İnşaallah canım
İyi geceler ablaHayırlı geceler
Kaldık başbaşa maviş saçlımİyi geceler ablainşallah bian önce iyileşir mustafa amca
Her an her yerden çıkacak gibisinSen ndn korkuyin kız benden
Anlat hele
Allah seni napmasinHer an her yerden çıkacak gibisin
İstemsizce tırstım
Bebiş nasıl diyim yumuşasın ortalıkkaç aylık oldunuz bakimmmm
Hissini yirimmmmAllah seni napmasin
Yok korkma o kdr her yerden cikamiyorm henüz sadece hisli insanm
İyiyiz şükür sen nasılsın
4 aylık olduk arrik :)
Kız gbi dediler ama daha belli olmadi Aralık'ta netlescek mavili saçlım :)Hissini yirimmmm
Oyy maşallah yaacinsiyeti bellimiydi
Amooon sağlıklı olsunda inşallahKız gbi dediler ama daha belli olmadi Aralık'ta netlescek mavili saçlım :)
Amin inssss canmmm (;Amooon sağlıklı olsunda inşallah
Seçtiğim tabakValla sizinkinler kadar değil kız ama sunumların hepsi fena cekişmeli bencedeama ne dicem bak o tabağı görüyon mu gözün ısırıyormu
Verdiğim liste nerenin neyi meşhur. Hem yemekler var hem o yöreye ait tatlılar vs. Yöresel yemekler diyince şuranın şuyu meşhur onu yapalim degildi amac. Cok bilinmeyen adini bile belki duymadiginiz yemeklerin paylasilmasiydi.Seç beğen al @Kocasininprensesi93
Birde şunu merak ettim mesirmacunu yapabilseydim şayet katilabilirmiydim o tarifle
Ahahhaha Benimkide akşam kafa kadınmış dedi ciciye güldü bayagıBen aynı anda dogurcaz muhabbetini söyledim
Yemn ederm siz manyaksiniz ne biçim insnsnz nasıl ayarladnz diyor
Kahkalarla güldü resmen bize
Devlette de cok dr a gitti im minik sorun yok dedilerÖzeller bazen para tuzağı oluyordevlette başka bir doktora gitme imkanın varsa birde onunla konus istersen baklaim o ne diyecek