Senin tuzun kuru tabii, aldın birincilikleri kikir kikir gülüyorsunHerhalde Kazenin de keyfi yok.bu sefer de boyle olsun napalim.hem boyle daha heyecanli en azindan fark 100 falan degil her kesin bi umudu olur
Su dolu koavayi görünce üşümek geldi :)kalk kalk
Su dolu koavayi görünce üşümek geldi :)
Ne alakasi var anlayisli insanimdir benSenin tuzun kuru tabii, aldın birincilikleri kikir kikir gülüyorsun
Hakikaten ayağımın altında pike uzansam küt telefon düşer birazdan
Evet, öylesinNe alakasi var anlayisli insanimdir ben
Ben de yataga attim kendimi uykumu bekliyorumHakikaten ayağımın altında pike uzansam küt telefon düşer birazdan
Ben istesem hemen uyurum eşimi bekliyorum ://Ben de yataga attim kendimi uykumu bekliyorum
Teveccuhunuz efemEvet, öylesin
Uyursan kapiyi duymaz misin kanka?Ben istesem hemen uyurum eşimi bekliyorum ://
Ohh ne guzel, imrenirim hemen uykuya dalanaHakikaten ayağımın altında pike uzansam küt telefon düşer birazdan
Gozlerim kapaniyo elim telde olur olmadik yerleri tikliyorumOhh ne guzel, imrenirim hemen uykuya dalanabenim pek kolay olmuyoda
12 yıl olacak asla kapii kendi acip girmez hani sen açacaksın fikrinden değilUyursan kapiyi duymaz misin kanka?
Çok çabuk uyurum eşim sinir oliyor bana gerçi o da uğur hemen ama hatta hemen horlar :))Ohh ne guzel, imrenirim hemen uykuya dalanabenim pek kolay olmuyoda
Gozlerim kapaniyo elim telde olur olmadik yerleri tikliyorum
Ben kaç kere yere düşürdümGozlerim kapaniyo elim telde olur olmadik yerleri tikliyorum
Aminnn insallahhhhNeyse yatayim artik iyi geceler
İnsallah dertlerin bittigi,hastalarin iyilestigi guzel bi gune uyaniriz
Benimkide gozunu yumsa hemen uyur, sinirleniliyo gercekten12 yıl olacak asla kapii kendi acip girmez hani sen açacaksın fikrinden değil
Hırsız sanıp korkarsın uyku sersemi diyor
.hakikaten gece oolmasa sabah ediyorum korkudan
Çok çabuk uyurum eşim sinir oliyor bana gerçi o da uğur hemen ama hatta hemen horlar :))