Kaciydi derken, gün olaraksa bugün, yaş olacaksa 28, sitede kutlanılan olacaksa 4.Canım seninki kaçıydı doğum gününün benimkide yakın bende istiyooom o msjdan. Buarada Hayırlı sağlıklı Ömrün olsun sevdiklerinle beraber canım
Dogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu senelere
Hayırdır canım, Allah iyilik versin. Benim öyle şikayetlerim yok çok şükürHamd olsun, bebiş iyi diyelim biraz sıkıntılarımız var araştırma aşamasındayız, şimdilik iyi çok şükür. Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Takvimini görünce, mide yanmamı hatırladım az çekmedim
Sen yoktun kimse kutlamadıOndan önceki yıl ben kutlamıştımbu sene yoktum
Otomatik motomatik harbi güzel yazmışlar , tavuz kuşu misali kabardım yazıyla
Pinkom gelmişHamd olsun, bebiş iyi diyelim biraz sıkıntılarımız var araştırma aşamasındayız, şimdilik iyi çok şükür. Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Takvimini görünce, mide yanmamı hatırladım az çekmedim
Tarifler 30 olursa 3 olsun derim(z) :) Şimdilik 25 gibi :)Nevros satmış gibi olmayayım, ama oy kullanma hakkı bu kategori 3 olsun diye oy değiştireceğim
Sağol abla
Ellerine sağlık afiyet olsun
Sen çorbayı ne zaman yapıyorsun:)Sunumlar çok fena oluyor.Sende yaparsın bize öyle bir sunum:)Canım seninki kaçıydı doğum gününün benimkide yakın bende istiyooom o msjdan. Buarada Hayırlı sağlıklı Ömrün olsun sevdiklerinle beraber canım
Allah iyiliğini versin yaaKaciydi derken, gün olaraksa bugün, yaş olacaksa 28, sitede kutlanılan olacaksa 4.
Teşekkür ederim hanımlar
Allah iyiliğini versin yaasayemde bilmeyenler de ayrıntısıyla öğrendi işte
Sorma abla şimdiye çoktan yapacaktım herkezcikten önce amaa kayınvalidemin verdiği bamyaya baktım dün çiçek bamya değilmiş ben öyle sanıyordum bayadırda koyduğum yerden acıpta bakmamıstım ,sağolsun eşim bugün almış bakalım yakın zamanda yapcam inşallah.ama sunumları gördüm eyvah demedim değil hani fena sunumlar çok fenaaaSen çorbayı ne zaman yapıyorsun:)Sunumlar çok fena oluyor.Sende yaparsın bize öyle bir sunum:)
Bana birazda diğer doğum gününe hatırlatma gibi geldibu kadar da şeffaf ım yani
Diğer doğum günü neBana birazda diğer doğum gününe hatırlatma gibi geldi
Aman tarifini öğrendilerSorma abla şimdiye çoktan yapacaktım herkezcikten önce amaa kayınvalidemin verdiği bamyaya baktım dün çiçek bamya değilmiş ben öyle sanıyordum bayadırda koyduğum yerden acıpta bakmamıstım ,sağolsun eşim bugün almış bakalım yakın zamanda yapcam inşallah.ama sunumları gördüm eyvah demedim değil hani fena sunumlar çok fenaaa
Kız unutmazsam 29 yasını ilk ben kutluyacam bu kadar hatırlatma yaptık ayrıntısıyla kimse bugünü unutmasınDiğer doğum günü ne
Anne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.Hayırdır canım, Allah iyilik versin. Benim öyle şikayetlerim yok çok şükür
He sen onu diyon, yok kız zaten unutsalarda ben hatırlatıyorumKız unutmazsam 29 yasını ilk ben kutluyacam bu kadar hatırlatma yaptık ayrıntısıyla kimse bugünü unutmasın