En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Aman tarifini öğrendiler:skandal:Neyse hayırlısı çok güzel bir sunum bekliyorum sen yaparsın:halay:
Abooo ne kim yanlış yazdım ben şey ooo abla bişey yap yaaa valla gitti tarif neyse görmezden gelin bikerecık .o_Oelimden geleni yapcam abla ama hoş olmazsa dediğim gibi bak senin onayın önemli el önüne çıkarma beni:KK70:

Abooo ne kim yanlış yazdım ben şey ooo abla bişey yap yaaa valla gitti tarif neyse görmezden gelin bikerecık .o_Oelimden geleni yapcam abla ama hoş olmazsa dediğim gibi bak senin onayın önemli el önüne çıkarma beni:KK70:
Yaparsın sana güveniyorum:halay:

He sen onu diyon, yok kız zaten unutsalarda ben hatırlatıyorum :KK45:
Valla fenasın varya bende seni görür görmez kendimi hatırlatayım didim 8 i benim huuuu huuu:confused:

Yaparsın sana güveniyorum:halay:
:)Abla öyle demede yinede valla çıtayı yükseltme istersen ben bile bana pek güvenmiyorum valla harika sunumlar var ve sık takımlar var kullanılan .

Çok şükür, bütün vaktimi alıyor, o uyuyunca şunu yaparım diyorum o uyur uyumaz bende dalıyorum :olamaz:
Allah kolaylık versin.:nazar::KK200:Çocuk büyütmek kolay değil kendinden vazgeçiyorsun:anne:

Anne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Amin canım, rabbim yardımcınız olsun. İnşallah tüm tahlil ve tetkikleri sorunsuz geçer.

Anne karnında böbrek genişlemesi vardı da o araştırılıyor şimdi, tek böbrekliymiş, ultrasonlar tahliller durumun boyutuna bakıyorlar. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Allah şifa versin :(

:)Abla öyle demede yinede valla çıtayı yükseltme istersen ben bile bana pek güvenmiyorum valla harika sunumlar var ve sık takımlar var kullanılan .
Takımların şık olması mühim değil çoğumuz ayarlamaya uydurmaya çalışıyoruz:)
Sen çekimlerin yakınlığına ,ışıkta olmasına dikkat et:)

Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun :dua:

Takımların şık olması mühim değil çoğumuz ayarlamaya uydurmaya çalışıyoruz:)
Sen çekimlerin yakınlığına ,ışıkta olmasına dikkat et:)
Tamam abla;)

Amin canım, rabbim yardımcınız olsun. İnşallah tüm tahlil ve tetkikleri sorunsuz geçer.
Amin inşallah canım, temiz çıkarsa tek böbrekli olmasına hastalık gözüyle bakılmıyor zaten. Sadece ömür boyu dikkat edip koruyacak

Allah şifa versin :KK43:
Sağol canım Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun :dua:
Amin canım sağol, Allah razı olsun

Back