- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
AhhahahahAhahaha doğum günümde yapsaydım aslında üstüne mum da dikerdim
Çok hoj olurdu eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhhahahahAhahaha doğum günümde yapsaydım aslında üstüne mum da dikerdim
HayırdırBu ara hayattan koptum depresyondayım
Bende eminim sizde iyi gülerdinizAhhahahah
Çok hoj olurdu eminim
Gulerdik evet neden gulmeyelim herşeye gülüyoruz zaten :)Bende eminim sizde iyi gülerdiniz
Valla minik bu bebek işi beni yordu bayagı ya bütün herseyi buna bağlıyorum bu hallerimi de.. bi dr a gittim sorun sende dedi 6 dr a gittim sende hiçbişey yok dediHayırdır
Dikeceğim mum pastaya değil ondan gülerdinizGulerdik evet neden gulmeyelim herşeye gülüyoruz zaten :)
Yerim kız seni atmasan nolcak kuzumBlue_Peri bayıldım atamıyorum emojilerim gelnce düzeltirim
Onu thamin ettmDikeceğim mum pastaya değil ondan gülerdiniz
Ablam a da böyle yaptılar ya Dr işin eri değil bende anlamadımValla minik bu bebek işi beni yordu bayagı ya bütün herseyi buna bağlıyorum bu hallerimi de.. bi dr a gittim sorun sende dedi 6 dr a gittim sende hiçbişey yok dedi
Cansın güloooo Ciciden haber var mıOnu thamin ettm
Neyse canmm
Sen mitlu ol da gerisi bos
Geyşa yanında yaa kuzu bnde yazmıyorumCansın güloooo ❤ Ciciden haber var mı
Kocası na mi geyşa diyorsun uzGeyşa yanında yaa kuzu bnde yazmıyorum
En son bıraktığınız gbi :)
Valla sizinkinler kadar değil kız ama sunumların hepsi fena cekişmeli bencede ama ne dicem bak o tabağı görüyon mu gözün ısırıyormuBlue_Peri oooooo tarifin yakıyor valla
Sunum da şahane
Çok rekabetli bir yarışma olacak. Kıran kırana geçecek. Her tarif ayrı olay, yandık!
Evet o geyşa diyor bize de bulaştırırKocası na mi geyşa diyorsun uz
Valla kuzum bilmiyorum gecende dr a gittim bu sefer devlete gideyim dedim neyse. Dr a herseyi anlattım bi dış gebelik bi kimyasal gebelik geçirdim 1 senedir de hamile kalamadığımı rahim filmimi gösterdim falan. Dedim bana en son gittiğim dr sende yumurta tembelliği var bu siyuzden bu kayıpları yaşadın dedi dogru mu dedim gec ultrasona dedi geçtim rahme baktı cok güzel dediAblam a da böyle yaptılar ya Dr işin eri değil bende anlamadım
Bir eniştem de kusur buldular bir ablam da hangisi kendileri bile bilmiyor o doktor şöyle yapaoim diyor yapıyorlar
Stres de çok etkili zaten herkesden de duyuyorsundur bunu
Çok isterim rabbim herkese tattirsin o duyguyu çok güzel bişey insallaj sende haber vereceksin bir gün burda yazacaksın
Ahahah adamı işten getirdi yA dün cok güldüm ciciyeGeyşa yanında yaa kuzu bnde yazmıyorum
En son bıraktığınız gbi :)
Anladim m canım güzelce anlatsana ne var ki illa cemkireceklerValla kuzum bilmiyorum gecende dr a gittim bu sefer devlete gideyim dedim neyse. Dr a herseyi anlattım bi dış gebelik bi kimyasal gebelik geçirdim 1 senedir de hamile kalamadığımı rahim filmimi gösterdim falan. Dedim bana en son gittiğim dr sende yumurta tembelliği var bu siyuzden bu kayıpları yaşadın dedi dogru mu dedim gec ultrasona dedi geçtim rahme baktı cok güzel dedi
sol tüpe baktı aynışekil temiz dedi sağa baktıtemiz dedi
dedim dr bana burdan bakarak yumurta tembelliği var dedi neye göre dedim o zaman hani bu? dedikidirek kızarak özele mi gittin evet dedim.. özele gidiyorsunuz dedi sonra gelip bize burda soruyosunuzniye böyle dedi niye soyle dedi diye. Ben devletin druyum kardeşim neyi görüyorsam onu söylerim dedi bi hormon sonuçların da gelsin gene konuşuruz dedi pazartesi de onu götürdüm baktı dedi tertemiz hiç bi sıkıntı yok dedi o dr neye bakarak dedidiye sordu bizde ultrason dedik eşimle o da dedi ki bu ultrasona bakılarak anlaşılmaz hormon da anlaşılır hormon da temiz dedi sende bi sıkıntı yön eşim test versin dedi
Ah ah sorma hele ben yarıldımAhahah adamı işten getirdi yA dün cok güldüm ciciye