- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste ye yaz canım özelden burda kimse kimin ne yapacağını bilmiyorHerhangi yöresel basit bir yemek oluyor mu yani muhlama gibi
Onu yapmiycam zaten canım:)) örnek verdinNevreste ye yaz canım özelden burda kimse kimin ne yapacağını bilmiyor
Tamam Nevreste ye özelden sor ne kabul edilir ne alındı ben bilmiyorumOnu yapmiycam zaten canım:)) örnek verdin
Tamam canımTamam Nevreste ye özelden sor ne kabul edilir ne alındı ben bilmiyorum
Buldum ne yapacagımı canımbasit sayılmaz, nevresteye mesaj attım henüz dönmediŞuan gönderilen tarifleri gördün mü Kocasininprensesi93 az çok fikrin olur diye söylüyorum
Biraz işleri var canım en yakın zamanda döner :)) tarihe dikkat et son gün 23 olması lazımBuldum ne yapacagımı canımbasit sayılmaz, nevresteye mesaj attım henüz dönmedi
Tamam canım çok sağol beni buraya yönlendirip bilgilendirdiğin için yapabilirsem yapıcam inşallahBiraz işleri var canım en yakın zamanda döner :)) tarihe dikkat et son gün 23 olması lazım
İnşallah yarışma çok heyecanli oluyorTamam canım çok sağol beni buraya yönlendirip bilgilendirdiğin için yapabilirsem yapıcam inşallah
Eminim kesinlikleİnşallah yarışma çok heyecanli oluyor
Günaydın
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Her şey olur ama onu verdim yapılır mı bilmiyorumHerhangi yöresel basit bir yemek oluyor mu yani muhlama gibi