- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmayı becerememekİyi aksamlae
Aminn hepimiz inşallah canımBen de aynen kuzum,arada girip bakıyorum Daha da iyi ol inşallah
O zaman beyaz bir tabak beyaz bir örtü ve yakın çekim:)Mümkünse balkona çıkalım:)Ençok uyardığın noktam ve doğru aslında tabağa yapabilsem bişiler olcakta farklı bişilere bassa kafambakalım artık
DeniyeceğimmmO zaman beyaz bir tabak beyaz bir örtü ve yakın çekim:)Mümkünse balkona çıkalım:)
Kızların dediği gibi yere sehpa koy üzerinde çek:)
Ne yapıyorsun canım:)Deniyeceğimmm
Kadın dizisine bakıyorum ablam sen napıyonEmre aydın olur kendileri çok seviyorum da profil yapmak istedimNe yapıyorsun canım:)
Bende oturuyorum canım:)Çocuk dizisini izliyordum:)Çocukların yazılıları var onlarla ilgileniyorum:)Kadın dizisine bakıyorum ablam sen napıyonEmre aydın olur kendileri çok seviyorum da profil yapmak istedim
naber ablacık :)Hayırlı akşamlar
İyidir canım sen ne yapıyorsunnaber ablacık :)
Merhaba canım nasılsınızHayırlı akşamlar
iyiym bende bakınıyorm öyleİyidir canım sen ne yapıyorsun
Cinsiyetiniz belli oldu mu
Denk geldimi eski bölümlerine bakabiliyorum bende çocuk filminin oda çok güzel. İnşallah güzel geçer sınavları abla sende okuyorsun onlar ileBende oturuyorum canım:)Çocuk dizisini izliyordum:)Çocukların yazılıları var onlarla ilgileniyorum:)
Sağol canımiyiym bende bakınıyorm öyle
halini sorayım dedm
kız gibi dedi ama henüz belli degil bir ay sonra netleşir dedı :)
Hoşgeldin:)İyi akşamlar
hadi inş kızsa bagırcam zatn buralarda .çdSağol canım
Kızdır o