Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Mesela neye ne olmalı anlatsana :KK76:
Masterchef izleye izleye bu hale geldim 😂 tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlatamıyorsun :63:
Blue_Peri Blue_Peri ve C A N O C A N O beğenmedim attığına göre demekki bu tabağı kullanmalıyım :KK70:
Tamam kullan bari:KK11:

Masterchef izleye izleye bu hale geldim 😂 tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlayamıyorum :63:

Olsun fikir alışverişi 😂

Benim şampiyon oldguim kategori de nasıl şampiyon oldum ona şaşıyorum görseli benden daha iyi niceleri vardı :))

Masterchef izleye izleye bu hale geldim 😂 tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlatamıyorsun :63:

Kız bana ver tüyo ben garip hiç kazanamadım
:KK43:

Sen sunum yaparken karanlık yerde çekim yapıyorsun. Işık alan bir yere geçip çek :)
Kuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedim😊

X