Dr da oyle demek istedi zaten hani para almak için yapıyorlardır demeye getirdi kızarken.. valla rosum bilmiyorum artık benim yapacağım seyler tükend daha ne yapabilirim bilmiyorumDevlet doktorlarinin özele
Ozellerin devlete karşı bı gicikligi var
Ne güzel bişey çıkmamış çok sevndm kuzumm
Belki özeller daha çok para almak için sizin moralinizi bozuyorlardir bilemeyiz
En kısa zamanda seninde olacak toparlan ve inan sen inanmazsan kimse inanmaz
İnsan bir şeyi ne kdr çok isterse o onun imtahini oluyor canmDr da oyle demek istedi zaten hani para almak için yapıyorlardır demeye getirdi kızarken.. valla rosum bilmiyorum artık benim yapacağım seyler tükend daha ne yapabilirim bilmiyorum
Aslında olmayacak olmayacak değil de olacak mı olacak mı diye düşünüyorumİnsan bir şeyi ne kdr çok isterse o onun imtahini oluyor canm
Kendini sal bırak sürekli aklıma olmayacak olmayacak diye sinyal gönderiyorsun
"Geciktiriyorsa guzellestiriyordur "
Buna inan ve kendini bişey yaomak için zorlama bnce
Herşeyi zamank gelince olur
Patlatayım çiçeğeeem
Niye söledin giti büyüsü simdiiiPatlatayım çiçeğeeemben arnavut ciğeri yapcem
Boşver be kanka tarif nasılsa benim aşağı yukarı yapılacak tarifler belliNiye söledin giti büyüsü simdiii
Öyle olsun bakalimmBoşver be kanka tarif nasılsa benim aşağı yukarı yapılacak tarifler belli
Tamam patronVerdiğim liste nerenin neyi meşhur. Hem yemekler var hem o yöreye ait tatlılar vs. Yöresel yemekler diyince şuranın şuyu meşhur onu yapalim degildi amac. Cok bilinmeyen adini bile belki duymadiginiz yemeklerin paylasilmasiydi.
Çokta şeyetmeyeydin daha çok vakit vardıYemeğimi yaptımfotoları ve konuyu düzenleyip geliyorum
Yok canım durumu hala aynı
Allah sifa versin insallah ii olurrYok canım durumu hala aynı
Bilinç kapalı makinaya bağlı...
Sağol canımAllah sifa versin insallah ii olurr❤
Konuyu açtım onaya düştü mü?Sağol canım
Allah şifa versin inşallah CanımYok canım durumu hala aynı
Bilinç kapalı makinaya bağlı...
Sağol canımAllah şifa versin inşallah Canım