Kazen bu kategori bildirim gitmeyecek dediGünaydın
Şükür canımÇok şükür balım, sen nasılsın?
Aslında teyze kısmen haklı, ben de mesela diyorum bazen,çok şükür ağrım yok,hop ağrı başlar. Ya da bu kişi beni uzun zamandır üzmedi diyorum,hop yine uzuyorŞükür canım
Şükür diyince de aklıma ne geliyor arkadaşın bir nenesi var baya yaşı var aklıda gidip geliyor artık.
İşte halinden söylenmeye başlayınca şükür et nene şükür diyinceler Mevla ben şükür ettikçe daha çok dert verdi ettikçe verdi mübarek daha etmiyeceğim diyormuş töbe töbe yaa
Bende aynısını diyorum arkadaşla konuşunca hep nene tam benim kafadan diyeAslında teyze kısmen haklı, ben de mesela diyorum bazen,çok şükür ağrım yok,hop ağrı başlar. Ya da bu kişi beni uzun zamandır üzmedi diyorum,hop yine uzuyor
Benim ailede herkes kabullendi benim durumu,inanmıyorlardı öncedenBende aynısını diyorum arkadaşla konuşunca hep nene tam benim kafadan diye
Valla bende kendimi kabul ettim ama şöyle birşey var acı dan hastalıktan dertten kurtuldu isen yada içinde isen hamd olsun diyecekmişsin, eğer nimet içinde isen halin iyi hoş ise şükür edeceksin.Benim ailede herkes kabullendi benim durumu,inanmıyorlardı önceden
Şükretmeden geçirdigim bir gün bile yok :)Bu yazı da tam benlik kuzum yaValla bende kendimi kabul ettim ama şöyle birşey var acı dan hastalıktan dertten kurtuldu isen yada içinde isen hamd olsun diyecekmişsin, eğer nimet içinde isen halin iyi hoş ise şükür edeceksin.
Birde dün bunu okudum dedim aha tam bana göre
Günaydın şekerciğimGünaydınlar hanımlar
Allah her daim iyiliğimizi versin ne diyelimŞükretmeden geçirdigim bir gün bile yok :)Bu yazı da tam benlik kuzum yaO benim o
Günaydın ablacım nasılsın, annen nasıl olduGünaydınlar hanımlar
Amin aminAllah her daim iyiliğimizi versin ne diyelim
Günaydın ablacım nasılsın, annen nasıl oldu
Sağol ablacım bende iyiyimGünaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın.
Annemi iyi gördüm gittiğimde,dün biraz gene sıkıntı yaşamış inşallah dahada iyi olacak.
Sağol ablacım bende iyiyim
Allah daha iyi etsin inşallah anneciğini de
İnşallah daha iyi olur.Günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın.
Annemi iyi gördüm gittiğimde,dün biraz gene sıkıntı yaşamış inşallah dahada iyi olacak.
İnşallah daha iyi olur.