Kurabiye gibi şeylerin kavanozdan uzun süre durduğunu okumuştum sıkıca kapatınca ama hiç denemedimKizlar size birsey sorucam.
Bugun sekerpare yaptim ama fazla yapmisim birazini ayirdim serbetlemedim. Ben bunu nasil muhafaza edebilirim. Ya da edebilir miyim. Sonradan kullansam nasil olur fikri olan?
Tamam simdilik bunu yapayim. Daha iyi fikri olan ya da tecrubesi olan yazana kadar sagol canimKurabiye gibi şeylerin kavanozdan uzun süre durduğunu okumuştum sıkıca kapatınca ama hiç denemedim
İstersen netten de bir bak buzluğa atsan nasıl olur o da olabilir sankiTamam simdilik bunu yapayim. Daha iyi fikri olan ya da tecrubesi olan yazana kadar sagol canim
Bilmiyorum ki. Daha once yapam vardir boyle diye buraya yazdim. Ama gec bir saatte kimsecikler kalmamisİstersen netten de bir bak buzluğa atsan nasıl olur o da olabilir sanki
Bu vesileyle bende kutlayayım geç oldu ama kusura bakma canım yaşdaşım :)
Buzluğa kaldır canım hiç birşey olmaz :)Bilmiyorum ki. Daha once yapam vardir boyle diye buraya yazdim. Ama gec bir saatte kimsecikler kalmamis
Canım ben genelde fazla yaptıgım zaman şerbetlemeden buzluga koyuyorum istediğim zaman mikrodalgada hafif ısınınca soğuk şerbetliyorum hiç bir tadı da değişme olmuyor ,annemde baklavayı falan bayramda çok yapıyor şerbetlemediği baklavayı buzluca koyuyor ani misafir geldiğinde yemeğin yanına hazır bulunuyor.Bilmiyorum ki. Daha once yapam vardir boyle diye buraya yazdim. Ama gec bir saatte kimsecikler kalmamis
Kizlar size birsey sorucam.
Bugun sekerpare yaptim ama fazla yapmisim birazini ayirdim serbetlemedim. Ben bunu nasil muhafaza edebilirim. Ya da edebilir miyim. Sonradan kullansam nasil olur fikri olan?
Ben herşeyi buzluğa atıyorum, en son soğanlarımı da küp küp doğrayıp attımBuzluğa kaldır canım hiç birşey olmaz :)
İnşaAllah güzel kalplim Rabbim sevdiği kullarına bizi yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın inşaAllah..Duygularımız karşılıklı28 her ikimizede huzur getirsin, bizi çok sevsin her yaş günümüzde 28 gibi genç kalalım
Çok mantıklı çalışanlar için özellikle hemen hemen her yemekte soğan olduğunu düşünürsek en ihtiyaç anında bile çok pratik olurBen herşeyi buzluğa atıyorum, en son soğanlarımı da küp küp doğrayıp attım
AminnnİnşaAllah güzel kalplim Rabbim sevdiği kullarına bizi yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın inşaAllah..
Amin dediğin tüm dularının önce bu dünyada tecelli edip vuku bulmasını Yüce mevlamızdan niyaz ederim ❤
Ben herşeyi atıyorum buzluğa, doğranmış biber,domates, patates vs çok pratik ve bozulma şansı yok. Soğanlar eski olduğu için sanırım çok çabuk çürüyorÇok mantıklı çalışanlar için özellikle hemen hemen her yemekte soğan olduğunu düşünürsek en ihtiyaç anında bile çok pratik olur
Oluyor demk o sekilde. Sonra serbetlemek istedigim zaman nasil yapicam.Buzluğa kaldır canım hiç birşey olmaz :)
Mikrodalgam yok,dondurucudan cikartip ilininca ilik yada sicak serbet mi dokmeliyim bu durumda.Canım ben genelde fazla yaptıgım zaman şerbetlemeden buzluga koyuyorum istediğim zaman mikrodalgada hafif ısınınca soğuk şerbetliyorum hiç bir tadı da değişme olmuyor ,annemde baklavayı falan bayramda çok yapıyor şerbetlemediği baklavayı buzluca koyuyor ani misafir geldiğinde yemeğin yanına hazır bulunuyor.
Herkes buzluk demis buzluga atiyorum. Sonra nasil serbetliycem onuda deyiverin tamamdirteşekkür ederim deynebim
Aminnn canım
Poşetle buzluğa at canım, birseycik olmaz