- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Sen ne yapicaksin yazsana bana merak ettimben yapacağım alttaki arkadaş da yapacak iki tarif daha kesin :))
Çok da süsleme gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne yapicaksin yazsana bana merak ettimben yapacağım alttaki arkadaş da yapacak iki tarif daha kesin :))
Çok da süsleme gerek yok
Buzluğa attığın ne olabilir kiValla ben yaptım buzluğa attım sadece sunum yapılacak ve niyeyse bi zor geliyor okadar yap et sunumda kalakal tövbe yarabbimyatabi pişecekte
Çok süprüzlüSen ne yapicaksin yazsana bana merak ettim
Demi Acep neBuzluğa attığın ne olabilir ki
Bizi mi kandırıyor sun yoksa adana mi yaptın yoksa künefe yi hazırlayıp buzluğa mi attınDemi Acep ne
Adanayı anladım da künefe ve buzluk ne alaka gıııBizi mi kandırıyor sun yoksa adana mi yaptın yoksa künefe yi hazırlayıp buzluğa mi attın
Ben de yapıyorum nasipseben yapacağım alttaki arkadaş da yapacak iki tarif daha kesin :))
Çok da süsleme gerek yok
Aynen ya yapması değil de sunması sıkıntıValla ben yaptım buzluğa attım sadece sunum yapılacak ve niyeyse bi zor geliyor okadar yap et sunumda kalakal tövbe yarabbimyatabi pişecekte
Bir ben mi kaldımBen de yapıyorum nasipse
Daha yapmadım kız korkmaBir ben mi kaldım
Senin sunumların iyi oluyor canımAynen ya yapması değil de sunması sıkıntı
Pek sanmıyorum ya yine bulamadım sunum için aradığım şeyi küçük ilçede olunca bulunmuyor birşeySenin sunumların iyi oluyor canım
Ne aldın tarif Acep. Benimde vardı almak istediğim bişey ama alamadım nasıl olursa artık suncam.çok umutlu değilim de yinede sunmak bana busefer bi dert olduPek sanmıyorum ya yine bulamadım sunum için aradığım şeyi küçük ilçede olunca bulunmuyor birşey
Benimki demiddialı değil canım ama canım çekti de ondan aldım Tantuni kim sayılacağını bilsem onu isterdimNe aldın tarif Acep. Benimde vardı almak istediğim bişey ama alamadım nasıl olursa artık suncam.çok umutlu değilim de yinede sunmak bana busefer bi dert oldu
Yaparsın yaparsın
insan sevdiğinden korkar mı kızDaha yapmadım kız korkma
Bana gelseydin ya belki burda vardırPek sanmıyorum ya yine bulamadım sunum için aradığım şeyi küçük ilçede olunca bulunmuyor birşey
De bakem ne çekti canınnnnnBenimki demiddialı değil canım ama canım çekti de ondan aldım Tantuni kim sayılacağını bilsem onu isterdim
Başımda akbaba gibi beklediler hiç güzel olmadı fotolar yaDe bakem ne çekti canınnnnn
Haftaya gelcem canım kontrole günü geçiyor yarışmanın o yüzden yaptım artıkinsan sevdiğinden korkar mı kız
Bana gelseydin ya belki burda vardır
AA canım ilk alıntı da benimmmiş bilmukabeleinsan sevdiğinden korkar mı kız
Bana gelseydin ya belki burda vardır
Kıız Çektin bitirdinmiiiiBaşımda akbaba gibi beklediler hiç güzel olmadı fotolar ya