- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.608
O da var hemde çok şıkBence siyaha koy
NolmuşSen kendi tabağına baktın mı dün yazacaktim unutmuşumşimdi aklıma getirdin
Bana da şans getirdi 5. Oldum bakalım sana şampiyonluk getirecek mi ama getirir bencePirinci diyorsun, şans getirsin diye öyle o
Olmaz bu
KısmetBana da şans getirdi 5. Oldum bakalım sana şampiyonluk getirecek mi ama getirir bence
Elimde bir adet mevcut dün komşu adana kebap göndermiş bunla çok güzel gözüküyordu yanına pilav da kondurmus direk onu yuklesemiydim kiOlmaz bu
Var var o ihtimal yüksekKısmet
Demek adana kebap yapacaksınElimde bir adet mevcut dün komşu adana kebap göndermiş bunla çok güzel gözüküyordu yanına pilav da kondurmus direk onu yuklesemiydim ki
Be n değil komşu yapmış ama tam yarismalik olmuştu hani çok güzeldi :))Demek adana kebap yapacaksın
15 inci yarışmam bu, artık olsunVar var o ihtimal yüksek
Çok sessiz herkes15 inci yarışmam bu, artık olsun
Daha ne tarifler gelecek bakalım :)
Yapacağın yemegi gösterecek bir alt fon olmalı. Tabak örtü vs. Patlaması lazımBe n değil komşu yapmış ama tam yarismalik olmuştu hani çok güzeldi :))
AynenÇok sessiz herkes
Mesela neye ne olmalı anlatsanaYapacağın yemegi gösterecek bir alt fon olmalı. Tabak örtü vs. Patlaması lazım
Netten mi aldın kız fotoyu yoksa
Ahahahaha almadim netten buldum ama fiyatını araştırayım bakayım birNetten mi aldın kız fotoyu yoksabu varsa sakın koyma ıykkk heç güzel deeel