- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Benim yuzume dusuyo cogu zamanBen kaç kere yere düşürdümönceden
noluyoruz ne dedim ben
Benimkide gozunu yumsa hemen uyur, sinirleniliyo gercekten
Uyku sersemi bi seyler yazdim sandimsende hemen uyuyosun sandim, yanlis okumusum
Banada olsun insallah, aminAma çok tatlı oluyyor hemen dalmak birde yerinden kaldırmaya çalışıyor lar ya fevkalade
İnşallah :))Banada olsun insallah, amin
Brnimki uyur oyle olur olmadik yerde deliriyorum kaldirip yatagina yollayana kadarAma çok tatlı oluyyor hemen dalmak birde yerinden kaldırmaya çalışıyor lar ya fevkalade
Uyku sersemi bi seyler yazdim sandim
Biizm evde o benimBrnimki uyur oyle olur olmadik yerde deliriyorum kaldirip yatagina yollayana kadar
Ay benim esimde koltukta uyur gece 10 defa kaldiririm gel yataga kalkip oturuyor git geliyorum diyor gidiyorum 2 dk sora gelip bakyom horluyoBrnimki uyur oyle olur olmadik yerde deliriyorum kaldirip yatagina yollayana kadar
Bak bir gün sizde uyuyun çok güzel oluyorAy benim esimde koltukta uyur gece 10 defa kaldiririm gel yataga kalkip oturuyor git geliyorum diyor gidiyorum 2 dk sora gelip bakyom horluyo
Bende söyle birsey oluyor bazen cok uykum geliyor koltukta daliyorum sonra gidip yatakta rahat uyuyayim diyorum yataga girdigim an dön dur bi türlü uyuyamiyorum. Anladimki keramet koltuktaaBak bir gün sizde uyuyun çok güzel oluyor
Tamam o zamanSana serenat yapacaktım yout.... Ma girdim bir baktım trendler in hepsi yabancı nasıl yaptı çocuklar bunu acep kaç saattir bunu kurcalıyorumJenna16
Bir türlü serenat yapamadım kurcalamaktan
Günaydın canımın içi nasılsınGünaydın bildirimi bekleyen kumrular
Çok şükür balım, sen nasılsın?Günaydın canımın içi nasılsın