Güldürdün beni yiaaa ,ahhh ahhhh
Ben senin yerine bakarım mantıya12 de son benim bedava yarın oy durumlarına bakar çıkarım artık kalan MB ile
Tamda zamanında yaa
Eski valililerden nana varBen senin yerine bakarım mantıya
Tamam bildir bana minikim kısa kısa bakıp çıkarım çünkü kolay olsun bakmasıHaber ederiz biz sana etiket yaparız genel durumu :))
Bak sahip çık kendi mantın gibiBen senin yerine bakarım mantıya
Eski valililerden nana var
Bak sahip çık kendi mantın gibi
Tabi ki vali sensin bende kaymakam olarak yanında olacağım:)Nevreste sen bildirmedin mi hanımlara önümüzdeki 1 ay buranın kontrolü yine nana da diye , eski diyorlar bana
OOhhhbir tabak bile verme ama kendi mantın gibi de
Evime geldin de yapmadım miNevreste sen bildirmedin mi hanımlara önümüzdeki 1 ay buranın kontrolü yine nana da diye , eski diyorlar bana
OOhhhbir tabak bile verme ama kendi mantın gibi de
Abooow bu lar kadar hoplayamam ben kızz
Guzel hopluyolar amaAbooow bu lar kadar hoplayamam ben kızz
Dokunma perimeGunaydin
Kutsal ve blue almis baslarini gitmisler yine dur accik nazar edem
Valla bende beğendim elbiselerde hoşuma gittiGuzel hopluyolar ama
Çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindimYeniden hepinizin ellerine emeğine sağlık, öyle laf olsun diye demiyorum yürekten elinize sağlık zira biliyorum ki her biriniz bu yarışmaya önem veriyorsunuz ve tarifinizi hazırlarken çok özeniyorsunuz, hepsi o kadar güzel görünüyorlar ki aralarından seçim yapmak zor oldu yine, gördüğüm tariflerden biri beni çocukluğuma götürdü, evim kadar vakit geçirdiğim rahmetli komşu teyzem yapıp yedirirdi bugün bile tadı damağımdadır, beni çocukluğuma götüren o tat için bir oyumC A N O 'in, diğer oyumsa yemelere doyamadığım mantı sebebiyle Blue_Peri 'nin
Eyvahlar olsun eşim de hasta doktora gideceğiz yandım ki ne yandım