Ben bilmem bekleyin görünAnaaaam sen nasıl bir bomba patlatacaksin acaba
O zaman 18 oy hakkımız olsun18 olur gibi:)
Bazen kalbi hissetmek zordur ama hissedersin sende oylesjn benim için canımYaaa cok teşekkür ederim miniğimmm cok seviliyorsun bunu hiç unutma seni hiç görmedim ama kalbimde yerin var
Valla bekle miniğim ben olsam bende beklerimMerakla bekliyorumgözle :))
Oooooo süper olurO zaman 18 oy hakkımız olsun
Kafam yine zehir
Ucundan kıyısından deseydin hele bıBen bilmem bekleyin görün
Herkes sağa sola kosusturarar soruyordu kutsal ne yapacakValla bekle miniğim ben olsam bende beklerim
:dOooooo süper olur
Valla bu ay gec kaldım biraz merak edin diye ama genel olarak gördüğümde konuşmalarda benim tarif gecmedi tuhaf bi şekildeUcundan kıyısından deseydin hele bı
Çok zalimsin
Ahahaha ben hayret ediyorum ki bu zamana kadar nasıl sormadınızHerkes sağa sola kosusturarar soruyordu kutsal ne yapacakAZ sonra
Demekki esrarengiz bişey yapacaksınValla bu ay gec kaldım biraz merak edin diye ama genel olarak gördüğümde konuşmalarda benim tarif gecmedi tuhaf bi şekilde
Hayır aslında çokta meşhurDemekki esrarengiz bişey yapacaksın
Kimsenin aklında değilse
Alla alla aklıma bişey getirmek istemiyorum simdiHayır aslında çokta meşhur
Benim aklımda da fırsat olmadı bir türlü birde aktif değilsin bu ara ://Ahahaha ben hayret ediyorum ki bu zamana kadar nasıl sormadınız
Ahahahhaha bombayı patlatacağım hele durunAlla alla aklıma bişey getirmek istemiyorum simdi
Olan uykuaki eşime olacak
Adana UrfaHayır aslında çokta meşhur
Merakla bekliyorm dogum günü kızıAhahahhaha bombayı patlatacağım hele durun
Bu ara hayattan koptum depresyondayımBenim aklımda da fırsat olmadı bir türlü birde aktif değilsin bu ara ://
Ahahaha doğum günümde yapsaydım aslında üstüne mum da dikerdimMerakla bekliyorm dogum günü kızı
İnsallaj18 olur gibi:)