Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Kuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedim
Balkon yok mu ben servis sehpasın da yada fiskosta çekiyorum :))

Unutuyorim bazen dışarda eşim bunun balkonda ne işi var diyor

Kuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedim
Evet, telefonda etkiliyor. Benim eski telefon da iyi çekim yapmıyordu. Bu aldığım iyi perdeyi falan çekben balkona masa çekiyorum. Komşular da bu ne yapıyor diye bakıyorlardır kesin

Balkon yok mu ben servis sehpasın da yada fiskosta çekiyorum :))

Unutuyorim bazen dışarda eşim bunun balkonda ne işi var diyor
Abboooo yakalanma aman
Evet, telefonda etkiliyor. Benim eski telefon da iyi çekim yapmıyordu. Bu aldığım iyi perdeyi falan çekben balkona masa çekiyorum. Komşular da bu ne yapıyor diye bakıyorlardır kesin
İşte bende komşular vs diye utanıyorum

Ramazan sofralarinda önce balkona masa açtım ikinci kattayim baktım çocuklar dışarda anneler balkonda utandım

Masayı kapatıp örtüyü yere serdim

Sineklik açık biraktim kapının üzerine çarşaf örttüm gozukmesin diye yan binaya kamufle ettim balkonu ..

Diyecekler ramazan mübarek gün balkona çeşit çeşit sermiş

Aklını Seveyim yaparsam öyle yapayım halimize bakk

Ahhh ahhh bu minik nerelere degirmedi evde tabak gezdirirken

Kurabiyeler de çiçeklerim çikolata oldu

Ramazan sofralarında canım çeyizlik masa örtüsünü bizzat yere serdim
Abboooo çiçeklere acıdım
Kazanma hırsı nasıl boyuyo gözü
Benim kız bi rahat durmuyoki çabamı bi görsen parmaklamaya yelteniyo hemen ne ağır koşullarda çıkıyo benimde o sunumlar

Abboooo çiçeklere acıdım
Kazanma hırsı nasıl boyuyo gözü
Benim kız bi rahat durmuyoki çabamı bi görsen parmaklamaya yelteniyo hemen ne ağır koşullarda çıkıyo benimde o sunumlar
Kazanma hrisindan değil pasaklilihimdqn eşim gelemden alelacele yapıyorum ya batiriyorim ortaligi

Kazanma hrisindan değil pasaklilihimdqn eşim gelemden alelacele yapıyorum ya batiriyorim ortaligi
Senin o vardı dimi bide ama artık bende eşim yokken çekim yapmaya özen gösteriyorum çok karışıyor o hiç öyle olmuşmu şunu bunu koy diye bide sınır ediyor hala onlamı uğrasıyon çok takılıyon diye aman en iyisi bilmemesi imiş

Süslemeyi bırakıp tabağa odaklansan olacak:)
Ama sen tabağın çevresini süslüyorsun:)
Ençok uyardığın noktam ve doğru aslında tabağa yapabilsem bişiler olcakta farklı bişilere bassa kafambakalım artık

Abboooo yakalanma aman

İşte bende komşular vs diye utanıyorum
ben hiç aldırış etmiyorum, onlara ne
Gözümde canlandı tam o anda eşinin geldiğini düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…