- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Sağol canım amin inşaallahNevreste abla çok geçmiş olsun inşallah rabbim çektirmesin sağlık sıhhat versin babacına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım amin inşaallahNevreste abla çok geçmiş olsun inşallah rabbim çektirmesin sağlık sıhhat versin babacına
Abla bununla da ilgili bişey yapılsa artık tarifler alınıp yapilmayinca başka yapacak kişiler de vezgecior yarışmadan çünküHer şey olur ama onu verdim yapılır mı bilmiyorum
Verdiler zaten şuan 2 tarif boşta önerdim bekliyorum.Abla bununla da ilgili bişey yapılsa artık tarifler alınıp yapilmayinca başka yapacak kişiler de vezgecior yarışmadan çünkü
Ben ben yapacağım kesin konuşuyorum he bir hastalık olursa yapamam ben carsamba günü pazara çıkacağım onu bekliyorum oyuzden .
Ama bazen yarışma bitiyor gidiyor yapılmıyor yapamayacak olan son 3-4 gün bari haber verse
Nasılsın canım :)Verdiler zaten şuan 2 tarif boşta önerdim bekliyorum.
Anladım abla o zaman tamamVerdiler zaten şuan 2 tarif boşta önerdim bekliyorum.
İyi canım sağol sen nasılsın:)Nasılsın canım :)
Ben de iyiyim çok şükür :)İyi canım sağol sen nasılsın:)
Biri Konyalı mı dedi manyağıda burdaEvet bildiğim iki konya li onlar
İyiyim canım, küçük oglanı doktora götürüyoruz. Rutin kontrol :)
bebişim nasılsın
İyi yolculuklar şekerciğimGünaydınlar hanımlar yarın Ankara'ya gidiyoruz kısmetse pazar günü döneceğiz..
Fırsat bulursam gelirim yine.
ben yapacağım alttaki arkadaş da yapacak iki tarif daha kesin :))Gunaydinn 5 gun kaldi katilimin bitmesine acaba kac tatif daha gelir cok merak ediyorum sanki az mi olacak bu ay katilim
Günaydın kızlarryarın da ben hazırlayıp paylaşıcam inşallah yemek tarifimi☺☺❤♥