- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Evet bildiğim iki konya li onlarYa oylemi diyosun konyalilar mi var burda yoksa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bildiğim iki konya li onlarYa oylemi diyosun konyalilar mi var burda yoksa :)
Tez zamanda iyi haberlerini duyariz insallah nevoUyutuyorlar canım hareketlerini kontrol edemiyor.Kimseyi bilmiyor.
İnşaallah
Selam kankanasilsin?Selamlar
Sağol canım inşaallah:)Tez zamanda iyi haberlerini duyariz insallah nevo
Selam kanka❤nasilsin?
İyi şükür ne olsunTez zamanda iyi haberlerini duyariz insallah nevo
Selam kanka❤nasilsin?
Hayirdir kanka?bi sey mi oldu?İyi şükür ne olsun
Hani geçen depresyona oku da girelim diyordun ya bir kitap için kitapsız girdim sanırım
Yok beynim savaş veriyor bedenimler huniyi takma k üzereyimHayirdir kanka?bi sey mi oldu?
Hadi ya neden öyle oldu kiİyi akşamlar herkese nasılsınız hanımlar sorunumu çözebildim sonunda çok şükür bi daha tekrarlamamak üzere ❤ Banlanmış gibi dışardan okudum hep
E posta ile ilgili bi sorundan dolayı mesaj yazmıyordum anlayamadık teknik ekipte anlamadı eşimin e postasından değiştirdim oldu sonra yine kendiminkini yaptım girip bakar mesajlara filan çok meraklı zaten kendisi oğluş iyi öğlen uyumuyor 5 gündür çok yoruyor düzeni mi değişecek ne gündüzlerde kısa diye zorlamıyorum uyusun diye pasta yapıyorum onun dışında evdeyim hep iyiyiz çok şükür havalar da iyi gidiyor hastalık bestelikte olmadı yuvarlanıp gidiyoruzHadi ya neden öyle oldu ki
Hoşbuldum iyiyim ben işte burlara gir cik yapıyorum arada şükür
Sen nasılsın oglus nasil ?
Anlamadım canım yemek yapıp atıcam mı ben buraya:))Kocasininprensesi93 şuan ki yarışma burda en üstteki forumu tiklayip şuana kadar eklenmiş tarifleri görebilirsin
Nevreste den tarif ayirtman gerekiyor yalnız kurallar ilk sayfada :))
Eğer yarışmaya katılmak istiyor san önce nevreste ye özelden yapacağın tarifi yazman lazımAnlamadım canım yemek yapıp atıcam mı ben buraya:))
Peki yöresel bir yemek olması mı gerekiyor canımEğer yarışmaya katılmak istiyor san önce nevreste ye özelden yapacağın tarifi yazman lazım
Eğer nevreste onaylarsa yapacaksın çünkü tarif rezerve ediliyor
Tüm aşamaları ile yapip ekleyip atıyorsun birde tarifin yanına tarif yazıp atman lazım
Şuan kategori yöresel yemekler bir yoreye ait olması gerekiyor evet :))Peki yöresel bir yemek olması mı gerekiyor canım
Yemek yarışması canım ayın 23 ünde oylama başlayacak birinci olan kazanıyor hediyeyi hem pro üyelik hemde hediye kazanıyorNe yarışması peki ne kazanılıyor burdan
Anladım:))Şuan kategori yöresel yemekler bir yoreye ait olması gerekiyor evet :))