Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Valla minik bu bebek işi beni yordu bayagı ya bütün herseyi buna bağlıyorum bu hallerimi de.. bi dr a gittim sorun sende dedi 6 dr a gittim sende hiçbişey yok dedi
Ablam a da böyle yaptılar ya Dr işin eri değil bende anlamadım

Bir eniştem de kusur buldular bir ablam da hangisi kendileri bile bilmiyor o doktor şöyle yapaoim diyor yapıyorlar

Stres de çok etkili zaten herkesden de duyuyorsundur bunu

Çok isterim rabbim herkese tattirsin o duyguyu çok güzel bişey insallaj sende haber vereceksin bir gün burda yazacaksın

Blue_Peri oooooo tarifin yakıyor valla

Sunum da şahane

Çok rekabetli bir yarışma olacak. Kıran kırana geçecek. Her tarif ayrı olay, yandık!
Valla sizinkinler kadar değil kız ama sunumların hepsi fena cekişmeli bencede ama ne dicem bak o tabağı görüyon mu gözün ısırıyormu

Valla kuzum bilmiyorum gecende dr a gittim bu sefer devlete gideyim dedim neyse. Dr a herseyi anlattım bi dış gebelik bi kimyasal gebelik geçirdim 1 senedir de hamile kalamadığımı rahim filmimi gösterdim falan. Dedim bana en son gittiğim dr sende yumurta tembelliği var bu siyuzden bu kayıpları yaşadın dedi dogru mu dedim gec ultrasona dedi geçtim rahme baktı cok güzel dedi

sol tüpe baktı aynışekil temiz dedi sağa baktıtemiz dedi

dedim dr bana burdan bakarak yumurta tembelliği var dedi neye göre dedim o zaman hani bu? dedikidirek kızarak özele mi gittin evet dedim.. özele gidiyorsunuz dedi sonra gelip bize burda soruyosunuzniye böyle dedi niye soyle dedi diye. Ben devletin druyum kardeşim neyi görüyorsam onu söylerim dedi bi hormon sonuçların da gelsin gene konuşuruz dedi pazartesi de onu götürdüm baktı dedi tertemiz hiç bi sıkıntı yok dedi o dr neye bakarak dedidiye sordu bizde ultrason dedik eşimle o da dedi ki bu ultrasona bakılarak anlaşılmaz hormon da anlaşılır hormon da temiz dedi sende bi sıkıntı yön eşim test versin dedi

Anladim m canım güzelce anlatsana ne var ki illa cemkirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…