- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Sen hep böyle diyorsun sonra dehşet tariflerle sunumlarla geliyorsunKorktum hepinizden,geri çekiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hep böyle diyorsun sonra dehşet tariflerle sunumlarla geliyorsunKorktum hepinizden,geri çekiliyorum
Yesss iste bu
Ailem gelecek diyordu:)@azerinnn kiz nerdesin sen, birinci oldun kactin gittin
Geri gellll
Annemden en az 50 yıllıktır heralde ama geri koyacağım yerineKız nerden yürüttün de bakim kaynağını
Aa oyle mi haberim yoktuAilem gelecek diyordu:)
@azerinnn in laneti, aldi goturduMadalyalar nerede?
Yalan söylüyor bize kırmızı yi vermemek için gittiAilem gelecek diyordu:)
Sen hep böyle diyorsun sonra dehşet tariflerle sunumlarla geliyorsun
Gerçekten öyle canım en son böyle dediğinde 2. Olmuştun sanırımValla bu sefer korktum
Teşekkür ederim canım,böyle düşünmen mutlu etti beni
Anne candır yaaa ona çalma denmezkiiAnnemden en az 50 yıllıktır heralde ama geri koyacağım yerine
Teknik bi çalışma varmış heralde ondan gitmiş kazen abi öyle yazmıştı en son ne zaman gelecek belli değilmiş
Herkesin madalyasını söküp almış
Köye gidince bende bakınmıştım varmı yöresel tabak filan ama yoktuAnnemden en az 50 yıllıktır heralde ama geri koyacağım yerine
Gerçekten öyle canım en son böyle dediğinde 2. Olmuştun sanırım
Minik'in sunumda çok güzel oldu:)
Teşekkür ederim canım ablam saolasın :)Dr vitamin ,kan ilaçları verdiyse iştah açıyor genelde.
Ev yapımı lahana turşun varsa patatesle kavurmasını yapabilirsin ,acılı ekşili kısır yiyebilirsin ,yeşilliklere (kıvırcık,roka vs)nar ekşisi döküp yiyebilirsin,acı biber turşusu güzel açar iştahı,ağzımın suyu aka aka yazdım mesajı
Teşekkür ederim canım benim hepsinden yemeye çalışıyorum, düzelecek inşallah :)Geçmiş olsun güzelim yeşil soğan yemeye çalış iştah açar birde hamur işi yedikçe yedirir..