• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Ben de baklava var ekleyebilirim:52::52:
ekle cnm,ne kadar cok tarif,o kadar heyecan:34:
Pegasus canımm sen katıl o zaman :9:öyle istemekle olmuyor bu işler neler istiyoruz ama katılan yok işte yöresel yemek olayı korkuttu galiba. Yanii ülkemizde ne çok çeşit var her bölgemizin ayrı yemeği var ama yok kimse işte. Siparişleri yazalım iletelim lokantadan filan istetelim sana :52:
korkutmus gercektende,yada kimse yöresinin yemegini bilmiyor:30:

bu gün pazar cnm,marketler kapali..alisveris olmadan olmaz:19:
aksama taze fasulye yapacam,onunda yöresi belli degil yoksa katilirdim:52:

He unutmadan buradan kasabıma teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir kasabım var kendi çiflikleri var etler oradan geliyor hemde market tarzı bir yer. Etleri hep gözünün önünde çekerler ben iki tür kıymayı söyledim yağlı, yağsız diye yağsız iki üç kere çekilecek dedim abla içli köfte mi yapıcan dedi aynen dedim bana bırak dedi süper kıyma vermiş çok güzeldi yani. :16:

Pazar günü sizin orada marketler kapalı mı kötüymüş yaaa :53:

Olsun taze fasulye de olur genel yöre diyiverirsinn :52::9:

Nevoşş enlerde en duygusala yazılmışım ben dün akşam baktım yokum sandım görmemişim tam serznişte buluncaktım baktım en duygusaldayım sevindirik oldum ama rakiplerim kuvvetli :9:

Abla yarışma için yemeği zorla yaptırdık :19:aşure dedi hazırda olsa hemen yaptığı için bizde takdir ettik ellerine sağlık dedik:60:

Dürüst olduğun için teşekkür ederim :60::60:
Ben de baklava var ekleyebilirim:52::52:

Sen akşama birşey ekliycen kesin ya hadi hayırlısı :52::52::52:

Ne kızım alla alla gece gece bir kase vermedin yaa Allahtan kendin yapmadın yoksa ara ki bul ushayı aşureleri yiyip bitirene kadar gelmezdin :9:

Analı kızlıyı annem bile yapamıyor ki denemiş değil. Hiç girişmez bile işi olmaz yanii. Ben işten gelip analı kızlı yaptım deyince o ne ki kıızz dedi bana yaaa :9: içli köftenin sulu yemek hali daha değişiği filan dedim işten çıkıp yaptın öyle mi hiiç öyle şeyler görmedik senden evlenince neler yapıyorsun diyor bana yok dedim anne eşim için değil yarışma için dedim daha da yuhh çekti bana aklım yokmuş ona göree o kadar yorulmuşum. Ama ardından bende isterim geldiğimde demez mi başıma iş aldım sanırsam :27::52::18:

bitmeden gelmedim ki bitirdim zaten :32: birini eşim yedi biraz kıza verdim derken zaten 3,5 tabak anca yiyebildim :9:

anneme söylesem beni tefe koyardı :52: eşimde dün tatlılarında resmini çektiğimi görünce diyo ki ''hımmm bundan sonra her yediğimizin resmini çekecekmisin'' yok dedim bu son baktım üzüldü ne oldu dedim ''çekseydin iyiydi'' diyo ''resim çekmek için çeşit çeşit yemek yapardın'' diyo :52::52::52:başkası duysa bu kadın evde hiç yemek yapmıyor diyecek:19:

bitmeden gelmedim ki bitirdim zaten :32: birini eşim yedi biraz kıza verdim derken zaten 3,5 tabak anca yiyebildim :9:

anneme söylesem beni tefe koyardı :52: eşimde dün tatlılarında resmini çektiğimi görünce diyo ki ''hımmm bundan sonra her yediğimizin resmini çekecekmisin'' yok dedim bu son baktım üzüldü ne oldu dedim ''çekseydin iyiydi'' diyo ''resim çekmek için çeşit çeşit yemek yapardın'' diyo :52::52::52:başkası duysa bu kadın evde hiç yemek yapmıyor diyecek:19:

heh sonunda bitirdin yani neme lazım biri aşırır filan işini garantiye al dimii :23::9:

Valla söyledim bana da aklın yok, işin mi yok o saatte kadar uğraşmışsın filan dedi ama bir de diyor ki bende isterim yandım ben valla. :9: Sen benim eşimi görseydin iş çıkışı gelmişim o kadar uğraştırıcı olduğnu da düşünmemiş görünce napıyorsun yaa ben böyle bir yemek olduğunu bilmiyordum diyor bir kere bana yapmadın şöyle yemek yarışma için neler yapıyosun dedi bana yaa bundan sonra çamaşırı elimde yıkıcakmışım o kadar yoğurunc sende o potansiyel var diyoo bana :9:

Ben kaçtımm poğaça yapıcam daha ütüm varr akşama yemek yapmak varrr var da varrr :53:

Görüşüürüz :16:

heh sonunda bitirdin yani neme lazım biri aşırır filan işini garantiye al dimii :23::9:

Valla söyledim bana da aklın yok, işin mi yok o saatte kadar uğraşmışsın filan dedi ama bir de diyor ki bende isterim yandım ben valla. :9: Sen benim eşimi görseydin iş çıkışı gelmişim o kadar uğraştırıcı olduğnu da düşünmemiş görünce napıyorsun yaa ben böyle bir yemek olduğunu bilmiyordum diyor bir kere bana yapmadın şöyle yemek yarışma için neler yapıyosun dedi bana yaa bundan sonra çamaşırı elimde yıkıcakmışım o kadar yoğurunc sende o potansiyel var diyoo bana :9:

