Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Anne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah yavruna duamdasın.

Evet biliyorum canım, Allah başka dert vermesin. Her halimize şükürler olsun, rabbim evlatlarımızın canını sağ etsin. Saglıkla büyüsünler.

Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah yavruna duamdasın.
Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun

Evet biliyorum canım, Allah başka dert vermesin. Her halimize şükürler olsun, rabbim evlatlarımızın canını sağ etsin. Saglıkla büyüsünler.
Amin Rabbim hepimizin evladına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin, Bambaşkalar, Allah İsteyen herkese nasip etsin inşallah

Bakırmı valla ben isterim benim çorbaya uyar, börekte katılacaktım baktım benimki sönecek birde misafir gelecek diye yapmıştım sunum falan hak getire iyi değildi katılmadım içimde kaldı dedim buna katılmalıyım tarifimi ekleyebilirsem kırcam şeytanın bacağını valla böyle uzaktan bakmak olmuyor

Yakınımda olsan verirdim valla el emeği göz nuru ben çaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…