- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Yedik bile kim olacak eşimi de sayarsak 3 tane canavar besliyorum evdeKıız Çektin bitirdinmiiii
Kim bekledi kiz
Paylaşcanmı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedik bile kim olacak eşimi de sayarsak 3 tane canavar besliyorum evdeKıız Çektin bitirdinmiiii
Kim bekledi kiz
Paylaşcanmı bugün
Oyy kuzum beniiimYedik bile kim olacak eşimi de sayarsak 3 tane canavar besliyorum evde
Hayırlı olsun:)İyi akşamlar hanımlar adımı değiştim @Nevreste bacım haberin olsun
Aa kaç konuOnayda kaç konu var:)
Buyur canım:)
Bilmiyorum:)Aa kaç konu
10 taneHayırlı olsun:)
Seni çok özledimBuyur canım:)
Bende seni özledimSeni çok özledim
Kız yapılanlar i değil onaylanacak lari diyor nevo10 tane
Kayseri, erzurum, bursa, mersin, antep, malatya, artvin, azerbaycan, adiyaman, konya
Sen ne zaman yapacaksın:)10 tane
Kayseri, erzurum, bursa, mersin, antep, malatya, artvin, azerbaycan, adiyaman, konya
Yaptı ya ablaSen ne zaman yapacaksın:)
Ayyyy ben onu diğer üye ile karıştırdım:)Dün tarif verdiğim:)Yaptı ya abla
O da bugün yapacağım diyordu ekledi mi bilmem Blue_Peri de ne yaoacaksa buzluğa atmışAyyyy ben onu diğer üye ile karıştırdım:)Dün tarif verdiğim:)
Kafa yok ki 2 saat uyku ile dolanıyorum.
İnegöl köfte yapacaktı dolapta bekleyince iyi oluyor:)O da bugün yapacağım diyordu ekledi mi bilmem Blue_Peri de ne yaoacaksa buzluğa atmış
Bekliyoruz canım gelişme yok.Dün gece solunum azaldı makinaya bağladık diye çağırdılar.Abla sizde son durumlar ne