Göstermicen bunlara hünerlerini kırıcan yumurtayı geçicen:52::52::52::52:
Ben kaçtımm poğaça yapıcam daha ütüm varr akşama yemek yapmak varrr var da varrr :53:

Görüşüürüz :16:

Hadi kolay gelsin :3:

Aşüreler geldi:52:

Usha senin akşamdan kaldı demi:44::9:
$image.jpg

Efser eline sağlık.:56:Bu mevsimde çileği nereden buldun.Dolaptan mı?Neyse bizde dolabın kısında köşesinde bir tabak daha aşure vardı galiba.Yani öyle umuyorum.:9:Yalnız çok kalorili birşey bu aşure ya.:5:

Efser eline sağlık.:56:Bu mevsimde çileği nereden buldun.Dolaptan mı?Neyse bizde dolabın kısında köşesinde bir tabak daha aşure vardı galiba.Yani öyle umuyorum.:9:Yalnız çok kalorili birşey bu aşure ya.:5:

İşte öyle ev yapımı olunca anlaşılmıyor götürüyorsun kalorileri tabak tabak:1: ama hazır alınca paketin arkasında yazıyor kaç kalori olduğu :32::32::32:

İşte öyle ev yapımı olunca anlaşılmıyor götürüyorsun kalorileri tabak tabak:1: ama hazır alınca paketin arkasında yazıyor kaç kalori olduğu :32::32::32:

Aynen öyle ya.Bir de senede bir yapılıyor diyip boşveriliyor biraz.Ama bak senin gibi hazırını alınca sayılı oluyor,elindekiyle yetiniyorsun.:1:

He yaaa valla. Yom havanın açık olduğu, yağmurun yağmadığı günü bekle, gaz ver derken bekle bekle ancak yanii bir yemeği yaptırdık aşurenin kendisi için yazı beklememiz lazımm :9:

abooo baklava mı ne ara yaptın kendin mi yaptınn :53:

Valla iş bitmiyor nevoş daha evde ne işler var da işte az az yapıyoruz. Daha kalıcam da poğaça yapıcam. Sandviç götürüyorum bıkıyorm ondan da. Kantinin poğaçası çok kötü oluyor en iyisi ev yapımı. :34:
2-3 hafta önce yapmıştım ekleyeyim mi:9:

Beni istemiyorlar:59::1:
Nevoşş enlerde en duygusala yazılmışım ben dün akşam baktım yokum sandım görmemişim tam serznişte buluncaktım baktım en duygusaldayım sevindirik oldum ama rakiplerim kuvvetli :9:
Hayırlısı olsun canım seçilmekten ziyade aday olmak bile çok güzel:16:

:17::38::38:
Yok eklemiyeceğim istemiyorsunuz:19:

Eki Görüntüle 879360

Ellerine sağlık hamarat hemşom:56::38:

Canım kızım hastaydı çilekli pasta diye sayıkladı buzlukta sulanıyor diye koymadım çilek reçelimde bittince :31:büyük markettin birinde bulduk hiç alma taraftarı değilim :19:ama ne yapalım hasta diye yaptım artık şifa niyetine dedik:1:ondan arta kalanları üzerine dilimledim :1: ben aşüreyi meyveli çok severim :16:çilekte çok yakıştı tat olarak :56:
Yok canım zaten 5 tabaktı hepsini yedim :21::21:
Afiyet olsun tamam doydun o zaman diyecektim :56:bir kase senin hakıknı yemeneyene vereyim :9:
Ahahah anlamamışım ben az önce:20:

1 tabak alt tarafı ya:19:
:9::9::9::9::9:
Tamam kaseleri vereyim tencere senin olsun :52::56:

Yok canım :29:senin gibi bir hamaratın yanında:38:

Son düzenleme:
evet cnm burda pazarlari her taraf kapali...
fena fikir degil aslinda,her yerden oy toplayabilirim:9:

kesinlikle canımm :34:

Eki Görüntüle 879360

Efser ushaya yok o kazana düştü dünm o kadar istedik bir tane vermedi bize sen bize ver valal sabırsızlıkla senin aşureleri bekledik yaa :19: elllerine sağlık canım benimm hamaratlıkta aşmışsın sen yaaa :16:

Ahahah anlamamışım ben az önce:20:

1 tabak alt tarafı ya:19:

sen dün kaç kase yedin bize bir tane vermedin yok sana işte hepsini biz yicezzz :9::52:

Nevoşumm şaka yapıyoruz bitanem yaaa ekle senn. Ne adar çok insna o kadar bereket. Hem sen daha önce birinci oldun ki birinci olsanda yine birinci sensin tabii ki ama sanırım pro ve hediye 2. olana geçiyor o yüzden neden istemeyelim tabii ki hesiye olmasa da birinci olmayı isteriz ama katılmanı da isteriz. :16:

Evet ben hiç enlerle ilgili bir yerde yazmadım kimi yazcaksınız edeceksiniz kimseye sormadım filan ee zaten bayadır geyiğe uğramıyorum o yüzden yazılmam diyordum ama yazılmışım hoşuma gitti. Hayırlısı olsun evet.. :34:

Bakın yarışmanın bitmesine son saatleriniz katılacak olanlar kaçırmasın diyorum başka birşey demiyorummm :23::52:

Back