- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.799
Sana da iyi gezmelerrrKızlar hepsi çok güzel olmuş Ben de yetiştirmeye çalıştım ama son anda İzmir'e gittiğim için yapamadım size güzel bir Tokat kebabı yapacaktım ama kısmet olmadı İlk oyum silori derler kayınvalidemler silora Artvinli oldukları için ve her sene 1 aya yakın süren Artvin'de geçer ellerine sağlık Çok güzel görünüyor ve çok lezzetli bir şey Maçahel Yaylası'nda da yemiştim daha önce 2 oyun Kayseri yağlaması da geldi Onu da çok yedim daha önce abimin ikinci eşi Kayseriliydi annesi çok yapardı Ellerine sağlık onun da Hepsi çok güzel olmuş kızlar Hakikaten ama perde pilavı ve kuru dolma da felaket gözüm kaldı Hepinizin ellerine sağlık bu sefer ben siz oynamalar
Sen de sağol canımİnşallah canım benim sağol..
Yarışma heyecanindanBugün yemek uapasim hiç bişey yiyesim yok havalardan mi acep
Yarışma heyecanindan
İşte bunlar hep bildirim mucizesiYarışma da o kadar kıyasıya devam ediyor ki sorma
Gördüm ama şaka falan yapıyodurr bence son gün falan gönderecektir belki. Hem daha 4 gün var maşallah bikaçkişinin oylar artıyor .ben kaçgündür yerimde sayıyorum heran hersey olabilirKazen bu kategori bildirim gitmeyecek dedi
İyiyim minik sen nasılsın :)
iyi günler hanımlar hala bildirim gitmemiş☺ Yeni kategori ne olur acaba bende katılmak istiyorum artık
Ya hala daha bildirim yok bu sekilde cok sikici degilmi yaabildirim gitmiycekse gercekten yarismaninda bir anlami yok bana gore
Bir ay ara verilecek yarışmaya bildiğim kadarıyla canımiyi günler hanımlar hala bildirim gitmemiş☺ Yeni kategori ne olur acaba bende katılmak istiyorum artık
Bildirim gitmeyecek mis kazen geldi söyledi canım dünYa hala daha bildirim yok bu sekilde cok sikici degilmi yaabildirim gitmiycekse gercekten yarismaninda bir anlami yok bana gore
Bu kategori bildirim yokmuş
Cok sacma burda herkes tanidigina bildigine veriyor oyu tarafsiz insanlar oylama yapmayacaksa ne anladim ben bu yarismadan. Tabi bize laf dusmuyo o ayriBildirim gitmeyecek mis kazen geldi söyledi canım dün
Birinci sensinGördüm ama şaka falan yapıyodurr bence son gün falan gönderecektir belki. Hem daha 4 gün var maşallah bikaçkişinin oylar artıyor .ben kaçgündür yerimde sayıyorum heran hersey olabilir