Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Aman tarifini öğrendilerNeyse hayırlısı çok güzel bir sunum bekliyorum sen yaparsın
Abooo ne kim yanlış yazdım ben şey ooo abla bişey yap yaaa valla gitti tarif neyse görmezden gelin bikerecık .elimden geleni yapcam abla ama hoş olmazsa dediğim gibi bak senin onayın önemli el önüne çıkarma beni

:)Abla öyle demede yinede valla çıtayı yükseltme istersen ben bile bana pek güvenmiyorum valla harika sunumlar var ve sık takımlar var kullanılan .
Takımların şık olması mühim değil çoğumuz ayarlamaya uydurmaya çalışıyoruz:)
Sen çekimlerin yakınlığına ,ışıkta olmasına dikkat et:)

Blue_Peri 10 yıllık takımım var valla doğru dürüst tabakta aldığım yok almayı düşünüyorum ama bir türlü denk gelmiyor

Katil bacım katil gitsin katılmak önemli benim de sık takımların yok ama elimde bakır tabak kaldı bir tane çaldığım isteyene göndereyim Nevreste

Amin canım, rabbim yardımcınız olsun. İnşallah tüm tahlil ve tetkikleri sorunsuz geçer.
Amin inşallah canım, temiz çıkarsa tek böbrekli olmasına hastalık gözüyle bakılmıyor zaten. Sadece ömür boyu dikkat edip koruyacak

Allah şifa versin
Sağol canım Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
Amin canım sağol, Allah razı olsun

Acaba sonraki kategorilerde lazım olur muYoksa geri yerine koymalıısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…