- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım çokta yalışmışCanım kızım hastaydı çilekli pasta diye sayıkladı buzlukta sulanıyor diye koymadım çilek reçelimde bittince büyük markettin birinde bulduk hiç alma taraftarı değilim ama ne yapalım hasta diye yaptım ardık şifa niyetine dedikondan arda kalanları üzerine dilimledim ben meyveli çok severim buda çok yakıştı tat olarak
Afiyet olsun tamam doydun o zaman diyecektim bir kase senin hakıknı yemeneyene vereyim
Tamam kaseleri vereyim tencere senin olsun
Yok canım senin gibi bir hamaratın yanında
Canım sizin ekip çok güzel bayılıyorumkesinlikle canımm
Efser ushaya yok o kazana düştü dünm o kadar istedik bir tane vermedi bize sen bize ver valal sabırsızlıkla senin aşureleri bekledik yaa elllerine sağlık canım benimm hamaratlıkta aşmışsın sen yaaa
sen dün kaç kase yedin bize bir tane vermedin yok sana işte hepsini biz yicezzz
Nevoşumm şaka yapıyoruz bitanem yaaa ekle senn. Ne adar çok insna o kadar bereket. Hem sen daha önce birinci oldun ki birinci olsanda yine birinci sensin tabii ki ama sanırım pro ve hediye 2. olana geçiyor o yüzden neden istemeyelim tabii ki hesiye olmasa da birinci olmayı isteriz ama katılmanı da isteriz.
Evet ben hiç enlerle ilgili bir yerde yazmadım kimi yazcaksınız edeceksiniz kimseye sormadım filan ee zaten bayadır geyiğe uğramıyorum o yüzden yazılmam diyordum ama yazılmışım hoşuma gitti. Hayırlısı olsun evet..
Ellerine sağlık canım çokta yalışmış
Sağol canım
Canım sizin ekip çok güzel bayılıyorum
Ellerine sağlık canım
Tamam kaseleri vereyim tencere senin olsun
Yok canım senin gibi bir hamaratın yanında
kesinlikle canımm
Efser ushaya yok o kazana düştü dünm o kadar istedik bir tane vermedi bize sen bize ver valal sabırsızlıkla senin aşureleri bekledik yaa elllerine sağlık canım benimm hamaratlıkta aşmışsın sen yaaa
Nevoşumm şaka yapıyoruz bitanem yaaa ekle senn. Ne adar çok insna o kadar bereket. Hem sen daha önce birinci oldun ki birinci olsanda yine birinci sensin tabii ki ama sanırım pro ve hediye 2. olana geçiyor o yüzden neden istemeyelim tabii ki hesiye olmasa da birinci olmayı isteriz ama katılmanı da isteriz.
Evet ben hiç enlerle ilgili bir yerde yazmadım kimi yazcaksınız edeceksiniz kimseye sormadım filan ee zaten bayadır geyiğe uğramıyorum o yüzden yazılmam diyordum ama yazılmışım hoşuma gitti. Hayırlısı olsun evet..
Yarışma ekibi mi nevoşumm
Hadi kaçtım ben kocam hadi deyip duruyor acıktı adam gelicem yine görüşürüz
Usha paketini bile vermiyorkesinlikle canımm
Elerine sağlık canım
Çok sağol canımEllerine sağlık canım çokta yalışmış
Sağol canım
Canım sizin ekip çok güzel bayılıyorum
Ellerine sağlık canım
Ha şöyle
Ben aşure canavarıyım hepsini yiyebilirim ama size sütlaç yapıp dağıtıcam kazanla
Ya enlerle de hiç ilgilenmedim bu güne kadar bende... hatta geçen gün gördüm elmayraya yolladım ama süre bitmiş sanırım zira yoktu yazdığım isimlerden bazısı:26: 2 ay girmedim bu yıl foruma ama 2 dalda aday gösterilmişim çok güzel bir duyguymuş
Aaa benim yaptığıma benziyo bu sodalı ve mayalımı yapıyorsun sende
Ha şöyle
Ben aşure canavarıyım hepsini yiyebilirim ama size sütlaç yapıp dağıtıcam kazanla
Ya enlerle de hiç ilgilenmedim bu güne kadar bende... hatta geçen gün gördüm elmayraya yolladım ama süre bitmiş sanırım zira yoktu yazdığım isimlerden bazısı:26: 2 ay girmedim bu yıl foruma ama 2 dalda aday gösterilmişim çok güzel bir duyguymuş
