Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah yavruna duamdasın.Anne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Evet biliyorum canım, Allah başka dert vermesin. Her halimize şükürler olsun, rabbim evlatlarımızın canını sağ etsin. Saglıkla büyüsünler.Amin inşallah canım, temiz çıkarsa tek böbrekli olmasına hastalık gözüyle bakılmıyor zaten. Sadece ömür boyu dikkat edip koruyacak
Sağol canım Allah razı olsun
Amin canım sağol, Allah razı olsun
Geri götüreceğim abla anlamasin
Acaba sonraki kategorilerde lazım olur muYoksa geri yerine koymalıısn
Hoşbuldum canım
Bende özledim
Sunumun yine gözalıcı olmuş
senin sunumları da özledik çorba yapacak mısın bize
Hayırlı geceler canımHepinize hayırlı geceler
Sabah saglık ocagı ve hastaneye kontrole gidecegim, bakalım benim velet ne alemde
Hepinize hayırlı geceler
Sabah saglık ocagı ve hastaneye kontrole gidecegim, bakalım benim velet ne alemde
Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah yavruna duamdasın.
Amin Rabbim hepimizin evladına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin, Bambaşkalar, Allah İsteyen herkese nasip etsin inşallahEvet biliyorum canım, Allah başka dert vermesin. Her halimize şükürler olsun, rabbim evlatlarımızın canını sağ etsin. Saglıkla büyüsünler.
Bakırmı valla ben isterim benim çorbaya uyar
Nevreste abla bulur canım bende bilmiyordum ki hep klasik çorbalar yapıyoruz evde ne çok çorba çeşitleri varmışBen yokum bu kategori
Yapılan çorbaları görünce,çorba bilmediğimin farkına vardım
Devler liginde ben amatör kaldım
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun
Amin Rabbim hepimizin evladına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin, Bambaşkalar, Allah İsteyen herkese nasip etsin inşallah
Sende kendine iyi bakHayırlı geceler canımcım
Kendine iyi bak
Yakınımda olsan verirdim valla el emeği göz nuru ben çaldımBakırmı valla ben isterim benim çorbaya uyar, börekte katılacaktım baktım benimki sönecek birde misafir gelecek diye yapmıştım sunum falan hak getire iyi değildi katılmadım içimde kaldı dedim buna katılmalıyım tarifimi ekleyebilirsem kırcam şeytanın bacağını valla böyle uzaktan bakmak olmuyor
Nevreste abla bulur canım bende bilmiyordum ki hep klasik çorbalar yapıyoruz evde ne çok çorba çeşitleri varmış
Tabi ki son günler
Özeline bakar mısınKorktum hepinizden,geri çekiliyorum
Kız nerden yürüttün de bakim kaynağınıYakınımda olsan verirdim valla el emeği göz nuru ben çaldım
Yesss iste buTabi ki son günler