- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Hoşbuldum abla nasılsın göremedim bugünHoşgeldin:)
Aynen canım bende okuyorum:)Oğlumla hep beraber çalıştık:)Denk geldimi eski bölümlerine bakabiliyorum bende çocuk filminin oda çok güzel. İnşallah güzel geçer sınavları abla sende okuyorsun onlar ile
Gel beraber bağıralım ne yalan söyleyeyim hep içimden kız geçiyor:)hadi inş kızsa bagırcam zatn buralarda .çd
Varya Rabbim herkese kız çocuğu tattirsin hani ikiside çok güzel evlat çok guzel bir kerehadi inş kızsa bagırcam zatn buralarda .çd
Ben hep buralardayım yazabilirsin:)Hoşbuldum abla nasılsın göremedim bugün
Merakımı giderecektimtarif üzerine
benmde içimden kız geciyorGel beraber bağıralım ne yalan söyleyeyim hep içimden kız geçiyor:)
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin ama iki erkek olunca değişik olarak kız diyoruz:)Varya Rabbim herkese kız çocuğu tattirsin hani ikiside çok güzel evlat çok guzel bir kere
Ama rabbim ikisinide nasıp etsin
amin minkim aminVarya Rabbim herkese kız çocuğu tattirsin hani ikiside çok güzel evlat çok guzel bir kere
Ama rabbim ikisinide nasıp etsin
Rabbim gönlümüze göre versinbenmde içimden kız geciyor
annemin de
senin içinden geciyorsa kesin kızdır
amin ablamRabbim gönlümüze göre versin
İyi etmişsiniz abla sınavları bi atlatsalar rahatlarsınızAynen canım bende okuyorum:)Oğlumla hep beraber çalıştık:)
Yarın son çok şükür:)
Kızlarında tarih var ona bakıyorduk:)
Yerleştik canım çok şükür:)amin ablam
sen nasıl yerlesebildinz mi alıstınız mı yeni düzene
Bu hafta tatil başlayacakYerleştik canım çok şükür:)
Alışmaya çalışıyoruz:)Okullar biraz sıkıntı geldik yazılılar bastırdı.Düzen değişince biraz zorlandık:)
İlk tatil sonrası toparlayacağız inşaallah
cimcime yaaBugün benim kız ben muz yicem dedi 3. Yu isteyince hasta olursun bebek muz (küçük) al dedim
Hayır ben baba muz Alcam diyor
Akşam eşim meyve istedi baba muz yeme hasta olasın doktor iğne yapar diyorByNkoaLa
İnşaallah canım:)İyi etmişsiniz abla sınavları bi atlatsalar rahatlarsınızbirde aynı gün 2,3sınav yapardık arka arkaya şimdi oluyomu :)
Çok şükürBu hafta tatil başlayacak
düzen değişince ister istemez oluyor öyle seylerYerleştik canım çok şükür:)
Alışmaya çalışıyoruz:)Okullar biraz sıkıntı geldik yazılılar bastırdı.Düzen değişince biraz zorlandık:)
İlk tatil sonrası toparlayacağız inşaallah
Bir tane verdim galiba emin değilim:)