- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.703
Buldum buldum, bende varim
Aramıza hoş geldin o zamanCanım dün akşam geldim evime.
Tatili bitirdik
Yaşıyorum
Konular açılmış
Hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun canımSağolun kızlar valla can açısı ile aglaya ağlaya uyudu hayır öyle bişey ki pire gibi nereye gidiyor ne zaman arkamdan geçiyor anlamıyorum birde kulaklar duymuyor ya bagirisini duydum zaten
Çok sağol cantanemÇok geçmiş olsun canım
Bir çorba uğruna Ya Rabb ne güneşler doğuyor
Geçmiş olsun canım öyle valla ne ara ne yaptıkları belli olmuyor saniyede yapıyorlar yapacaklarını bir daha dokunamaz artıkSağolun kızlar valla can açısı ile aglaya ağlaya uyudu hayır öyle bişey ki pire gibi nereye gidiyor ne zaman arkamdan geçiyor anlamıyorum birde kulaklar duymuyor ya bagirisini duydum zaten
Bende kimseye söylemem
Terbiyesiz çorba çoktan midem e indi oradan başka yerlere gidiyor kendi daha malzemelerini hazırlanmamis birde bana tembel mi dedi
Kolay gelsinSessiz olun bee ödev yapıyoruz burada
Yok iz falan kalmadı şu toplayacak kadar da yanmadi pembe sadece eli şükür çok değilBir çorba uğruna Ya Rabb ne güneşler doğuyor
Yazık çocuğun eli yanmış ama üzüldüm ben olsam kahrımdan çorbasınada şusunada busunada deyip neyse sakinim
Tenceresiz kaldim anne çoook geçmiş olsun olacağı varmış Rabbim beterinden korusun küçükse unutur ileride acısını falan :)
Dedi tabi kiTerbiyesiz çorba çoktan midem e indi oradan başka yerlere gidiyor kendi daha malzemelerini hazırlanmamis birde bana tembel mi dedi
Daha bilasoga yardım istiyor burası yemek topigi bacım yemek körü körüne çorba yapıoz biz hadeeee hade topla bılasigini da yap çorbanınBulaşık makinesi boşaltıyorum bir yardım edin gıı