- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Bende koyaciiiimBana da şans getirdi 5. Oldum bakalım sana şampiyonluk getirecek mi ama getirir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende koyaciiiimBana da şans getirdi 5. Oldum bakalım sana şampiyonluk getirecek mi ama getirir bence
Demek tarifin pirinçliBende koyaciiiim
Biliyordum ama çok hoş gerçekten yaaa bak bak banada haber verAhahahaha almadim netten buldum ama fiyatını araştırayım bakayım bir
Heee biliyon zatiiiDemek tarifin pirinçli
Böyle bir ambiyans yakalasam hemen tarifi koyarim tabağa yüklerimBiliyordum ama çok hoş gerçekten yaaa bak bak banada haber ver
Pirinç lapasıHeee biliyon zatiii
Masterchef izleye izleye bu hale geldim tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlatamıyorsunMesela neye ne olmalı anlatsana
Tamam kullan bari
Hemen beğenmedim atarım bendeBöyle bir ambiyans yakalasam hemen tarifi koyarim tabağa yüklerim
Doğru tesbitttPirinç lapası
Ama süper yaaaaaaa24 parça 6 kişilik 151 liraymis gayet uygun bence Blue_Peri
Olsun fikir alışverişiMasterchef izleye izleye bu hale geldim tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlayamıyorum
Tamam kullan bari
Kız bana ver tüyo ben garip hiç kazanamadımMasterchef izleye izleye bu hale geldim tabak beyazsa yemegin tam zıttı bir renk olursa güzel duruyor. Siyah tabak kullanırsan da yemegin renkli olması gerekir. Bide görsellerden sunum bak. Gerçi sen şampiyon olmuş birisin, sen niye anlatamıyorsun
Tamam kullan bari
Güvenilir bir yerde alırım ama ben bu kaç yer dışında almıyorum başka yerdenAma süper yaaaaaaa
Netten alışveriş yapmadım hiç güvendiğin sitelerde varsa alırdım ben olsam çok sıkmış yaa.Güvenilir bir yerde alırım ama ben bu kaç yer dışında almıyorum başka yerden
Evet fiyatı çok uygun zaten bir servis tabağı en ucuzu 9.95 falanNetten alışveriş yapmadım hiç güvendiğin sitelerde varsa alırdım ben olsam çok sıkmış yaa.
Ben hatırlamıyorum o kategoriyi. O ara İstanbul'a gitmiştimOlsun fikir alışverişi
Benim şampiyon oldguim kategori de nasıl şampiyon oldum ona şaşıyorum görseli benden daha iyi niceleri vardı :))
Sen sunum yaparken karanlık yerde çekim yapıyorsun. Işık alan bir yere geçip çek :)Kız bana ver tüyo ben garip hiç kazanamadım
Aynen öyle .Evet fiyatı çok uygun zaten bir servis tabağı en ucuzu 9.95 falan
Kuzu telde iyi değil görüntü biraz oda var evet ışık alan yer pencere kenarıda uygun ortam yokya mecbur aynı yerde çekmek zorunda kalıyorum yada ben yaratamıyorum bilemedimSen sunum yaparken karanlık yerde çekim yapıyorsun. Işık alan bir yere geçip çek :)