Aaa benim yaptığıma benziyo bu sodalı ve mayalımı yapıyorsun sende
Evet canım
Usha paketini bile vermiyor
Elerine sağlık canım
Çok sağol canım
Yok canım bugün açılmaz yarın öğlen veya öğleden sonra açılırYok isteme sütlacı ben yaparım ne var ki onda
Evet canım bende gebelik topiğinde takıldım baya ordakilerde bunlara katılmıyor zaten. Bir de bir geyik topiğim nevoş efser filanda vardı orada o kadar yani orada da yaz tatili filan girdi bir de zaten onu bunu yazayım derken liste bitiyor bazılarını yazmaya fırsatta kalmıyor yani bana kalmamış olabilir dediydim ama bazı arkadaşlar unutmamı demek ki sağolsunlar
Evet ekip güzel ya ben çok zevk aldım iyi ki yapmışım süperrr gidiyor.. Oylamada neler olacak bakalım ay bu akşam açılacak dimi çok heyecanlı bakın tekrar ediyorum son saatler katılacaklar katılsın yanii katılsıınnn ne yapıp edip ben söyliyim deee sonra pişman olmsınlarr
Valla efser ya 5 kasenin birini bile vermedi olmaz ki ama neyse sen yaptın da doyduk. çilekte çok güzek yakışmış amaa
sonunda misafirlerimi uğurladım
vee resimleri düzenleyip tariflerimin konusunu açtım Hyırlı uğurlu olsunn bu gece açılır inşaallah veee umarım beğenirsinizz
Yok isteme sütlacı ben yaparım ne var ki onda
Valla efser ya 5 kasenin birini bile vermedi olmaz ki ama neyse sen yaptın da doyduk. çilekte çok güzek yakışmış amaa
Efser bu sodalı mayalı değil. Normal kabartma tozlu hamur tutuup yapıyorum mayayla bekletmiyorum zamanım yok çünkü. Güzel oluyoe ama veririm tarifini.
Yok canım bugün açılmaz yarın öğlen veya öğleden sonra açılır
vee resimleri düzenleyip tariflerimin konusunu sevgili moderatörlerimizin onayına gönderdimm..Hayırlı uğurlu olsunn bu gece açılır inşaallah veee umarım beğenirsinizz
İyi o zaman ne istiyosun söyle onu yapayım ama aşure olmaz
Ben dedim onu kız
Çok yavaş yönetim
Eline sağlık Hepimize hayırlı olsun
Katılım başlama tarihi : 13 Kasım 2013
En son başvuru tarihi : 01 Aralık 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 02 Aralık 2013
Oylama bitiş tarihi : 09 Aralık 2013 / 12:00 Pazartesi
vee resimleri düzenleyip tariflerimin konusunu sevgili moderatörlerimizin onayına gönderdimm..Hayırlı uğurlu olsunn bu gece açılır inşaallah veee umarım beğenirsinizz
Yok canım bugün açılmaz yarın öğlen veya öğleden sonra açılır
İyi o zaman ne istiyosun söyle onu yapayım ama aşure olmaz
Ben dedim onu kız
Çok yavaş yönetim
Eline sağlık Hepimize hayırlı olsun
Eve anketin açılması öyle olur ama katılım 23.00 te bitecek öyle yazıyor
Bende olmadı galiba demiştim sonunda başarmışsın yüklemişsin hadi hayırlısı olsun hoşgeldiz aramıza başarılar dilerimm tarifini de merak ediyorum
Yok istemem canım ben aşure istemiştim sadece napalım
Ben de sana yazdım zannettim onu zaten ana efser demişim işte neyse mayalı değil yanii
Ama ilk sayfada yazıyor canım
Yok istemem canım ben aşure istemiştim sadece napalım
Ben de sana yazdım zannettim onu zaten ana efser demişim işte neyse mayalı değil yanii
02.12.2013 demek 3 saat 40 dakika sonrası demek değil mi
Yok aşure bitti ne yapayım
Müsait zamanda yazsana bana tarifi resimler aynı benim yaptıklarıma benziyor ama ben hem soda hem maya kullanıyorum 30 dak bekletiyorum yumuşak olacak yoksa babalı kızlı yemezler kıtırlı diye
Valla pamuk gibi değil öyle tarifimde var ama bu da öyle kıtırlı değil yanii.