Valla böyle işte ben kime inanacağımı şaşırdım hangi dr a inanmalıyım özel mi devlet mi artık bilmiyorumAnladim m canım güzelce anlatsana ne var ki illa cemkirecekler
Ben ciciden artık herseyi bekliyorum yapar buAh ah sorma hele ben yarıldım
Sesini falan da değiştirmiş bı de hasta numarası yapmış
Hahahahaha
Alem yaa
Devlet doktorlarinin özeleValla kuzum bilmiyorum gecende dr a gittim bu sefer devlete gideyim dedim neyse. Dr a herseyi anlattım bi dış gebelik bi kimyasal gebelik geçirdim 1 senedir de hamile kalamadığımı rahim filmimi gösterdim falan. Dedim bana en son gittiğim dr sende yumurta tembelliği var bu siyuzden bu kayıpları yaşadın dedi dogru mu dedim gec ultrasona dedi geçtim rahme baktı cok güzel dedi
sol tüpe baktı aynışekil temiz dedi sağa baktıtemiz dedi
dedim dr bana burdan bakarak yumurta tembelliği var dedi neye göre dedim o zaman hani bu? dedikidirek kızarak özele mi gittin evet dedim.. özele gidiyorsunuz dedi sonra gelip bize burda soruyosunuzniye böyle dedi niye soyle dedi diye. Ben devletin druyum kardeşim neyi görüyorsam onu söylerim dedi bi hormon sonuçların da gelsin gene konuşuruz dedi pazartesi de onu götürdüm baktı dedi tertemiz hiç bi sıkıntı yok dedi o dr neye bakarak dedidiye sordu bizde ultrason dedik eşimle o da dedi ki bu ultrasona bakılarak anlaşılmaz hormon da anlaşılır hormon da temiz dedi sende bi sıkıntı yön eşim test versin dedi
Beklediğim 4-5 tarif var dün yazdım yapacağız dediler:)İnsallaj
Özeller bazen para tuzağı oluyorValla böyle işte ben kime inanacağımı şaşırdım hangi dr a inanmalıyım özel mi devlet mi artık bilmiyorum
Ben aynı anda dogurcaz muhabbetini söyledimBen ciciden artık herseyi bekliyorum yapar bueşime bile okudum gülmekten yarıldı
İyi bakalım yalnız mantı mideme oturdu yemedenBeklediğim 4-5 tarif var dün yazdım yapacağız dediler:)
Sen yapacak misinBombaları sona sakladık.Gerçi öyle denir ama biz ilk günden beri bombalanıyoruz
İçli köfte, adana, urfa, hamsili pilav, başka kebap türleri ve bir bomba daha var inşaallah yaparİyi bakalım yalnız mantı mideme oturdu yemeden
Çok isterim ama babamın durumu malum gün koşturmayla geçiyor.Gelen giden oluyor.Hastaneye gidiyoruz.Sen yapacak misin
Oyum beş olsun bana Özel
Sonuçta hamileyim
Ahahhahah
Etiket olmamış içli de var demi bak şimdi iclendim birİçli köfte, adana, urfa, hamsili pilav, başka kebap türleri ve bir bomba daha var inşaallah yapar
@CocoChanelmademoiselle bombayı patlat çiçeğim
İçli köfte, adana, urfa, hamsili pilav, başka kebap türleri ve bir bomba daha var inşaallah yapar
@CocoChanelmademoiselle bombayı patlat çiçeğim
Yaa nasıl oldu abla babanın durumuÇok isterim ama babamın durumu malum gün koşturmayla geçiyor.Gelen giden oluyor.Hastaneye gidiyoruz.
Aynı canım bilinç kapalı makinaya bağlıYaa nasıl oldu abla babanın durumu
Onu sorucaktm bnde
İyi geceler bende çıkarım :)Ben kaçar çok uykum var yarın pazara çıkacağım yeniden Allah rahatlık versin herkese
Çok gevmis olsun ablacımAynı canım bilinç kapalı makinaya bağlı
İnşaallah canımÇok gevmis olsun ablacım
İns bir an önce yerine gelir ve acilir