Halaların en güzeli ne yapıyormuşPinkom gelmiş
İyi canım sağol sen ne yapıyorsunHalaların en güzeli ne yapıyormuş
Abooo ne kim yanlış yazdım ben şey ooo abla bişey yap yaaa valla gitti tarif neyse görmezden gelin bikerecık .Aman tarifini öğrendilerNeyse hayırlısı çok güzel bir sunum bekliyorum sen yaparsın
Yaparsın sana güveniyorumAbooo ne kim yanlış yazdım ben şey ooo abla bişey yap yaaa valla gitti tarif neyse görmezden gelin bikerecık .elimden geleni yapcam abla ama hoş olmazsa dediğim gibi bak senin onayın önemli el önüne çıkarma beni
Valla fenasın varya bende seni görür görmez kendimi hatırlatayım didim 8 i benim huuuu huuuHe sen onu diyon, yok kız zaten unutsalarda ben hatırlatıyorum
Çok şükür, bütün vaktimi alıyor, o uyuyunca şunu yaparım diyorum o uyur uyumaz bende dalıyorumİyi canım sağol sen ne yapıyorsunYeğenim nasıl
Nerelerdesin hayırsız
:)Abla öyle demede yinede valla çıtayı yükseltme istersen ben bile bana pek güvenmiyorum valla harika sunumlar var ve sık takımlar var kullanılan .Yaparsın sana güveniyorum
Allah kolaylık versin.Çok şükür, bütün vaktimi alıyor, o uyuyunca şunu yaparım diyorum o uyur uyumaz bende dalıyorum
Amin canım, rabbim yardımcınız olsun. İnşallah tüm tahlil ve tetkikleri sorunsuz geçer.Anne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Allah şifa versinAnne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Gelirsin inşaallah biz bekliyoruz
Gidiş o gidiş
Gelemiyorum bir türlü
Nasılsın Canım
AA Canan gelmiş hoşgelmiş özlettin kendini canım
Gidiş o gidiş
Gelemiyorum bir türlü
Nasılsın Canım
Takımların şık olması mühim değil çoğumuz ayarlamaya uydurmaya çalışıyoruz:):)Abla öyle demede yinede valla çıtayı yükseltme istersen ben bile bana pek güvenmiyorum valla harika sunumlar var ve sık takımlar var kullanılan .
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsunAnne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Tamam ablaTakımların şık olması mühim değil çoğumuz ayarlamaya uydurmaya çalışıyoruz:)
Sen çekimlerin yakınlığına ,ışıkta olmasına dikkat et:)
AA Canan gelmiş hoşgelmiş özlettin kendini canım
Amin inşallah canım, temiz çıkarsa tek böbrekli olmasına hastalık gözüyle bakılmıyor zaten. Sadece ömür boyu dikkat edip koruyacakAmin canım, rabbim yardımcınız olsun. İnşallah tüm tahlil ve tetkikleri sorunsuz geçer.
Sağol canım Allah razı olsunAllah şifa versin
Amin canım sağol, Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun