- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.628
Balkon yok mu ben servis sehpasın da yada fiskosta çekiyorum :))Kuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedim
Evet, telefonda etkiliyor. Benim eski telefon da iyi çekim yapmıyordu. Bu aldığım iyiKuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedim
Abboooo yakalanma amanBalkon yok mu ben servis sehpasın da yada fiskosta çekiyorum :))
Unutuyorim bazen dışarda eşim bunun balkonda ne işi var diyor
İşte bende komşular vs diye utanıyorumEvet, telefonda etkiliyor. Benim eski telefon da iyi çekim yapmıyordu. Bu aldığım iyiperdeyi falan çek ben balkona masa çekiyorum. Komşular da bu ne yapıyor diye bakıyorlardır kesin
Ramazan sofralarinda önce balkona masa açtım ikinci kattayim baktım çocuklar dışarda anneler balkonda utandımEvet, telefonda etkiliyor. Benim eski telefon da iyi çekim yapmıyordu. Bu aldığım iyiperdeyi falan çek ben balkona masa çekiyorum. Komşular da bu ne yapıyor diye bakıyorlardır kesin
Yere koy balkonda yerde kim göre ek ne yaptığını ben yerde yada servis sehpasinda cekigorim :))Abboooo yakalanma aman
İşte bende komşular vs diye utanıyorum
Aklını Seveyim yaparsam öyle yapayımRamazan sofralarinda önce balkona masa açtım ikinci kattayim baktım çocuklar dışarda anneler balkonda utandım
Masayı kapatıp örtüyü yere serdim
Sineklik açık biraktim kapının üzerine çarşaf örttüm gozukmesin diye yan binaya kamufle ettim balkonu ..
Diyecekler ramazan mübarek gün balkona çeşit çeşit sermiş
Ahhh ahhh bu minik nerelere degirmedi evde tabak gezdirirkenAklını Seveyim yaparsam öyle yapayımhalimize bakk
AbbooooAhhh ahhh bu minik nerelere degirmedi evde tabak gezdirirken
Kurabiyeler de çiçeklerim çikolata oldu
Ramazan sofralarında canım çeyizlik masa örtüsünü bizzat yere serdim
Kazanma hrisindan değil pasaklilihimdqn eşim gelemden alelacele yapıyorum ya batiriyorim ortaligiAbbooooçiçeklere acıdım
Kazanma hırsı nasıl boyuyo gözü
Benim kız bi rahat durmuyoki çabamı bi görsen parmaklamaya yelteniyo hemenne ağır koşullarda çıkıyo benimde o sunumlar
Senin o vardı dimi bideKazanma hrisindan değil pasaklilihimdqn eşim gelemden alelacele yapıyorum ya batiriyorim ortaligi
estağfurullah minik ablamBenden kidemliler var burda baş aşçıNevreste sonra @BirTutamMutluluk20 @gurtmingotam birde alimiyon bence bunların tüm sunumlari çok şahane onlara sor
Süslemeyi bırakıp tabağa odaklansan olacak:)Biliyordumama çok hoş gerçekten yaaa bak bak banada haber ver
Ençok uyardığın noktam ve doğruSüslemeyi bırakıp tabağa odaklansan olacak:)
Ama sen tabağın çevresini süslüyorsun:)
ben hiç aldırış etmiyorum, onlara neAbboooo yakalanma aman
İşte bende komşular vs diye utanıyorum
Gözümde canlandıRamazan sofralarinda önce balkona masa açtım ikinci kattayim baktım çocuklar dışarda anneler balkonda utandım
Masayı kapatıp örtüyü yere serdim
Sineklik açık biraktim kapının üzerine çarşaf örttüm gozukmesin diye yan binaya kamufle ettim balkonu ..
Diyecekler ramazan mübarek gün balkona çeşit çeşit sermiş
Aynen öyle yapıyor :)Süslemeyi bırakıp tabağa odaklansan olacak:)
Ama sen tabağın çevresini süslüyorsun:)
Belli oluyor maşallahhhben hiç aldırış etmiyorum, onlara ne
Gözümde canlandıtam o anda eşinin geldiğini düşünsene
Belli oluyor maşallahhh
Ay miniği düşünemiyoruum
Vardiyalı çalışıyor ya vardiyaya göre ayarligorim amabu yarışma boyunca evde gunzduzde evde mecbur o varken yapacağım uyurken falan.ben hiç aldırış etmiyorum, onlara ne
Gözümde canlandıtam o anda eşinin geldiğini düşünsene
Vay minikim vayVardiyalı çalışıyor ya vardiyaya göre ayarligorim amabu yarışma boyunca evde gunzduzde evde mecbur o varken yapacağım uyurken falan.
Dua ediyorum balkona taşırken falan ters kepçe gelmesinVay minikim vay