Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Çok şükür balım, sen nasılsın? :KK60:
Şükür canım 😍
Şükür diyince de aklıma ne geliyor arkadaşın bir nenesi var baya yaşı var aklıda gidip geliyor artık.
İşte halinden söylenmeye başlayınca şükür et nene şükür diyinceler Mevla ben şükür ettikçe daha çok dert verdi ettikçe verdi mübarek daha etmiyeceğim diyormuş töbe töbe yaa😅

Şükür canım 😍
Şükür diyince de aklıma ne geliyor arkadaşın bir nenesi var baya yaşı var aklıda gidip geliyor artık.
İşte halinden söylenmeye başlayınca şükür et nene şükür diyinceler Mevla ben şükür ettikçe daha çok dert verdi ettikçe verdi mübarek daha etmiyeceğim diyormuş töbe töbe yaa😅
Aslında teyze kısmen haklı, ben de mesela diyorum bazen,çok şükür ağrım yok,hop ağrı başlar. Ya da bu kişi beni uzun zamandır üzmedi diyorum,hop yine uzuyor 😂

Benim ailede herkes kabullendi benim durumu,inanmıyorlardı önceden 😂😂😂
Valla bende kendimi kabul ettim ama şöyle birşey var acı dan hastalıktan dertten kurtuldu isen yada içinde isen hamd olsun diyecekmişsin, eğer nimet içinde isen halin iyi hoş ise şükür edeceksin. 😘
Birde dün bunu okudum dedim aha tam bana göre 😅

Eklentiler

• Screenshot_20191126-191533.jpg
    Screenshot_20191126-191533.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 26
Valla bende kendimi kabul ettim ama şöyle birşey var acı dan hastalıktan dertten kurtuldu isen yada içinde isen hamd olsun diyecekmişsin, eğer nimet içinde isen halin iyi hoş ise şükür edeceksin. 😘
Birde dün bunu okudum dedim aha tam bana göre 😅
Şükretmeden geçirdigim bir gün bile yok :)Bu yazı da tam benlik kuzum ya :KK70: O benim o :p

Kızlar hepsi çok güzel olmuş Ben de yetiştirmeye çalıştım ama son anda İzmir'e gittiğim için yapamadım size güzel bir Tokat kebabı yapacaktım ama kısmet olmadı İlk oyum silori derler kayınvalidemler silora Artvinli oldukları için ve her sene 1 aya yakın süren Artvin'de geçer ellerine sağlık Çok güzel görünüyor ve çok lezzetli bir şey Maçahel Yaylası'nda da yemiştim daha önce 2 oyun Kayseri yağlaması da geldi Onu da çok yedim daha önce abimin ikinci eşi Kayseriliydi annesi çok yapardı Ellerine sağlık onun da Hepsi çok güzel olmuş kızlar Hakikaten ama perde pilavı ve kuru dolma da felaket gözüm kaldı Hepinizin ellerine sağlık bu sefer ben siz oynamalar

X