

Herhalde röportajları da ekledin olsunn röportajlara oy verirsin sen de :9:

Back